در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

میثم سلیمانی

صفحه بندی فراخوانی از mysql در جاوا netbeans

سلام

چطور میشه توی تیبل اطلاعاتی که از دیتابیس فراخوانی میشه صفحه بندیش کرد مثلا توی تیبل اول 10تا سطر اول از دیتابیس فراخوانی بشه دکمه next رو که میزنم از 10تا20 فراخوانی و نمایش داده بشه همینطور الی آخر و برعکس دکمه prev رو که میزنم 10تا 10تا کم کنه مثلا از 90تا 100 برگرده بشه 80تا89 و الی آخر من هرکاری کردم نتونستم مشخصات اتصال به دیتابیس رو توی یک کلاس تعریف کنم بعد توی فرم این عملیات رو درست انجام بدم فایل پروژه رو توی پیوست میذارم اگه میشه راهنماییم کنید یا اگه امکان داره پروژه رو ویرایش کنید برام ممنون میشم

درضمن من تازه کارم و هنوز 1هفته نیست با جاوا کار میکنم و هرچی هم تو برنامه نوشتم از آموزشهای توی اینترنت یاد گرفتم هیچ کلاسی نرفتم و آموزشی ندیدم

لینک دانلود پروژه نمونه

این سوال 1 پاسخ دارد.
#برنامه_نویسی_جاوا
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.

سلام به شما Itpro عزیز

یه راه ساده و کارا اینه که شما دو تا متغیر در برنامه جاوا داشته باشی که یکی برای نگه داری شماره رکورد اولیه است که باید لود شود و یکی دیگه تعداد رکورد هایی است که باید لود شود. و هنگامی که شما می خواهید این تعداد دیتا را با mysql برگردانید از روش زیر در کوئری خودتون استفاده می کنید

SELECT * FROM tbl LIMIT 5,10;

این کد از رکورد شماره 5 تعداد 10 تا رکورد را برمی گرداند. حالا شما می توانید بار اول متغیر base که همون متغیر شماره رکورد اول هست رو 0 بذارید و متغیر count رو برابر با 10 بذارید. سپس در صفحه دوم مقدار متغیر base برابر با 11 و متغیر count تغییر نمی کند و همین کوئری را فراخوانی کنید.

سرنوشت ما با افکارمان تغییر می کند؛ اگر افکارمان همیشه مطابق با خواسته هایمان باشند، همان چیزی می شویم که آرزو داریم و همان کاری را می کنیم که می خواهیم
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
میثم سلیمانی

سلام کاس پروژه رو دانلود میکردین نگاه میکردید

منم دقیا همین کار رو کردم ولی

شاید سوالم روبد پرسیدم

اول فکر میکنم روش کد نویسیم درست نیست

دوم برنامه شاکال اساسی داره دکمه صفحه بعد کار میکنه درسته ولی به صفحه آخر که میرسه متوقف نمیشه باز هم میره صفحه بعدی

دوم من یک لیبل گذاشتم به اسم lblpages گفتم تعداد سطرهای دیتابیس رو بشماره بریزه توی اون ولی این عمل انجام نمیشه نمیدونم چرا

در نتیجه کدی که گذاشتم برای توقف توی صفحه آخر کار نمیکنه مشکل من فقط توی این قسمته البته اگه روشی که باهاش صفحه بندی رو نوشتم درست باشه

اگه نباشه که کلا باید برنامه اصلاح بشه کدش

اگه میشه در درجه اول در مورد مشکل دوم یعنی کار نکردن لیبل راهنمایم کنید اون حل بشه برنامم کار میکنه لااقل

و اگه روحساب تنبلی و پرویی من نمیذارید بگبد روش کدنویسیم درسته یا اشتباه و اگه اشتباهه بگین چطوری باید این برنامه رو با راه بهتری بنویسم ممنون میشم

سلام لطفا اطلاعات دیتابیس رو هم ارسال کنید تا بتونم برنامه رو اجرا بکنم

سرنوشت ما با افکارمان تغییر می کند؛ اگر افکارمان همیشه مطابق با خواسته هایمان باشند، همان چیزی می شویم که آرزو داریم و همان کاری را می کنیم که می خواهیم
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....