احسان سپهری

پیدا کردن آدرس پروسس در حال اجرا

سلام اگه میشه راهنمایی کنید که چطور آدرس یک پروسس در حال اجرا را در سی شارپ بدست بیاورم برای مثال فایل a.htm در درایو c توسط فایرفاکس در حال اجراست و من از این بابت خبر دار نیستم حالا چطور از پروسس های درحال اجرا به آدرس c:/a.htm برسم .
#دریافت_اطلاعات_process_ها_در_سی_شارپ #پیدا_کردن_محل_پردازش_در_سی_شارپ #بدست_آوردن_مختصات_process_در_سی_شارپ #پیدا_کردن_ادرس_پردازش_در_سی_شارپ #پیدا_کردن_محل_process_در_سی_شارپ #مدیریت_پروسس_ها_در_سی_شارپ #پیدا_کردن_آدرس_process_در_سی_شارپ #کار_با_process_ها_در_سی_شارپ #بدست_آوردن_مختصات_پروسس_در_سی_شارپ
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
حسین احمدی
سلام، آدرس فایل در حال اجرا رو می تونید بدست بیارید، کافیه Process مربوطه رو بوسیله Process Id بگیرید و از خصوصیت ModuleName.FileName آدرس فایل رو بگیرید، اما فایلی که داخل برنامه ای باز باشه فکر نکنم راهکاری داشته باشه، بنده جستجو هم کردم و به نتیجه ای نرسیدم.
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
احسان سپهری
ببخشید حتی نمیشه پسوند اون فایل رو تشخیص داد . به نظر شما هیچ تابع API در این مورد وجود نداره.
همیشه دیگران دیگرانند و تو تو هستی . نه هیچ وقت دیگران مثل تو میشن و نه هیچ وقت تو مثل دیگران . پس قدر زندگیـتـو رو بـدون چـون این زندگی مخصـوص تـویـه.
حسین احمدی
بنده جستجو کردم، چیزی پیدا نکردم، مگر اینکه تو توابع ویندوز چیزی برای اینکار باشه، اما بنده نتونستم چیزی پیدا کنم.
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....