حسین

متغیر رشته ای در جاوا

سلام دوستان، خسته نباشید!

ببخشید چطوری تو جاوا متغیر رشته ای تعریف میکنن؟!

من هر چی میزنم مثلا:

string maji = "Hello World"
نمیشه!!!!

چرا؟!
ممنون میشم یکی بنده رو راهنمایی کنه!!!


این سوال 1 پاسخ دارد.
#رشته #کار_با_رشته_ها_در_جاوا #آموزش_گام_به_گام_جاوا #متغیر_رشته_ای #متغیر_رشته_ای_در_جاوا
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
سلام به شما دوست عزیز
String رو با S بزرگ بنویسید
سرنوشت ما با افکارمان تغییر می کند؛ اگر افکارمان همیشه مطابق با خواسته هایمان باشند، همان چیزی می شویم که آرزو داریم و همان کاری را می کنیم که می خواهیم
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
Abbas Mojahednia
سلام
جاوا حساس به حروف هست و نوشتن با حرف کوچک با بزرگ فرق داره...
حسین
ممنون از کمکتون!
درسته من زیاد نمیدونم شاید اصلا هیچی ندونم اما زیاد خواهم دانست با کمک شما!
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....