درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من

به انجمن های پاسخ گویی توسینسو خوش آمدید

اینجا می تونی هر سوالی بپرسی و کارشناس های مربوطه تو اولین فرصت کمکت می کنن

فراخوانی و اجرای فایل صوتی در ویژوال بیسیک.نت 2012
نویسنده متن پست
پاسخ به این پست
author
jenabictak
1393/03/16 08:15:39
چطور میتونم با کلیک روی کلیدی یک فایل صوتی Mp3. رو در محیط Visual Basic.Net فراخوانی و اجرا کنم . بدون نمایش نرم افزار پلیر . فقط پخش صدا .

پاسخ به این پست
author
حسین احمدی
حسین احمدی
52 ماه قبل
بوسیله کلاس My میتونی فایل های Wav رو بصورت Background پخش کنی:

My.Computer.Audio.Play("c:\WAVName.wav")

برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید

مطالب مرتبط

در حال دریافت اطلاعات

دوره های پیشنهادی

دوره آموزشی ساخت ربات تلگرام
مدرس: taghandiki
این دوره را در 8 قسط خریداری کنید
ساخت و مدیریت ربات تلگرام از صفر با زبان سی شارپ
مدرس: مهدی عادلی
این دوره را در 2 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی مقدماتی برنامه نویسی به زبان سی شارپ
مدرس: حسین احمدی
این دوره را در 17 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی پردازش متن با زبان برنامه نویسی پایتون
مدرس: taghandiki
این دوره را در 20 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی برنامه نویسی حرفه ای پایتون به زبان ساده
مدرس: حسین احمدی
این دوره را در 23 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی برنامه نویسی اندروید با زبان جاوا به زبان ساده
مدرس: مهدی عادلی
این دوره را در 27 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی طراحی رابط کاربری با JavaFX
مدرس: hharddy
این دوره را در 13 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی برنامه نویسی به زبان پرل بصورت پروژه محور
مدرس: dr-iman
این دوره را در 13 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی مقدماتی برنامه نویسی جاوا به زبان ساده
مدرس: مهدی عادلی
این دوره را در 17 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی Exploit نویسی به زبان Perl
مدرس: dr-iman
این دوره را در 7 قسط خریداری کنید
تاپیک های پربازدید
arrow