تا %60 تخفیف خرید برای 7 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00
m_mosavi68

تصحیح چهار گزینه ای

سلام دوستان خسته نباشید

من میخوام یک برنامه بنویسم که فایل اسکن شده پاسخنامه چهارگزینه ای داوطلب رو بگیره و جواب های داوطلب رو به صورت رشته زخیره کنه(عکس به سورت گری اسکی ذخیره شده). مثلا همچین رشته ای بده (122304002) که عدد صفر گزینه های انتخاب نشده یا نزده داوطلبه

ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی برام مهمه و واجبه برای کارم الان

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.

سلام به شما دوست عزیز

بگید که توی کدوم قسمت از این برنامه مشکل دارید؟

کانال تلگرام، اینستاگرام، توییتر: mehdiadeli9
m_mosavi68

سلام

ممنون بابت پاسخ گوییتون

حقیقتش میخوام یه همچین برنامه ای رو بنویسم ولی نمیدونم چه ابزاری نیاز داره؟ چه کلاس هایی میخواد؟ و...

اگه کد هاش رو کسی داره به همراه راهنمایی ممنون میشم که بگه چون واقعا الان لنگ همچین برنامه ای هستم و به نوعی بود نبودم سر این کار همچین چیزیه

برنامه زیاد نوشتم از بازی تا ... ولی با تصاوری تاحالا کار نکردم

سلام.من این کارو انجام دادم.چند سری آزمون هم برگزار شد با برنامه.

من از پردازش تصویر و از کتابخونه های open cv و aforge.net استفاده کردم.

منطق برنامم به این شکل بود.

یه سری نقاط مشخص کرده بودم رو پاسخ نامه.از من مربع تو پر بود.

با بحث shape detection مربع رو پیدا میکردم.

و چون پرینت برگه ثابت بود با پیدا شدن مربع میتونستم با دستیابی مستقیم به مختصات گزینه ها روبدست بیارم.

وقتی گزینه ها بدست اومدن ، اونا رو بردم تو مد سیاه و سفید و تعداد خونه های سیاه بیشتر میشد گزینه زده شده.

با مقایسه کلید برگه تصحیح میشد.

این بهترین حالتش برای من بود بود.

m_mosavi68

سلام آقا صابر ممنون بابت راهنماییت

میخواستم ازت بپرسم امکانش هست کد برنامتو بزاری تا بتونم باهاش کار کنم تا دستم بیاد که باید چیکار کنم البته اگه امکانش هست و مقدور برات

m_mosavi68

سلام مجدد دوستان

درباره سوالی که پرسیده بودم خوشبختانه مشکلم حل شد و الان تصحیح به صورت کاملا داینامیک انجام میشه و به نظرم خیلی خوب شده راستی هرکس خواست بگه تا سورس رو در اختیارش بزارم منعی نیست ( خسیس نیستم :D )

فقط از دوستان یه سوال دارم اونم اینکه میخوام با اشاره گر ها سرعت اجرا رو ببرم بالا

کسی میدونه چه روشی بهتره؟ نحوه ارسال اشاره گر به تابع دیگر چجوریه؟ و اینکه من عکسم رو داخل اشاره و متغیر بایت میریزم که به صورت آرایه یک بعدی اگه اشتباه نکن و من کلا با ارایه دو بعدی کار کردم میشه راهنمایی کنید چجوری میشه با یک بعدی عین دو بعدی کار کرد تو اشاره گرها

Iman2975

سلام بی زحمت آقای موسوى کدش چطور ازتون بگيرم

m_mosavi68

ایمیل بده برات بفرستم یا میزارم تو کدپنی جایی لینکشو میدم بردار

+9****+04

سلام

امکانش هست سورس تصحیح اوراق رو برای بنده هم ارسال بفرمائید

expert.zand@gmail.com

+9****+26

سلام.میشه لطفا اگر ایرادی نداره قطعه کد رو بنده داشته باشم؟

samira.navaby@gmail.com

پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
افرادی که این مطلب را خواندند مطالب زیر را هم خوانده اند