barman.ar16

نحوه فراخوانی و ذخیره مجدد عکس ذخیره شده در دیتابیس

سلام
توی سی شارپ بوسیله این کد یه عکس که درون پیکچرباکس نشون داده شده رو درون دیتابیس sqlite ذخیره کردم
            SQLiteCommand comsave = new SQLiteCommand();
            con.Open();
            comsave.Connection = con;
            comsave.CommandText = "INSERT INTO img (img) VALUES (@stimage)";
            comsave.Parameters.AddWithValue("@stimage", ConvertImageToByte(str1));
            comsave.ExecuteNonQuery();
            con.Close();
            MessageBox.Show("عکس با موفقیت ذخیره شد", "موفقیت", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);

حالا میخوام عکس رو فراخوانی کنم که باز هم این کد رو پیدا کردم که میشه عکس رو درون یک پیکچرباکس نشون داد
        public void loadpics()
        {
            Con.Open();
            SQLiteCommand Com = new SQLiteCommand(Con);
            Com.Connection = Con;
            Com.CommandText = "SELECT img FROM img";
            SQLiteDataReader reader = Com.ExecuteReader();
            if (reader.Read())
            {
                byte[] picbyte = reader["img"] as byte[] ?? null;
                if (picbyte != null)
                {
                    MemoryStream mstream = new MemoryStream(picbyte);
                    pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromStream(mstream);
                    {
                        System.Drawing.Bitmap bmp = new System.Drawing.Bitmap(mstream);
                    }
                }
            }
        }

حالا چطوری میتونم مثلا وقتی که روی پیکچرباکس کلیک شد عکس رو با برنامه پیشفرض سیستم نشونش بدم و با کلیک روی یک دکمه عکس رو توی سیستم مجدد ذخیره کنم
ممنون
#سی_شارپ #فراخوانی #عکس #ذخیره
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
حسین احمدی
سلام و عرض ادب، شما برای اینکار باید ابتدا عکس مورد نظر رو تو پوشه ای مثل Temp ذخیره کنید و بعد بوسیله کلاس Process و متد Start عکس رو باز کنید تا توی برنامه پیش فرض ویندوز نمایش داده بشه.
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
barman.ar16
متشکرم از پاسخ گویی تان استاد احمدی عزیز ...
آهان متوجه شدم اگر توی کدنویسیش هم میتونید کمکم کنید ممنون میشم
حسین احمدی
کدوم بخشش رو تو کد مشکل دارید بگید که با هم بریم جلو...
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....