در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

mhrnia

حالت کنسول در سی شارپ و جایگزین val در سی شارپ

سلام خسته نباشین ، حالت کنسول در محیط سی شارپ یعنی چی؟ میشه توضیح بدین؟ خواهشا راهنمایییم کنید و یه سوال درمحیط برنامه نویسیvb از val در کد استفاده میکنیم درمحیط برنامه نویسی سی شارپ چه چیزی رو استفاده میکنیم؟

این سوال 2 پاسخ دارد.
#حالت_کنسول_در_c#_چیست #تابع_val_در_سی_شارپ #معرفی_حالت_کنسول_در_سی_شارپ #استفاده_از_تابع_val_در_سی_شارپ #استفاده_از_توابع_چاپ_در_سی_شارپ #جایگزین_val_در_سی_شارپ #استفاده_از_توابع_در_سی_شارپ #جایگزین_توابع_vb_در_سی_شارپ #حالت_کنسول_در_سی_شارپ_چیست
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
حامد خورشید

با سلام

دوست عزیزم، محیط کنسول برای ایجاد اپلیکیشن های بسیار کوچک و همچنین در بحث آموزش خیلی زیاد مورد استفاده قرار میگیره.من در اکثر اوقات برای حل یک مشکل برنامه نویسی از کنسول استفاده میکنم.دلیلشم سرعت اجرای بالا نسبت به ویندوز فرم اپلیکیشنهاست.

در مورد سوال دومتون هم چیزی دستگیرم نشد.بیشتر توضیح بدید

prober

حالت کنسول یعنی حالتی که گرافیکی نیست و با تایپ فرمان کار می کنه.

کسانی که عاشـق کیفیت اند بیشتر از کسانی که متخصص کیفیت اند باعث بهبود کیفیت می شوند. - پروفسور کندو- کتاب Human Motivation

سلام ITPro ای عزیز.

کنسول همون پنجره ی سیاهی هست که فقط می تونه متن انگلیسی رو توش نشون بده بعضیا محیط داس هم بهش می گن ولی در اصل اسمش خط فرمان یا command prompt برنامه هایی که به صورت console application ساخته میشن پنجره و دکمه و اینجور چیزا ندارن و فقط یه صفحه است که باید دستورات و گزینه ها رو توش تایپ کنی. همچنین توی سی شارپ برای کار کردن با این محیط کلاسی به نام System.Console داریم که می تونی با استفاده از این کلاس عبارات رو داخل این پنجره جاپ کنی و یا مقداری رو از این پنجره بخونی.

در مورد سوال دوم این که برای پاس دادن مقدار به تابع در vb دو نوع پاس دادن داریم یکی فقط مقدار متغیر در آرگومان تابع کپی میشه که توی این حالت از کلمه ByVal استفاده میشه و در هنگام اجرای تابع مقدار متغیر اصلی که بیرون از تابع هست تغییری نمی کنه. روش دوم به این شکله که متغیر رو به تابع ارسال می کنی ولی داخل تابع هر تغییری که در مقدار متغیر انجام بشه در بیرون هم همون تغییرات روی متغیر اینحام میشه که در vb با کلمه ByRef مشخص میشه. حالا توی C# برای حالت اول ما لازم نیست که در فراخوانی تابع چیزی بنویسیم ولی برای حالت دوم که مقدار متغیر تغییر میکنه ما باید از کلمه کلیدی ref قبل از نام متغیر استفاده کنیم.

سرنوشت ما با افکارمان تغییر می کند؛ اگر افکارمان همیشه مطابق با خواسته هایمان باشند، همان چیزی می شویم که آرزو داریم و همان کاری را می کنیم که می خواهیم
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
فرهاد خانلری

قسمت اول سوالتون رو دوستان پاسخ دادند اما در مورد قسمت دوم سوا شما : ما در VB یک VAL داریم به معنای Value و یک VAR داریم به معنای Variable که البته منظور شما VAL هست ، اینکه در سی شارپ معادلش چیه رو نمیدونم ولی کار VAL در VB اینه که به برنامه یا به کامپایلر میفهمونه ما با عدد سر و کار داریم یعنی VAL رو پشت یک textbox.tex مینویسن و میگن محتویات این textbox رو میخواییم باهاش معادلات ریاضی رو انجام بدیم همونطور که میدونید روی string که در Textbox هست شما نییتونید محاسبات ریاضی رو کار کنید پس این عبارت VAL این کار رو برای ما انجام میده . در #C نیز برای همین منظور از Convert یا int.parse استفاده میکنن در ادامه مثال هایی رو میزنم.

در VB:

txtsum.text=val(num1.text)*val(num2.text)

در مثال بالا num1 و num2 هر کدوم دارای یک عدد هستند که قراره با هم ضرب شوند و در نهایت جواب این ضرب داخل txtsum بره اگر عبارت val رو شما ننویسید خروجی ضرب شما اشتباه است ، حاصل ضرب ۲*۲ عدد ۲۲ را نشان می دهد که این غلط است ولی اگر VAL را بنویسید 4 خروجی شما است.

در #C:

int x;
x=convert.toint32(textbox1.text);
OR
x=int.parse(TextBox1.Text);

مثال بالاهم معلومه x یه متغیر از نوع int هست یعنی عدد داخلش قرار میگیره ولی textbox که از نوع string هست نمیتونه محتویاتش داخل یک int قرار بگیره که توسط دستوراتی که پشت textbox قرار میگیره محتویات string رو به int تبدیل میکنه و شما میتونید اونو داخل x قرار بدید البته کلی داستان داره من فقط یه مثال خیلی خیلی ساده زدم.

در نهایت ازتون میخوام هر سوال رو داخل یک تاپیک جداگانه قرار بدید و از ارسال دو تا سوالات در یک صفحه خودداری کنید تا کیفیت پاسخ دهی هم بالا بره . ضمناً برچسب های مناسب با موضوع رو انتخاب کنید برچسب هایی مثل"لطفاً راهمایی کنید " رو قرار ندید در غیر این صورت سوالات شما حذف خواهد شد لطفاً موارد اینچنینی رو بهش احترام بگذارید برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص حتماً لینک زیر رو مطالعه کنید فقط 30 ثانیه برای لینک زیر وقت بزارید.

خداوند برکتے عظیم به نام "زندگے" به تو بخشیده است . تو چه چیزے به او تقدیم می کنے ؟ هر روز چیــزے هر چند کوچک به او تقدیم کن ، مقداری عشق به مخلوقاتش . . .
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....