فرخ

تولید شی خودکار

سلام دوستان
یه سوال
چطور میشه مثلا با کلیک کردن یه button ،یک شی از کلاس ساخته شه و خودکار نامگذاری بشه
بیشتر مد نظرم این نامگذاری خودکار شی هست
ممنون :)
#ایجاد_خودکار_شیء_از_کلاس #ایجاد_شدن_خودکار_اشیاء_در_برنامه_نویسی #ایجاد_خودکار_object #نامگذاری_خودکار_اشیاء
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
فرهاد خانلری
برای کلیک کردن یه button ،یک شی از کلاس ساخته شه : برای این کار شما میتونی تو رویداد button1_Click ایجاد شی از کلاس رو بنویسی
testclass ss= new testclass();

اما برای نام گذاری خودکارش من فکر میکنم باید یک عدد یا متغیر به صورت رندوم به اسمش اختصاص بدی
اما این instance کلاس باید unic باشه یه کم باید روش فکر کرد.
اضلاً چرا نام گذاریش باید اتوماتیک باشه؟
مگه شما نمیخوایید از اون شی استفاده کنی اگه اتومات خودش درنظر بگیره و ندونی چیه به چه کار میاد؟

خداوند برکتے عظیم به نام "زندگے" به تو بخشیده است . تو چه چیزے به او تقدیم می کنے ؟ هر روز چیــزے هر چند کوچک به او تقدیم کن ، مقداری عشق به مخلوقاتش . . .
فرخ
مرسی
مهم این قسمت نامگذاری خودکارش هست

من میخوام کاربر یه سری اطلاعات وارد کنه بعد یه شی ساخته بشه با این پارامترها ورودی

و کاربر بتونه از این شی استفاده کنه با توجه به برنامه

پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....