درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من

به انجمن های پاسخ گویی توسینسو خوش آمدید

اینجا می تونی هر سوالی بپرسی و کارشناس های مربوطه تو اولین فرصت کمکت می کنن

باقی ماندن خاصیت Cursor در حالت waitcursor در #C
نویسنده متن پست
پاسخ به این پست
author
alireza74
علیرضا پورسعید
1394/03/06 10:21:34
سلام من دارم یه پروژه رو با C# درست میکنم یکی از فرم هایی که ایجاد کردم خاصیت Cursorش روی waitcursor مونده و تغییر نمیکنه . فرمم خیلی مقادیر داخلش هست و نمیتونم پاکش کنم و دوباره از اول طراحی کنم ، لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید .
پاسخ به این پست
author
حسین احمدی
حسین احمدی
40 ماه قبل
چه کاری انجام میشه که Cursor رو حالت Wait میمونه؟ اینجور مواقع باید از Asynchronous Programming استفاده کنید، مثل Threading یا Task ها یا async. اگه بگید داخل فرمتون چیکار می کنید بهتر راهنماییتون میشه کرد...
پاسخ به این پست
author
alireza74
علیرضا پورسعید
40 ماه قبل
از dataGridview استفاده میکنم برای گزارش،
توجه داشته باشین که اصلا من این مورد رو تغییر ندادم و هرچی هم از توی خاصیت ها تغییرش میدم انگار که نه انگار بازم رو همین می مونه، حتی چند فرم این مدلی دیگه هم دارم اما اینا ایطوری نشدن
پاسخ به این پست
author
حسین احمدی
حسین احمدی
40 ماه قبل
ببین دوست عزیز، زمانی که حجم اطلاعات یا ترافیک شبکه یا مواردی از این قبیل زیاد میشه، عملیات دریافت یا ارسال اطلاعات از سرور با بانک اطلاعاتی یا ایجاد گزارش و نمایش اطلاعات کند میشه. اینجور مواقع شما باید عملیات دریافت و پردازش اطلاعات رو تو یه Thread دیگه انجام بدی تا UI برنامت Freeze نشه. بعد از اتمام عملیات نتیجه رو داخل GridView نمایش بدی. به نظرم بهتره برنامت و با ابزارهای Profiler مانیتور کنی تا قسمتی که باعث کندی اجرا میشه رو پیدا کنی، بعد مشکل و برطرف کنی.
پاسخ به این پست
author
alireza74
علیرضا پورسعید
40 ماه قبل
ممنون ، اما مشکل من این نیست که برنامه کند اجرا میشه همین طور که گفتم من چند فرم گزارش گیری دارم اما فقط این یکی اینطوری هست .
بازم اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم.
پاسخ به این پست
author
alireza74
علیرضا پورسعید
40 ماه قبل
پیدا کردم مشکل کجا بود ، یه گاف کوچیک ، خاصیت Usewaitcursor مقدار true داشت :-) .

این پست توسط 1 نفر به عنوان جواب انتخاب شده است

برای ارسال پست ابتدا به سایت وارد شوید

مطالب مرتبط

در حال دریافت اطلاعات

دوره های پیشنهادی

دوره آموزشی مقدماتی برنامه نویسی جاوا به زبان ساده
مدرس: مهدی عادلی
این دوره را در 17 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی طراحی رابط کاربری با JavaFX
مدرس: hharddy
این دوره را در 13 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی برنامه نویسی اندروید با زبان جاوا به زبان ساده
مدرس: مهدی عادلی
این دوره را در 27 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی پردازش متن با زبان برنامه نویسی پایتون
مدرس: taghandiki
این دوره را در 20 قسط خریداری کنید
دوره تخصصی آموزش متن کاوی با ابزار NLTK
مدرس: taghandiki
این دوره را در 11 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی اسکریپت نویسی Batch یا Batch Scripting در ویندوز به زبان ساده
مدرس: حسین احمدی
این دوره را در 11 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی برنامه نویسی حرفه ای پایتون به زبان ساده
مدرس: حسین احمدی
این دوره را در 23 قسط خریداری کنید
ساخت و مدیریت ربات تلگرام از صفر با زبان سی شارپ
مدرس: مهدی عادلی
این دوره را در 2 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی مقدماتی برنامه نویسی به زبان سی شارپ
مدرس: حسین احمدی
این دوره را در 17 قسط خریداری کنید
دوره آموزشی برنامه نویسی به زبان پرل بصورت پروژه محور
مدرس: dr-iman
این دوره را در 13 قسط خریداری کنید
تاپیک های پربازدید
arrow