ابوالفضل احمدی

ادرس فایل

سلام دوستان گرامی
من یه تعداد عکس درون دیتابیس دارم حالا میخوام وقتی روش کلیک کردم بیاد درون کادر مربوطه قرار بگیره مثل شکل زیر که این کادر مربوطه در ادیتور tiny قرار دارد

ادرس فایل

#ادرس #ادرس_دهی_در_روتر_های_سیسکو #لینک_کردن_ادرس
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
alireza1375
این کار ساده ای نیست. باید اولا اطلاعات بیشتری در اختیار قرار بدهید. دوما اگر سیستم مدیریتی اختصاصی هست به شرکت سازنده این مورد را اطلاع دهید.
چون با یه عکس دوستان نمی توانن راهنمایی کنن.
بخشید مثلا چه اطلاعاتی میخواین؟
ابوالفضل احمدی - روستای پاقلات(فارس)
احسان سپهری
سلام دوست عزیز آیا شما برای استفاده از این دیتابیس از ویندوز سرویس استفاده می کنید؟ اگه این طور باشد شما می توانید اطلاعات نظیر فایل و عکس از سرور خود دریافت کنید.
همیشه دیگران دیگرانند و تو تو هستی . نه هیچ وقت دیگران مثل تو میشن و نه هیچ وقت تو مثل دیگران . پس قدر زندگیـتـو رو بـدون چـون این زندگی مخصـوص تـویـه.
معین قربانی
شما باید اسم و ادرس فایل هاتون رو در src تگ Image که دارین Generate کنید .مثه کد زیر
<img id="mypic" src="~/admin/a.jpg"  />

بعد برید با js روی کنترل image یک function بنویسید .
var url='';


function swipe()
{   
    var image_src = document.getElementById('mypic');
    var url=image_src.getAttribute('src');
                     
}

حالا باید اون event که مدال تون رو open میکنه فراخوانی کنید و مقدار متغییر گلوبال url رو داخل text اش قرار بدید .






توانایی پرسیدن سؤال درست بیش از نیمی از تلاش برای پیدا کردن پاسخ است. توماس واتسون
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....