تا %60 درصد تخفیف برای تنها 2 نفر با کد 82J5Y05F + صدور گواهینامه فقط تا
000000
حسین

متغیر رشته ای در جاوا

سلام دوستان، خسته نباشید!

ببخشید چطوری تو جاوا متغیر رشته ای تعریف میکنن؟!

من هر چی میزنم مثلا:

string maji = "Hello World"

نمیشه!!!!

چرا؟!

ممنون میشم یکی بنده رو راهنمایی کنه!!!

این سوال 1 پاسخ دارد.
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.

سلام به شما دوست عزیز

String رو با S بزرگ بنویسید

کانال تلگرام، اینستاگرام، توییتر: @mehdiadeli9
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
Abbas Mojahednia

سلام

جاوا حساس به حروف هست و نوشتن با حرف کوچک با بزرگ فرق داره...

حسین

ممنون از کمکتون!

درسته من زیاد نمیدونم شاید اصلا هیچی ندونم اما زیاد خواهم دانست با کمک شما!
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر