جابر

دريافت نام دايركتوري فايل در تكست باكس در سي شارپ

سلام خدمت همه دوستان
من مي خواستم بدونم چطوري مي تونم مسير دايركتوري يك فايل رو داخل تكست باكس ذخيره كنم يا نمايش بدم
من با open file dialog مسير كامل فايل رو بدست آوردم و داخل تكست باكس ذخيره كردم ولي نمي خوام بعنوان مثال اسم فايل و پسوند رو در تكست باكس نشون بده
به عنوان مثال<c#>
D:\Documents and Settings\Dear-User\My Documents\My Pictures\01.jpg
<c#>
مثلا در مسير بالا من نمي خوام فايل 01.jpg داخل تكست باكس ذخيره بشه
لطفا راهنمايي كنيد.
این سوال 2 پاسخ دارد.
#نمايش_نام_دايركتوري_در_تسكت_باكس #مسيرنام_فايل #ذخيره_مسيرفايل_در_تكست_باكس
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
حسین احمدی
با کلاس Path میتونید نام پوشه یک فایل رو بگیرید:

var directory = System.IO.Path.GetDirectoryName("D:\\Files\\Images\\01.jpg");

کد بالا تنها نام پوشه رو برمیگردونه.
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
prober
با تابع LastIndexOf اندیس آخرین \ در رشته آدرس رو بدست بیارین
int position = filepath.LastIndexOf('\\');
و بعد با تابع substring از ابتدای رشته تا اون اندیس رشته رو substring بگیرید.
string path=filepath.Substring(position + 1);
کسانی که عاشـق کیفیت اند بیشتر از کسانی که متخصص کیفیت اند باعث بهبود کیفیت می شوند. - پروفسور کندو- کتاب Human Motivation
جابر
سلام کلاس path رو امتحان کردم ولی خطا میده
اینم قطعه کدی که نوشتم
OpenFileDialog openFileDialog1 = new OpenFileDialog();//yek shey az OpenFileDialog misazim
           DialogResult result = openFileDialog1.ShowDialog(); // ba ein code panjereye OpenFileDialog ra namayesh midim vase entekhabe ax
           if (result == DialogResult.OK) // khob age to panjereye OpenFileDialog ax ro entekhab konim va ok ro bezanim sharte zir ejra mishe
           {
               var addressPic = System.IO.Path.GetDirectoryName(txtaddress.Text);
               txtaddress.Text= addressPic;
           }
وب سایت توسینسو


من می خوام با استفاده از کنترل openfiledialog مسیر فایل رو بجز نام و پسوند فایل داخل یک تکست باکس قرار بده که بتونم داخل بانک ذخیره کنم
دوستان لطفا راهنمایی کنند
حسین احمدی
شما اول txtAddress رو ست کن، بعد تو کلاس Path ازش استفاده کن. وقتی هیچ چیزی تو TextBox وارد نشده معلومه که خطا میده. کد رو به صورت زیر تغییر بده:

OpenFileDialog openFileDialog1 = new OpenFileDialog();
DialogResult result = openFileDialog1.ShowDialog();
if (result == DialogResult.OK)
{
    txtaddress.Text= System.IO.Path.GetDirectoryName(openFileDialog1.FileName);
}
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
جابر
ممنون از پاسخ و توجه شما
حالا من می خوام مسیری که کاربر وارد می کنه چک بشه اگه درست بود باز کنه در غیر اینصورت پیغام بده که مسیر اشتباه می باشد
حسین احمدی
از System.IO.Directory.Exits برای چک کردن وجود یا عدم وجود پوشه میتونید استفاده کنید...
لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
جابر
سلام مجدد خدمت شما و ممنون از راهنمایی هاتون
یه سوال دیگه اینکه من برای انتخاب پوشه در سی شارپ از folderBrowserDialog استفاده کرده ام ولی هنگام باز شدن این کادر بعد از اینکه فولدر مورد نظر رو انتخاب می کنم و ok می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و باید دوباره روی ok کلیک کنم تا مسیر فولدر داخل تکست باکس ذخیره بشه
اینم کدم
           folderBrowserDialog1.ShowDialog()
           if (folderBrowserDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
           {
               txtaddress.Text = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
           }
به نظر شما مشکل از کجاست؟
با سلام
به این شکل بنویس حل میشه

FolderBrowserDialog folderBrowserDialog = new FolderBrowserDialog();
DialogResult result = folderBrowserDialog.ShowDialog();
if (result == DialogResult.OK)
{
txtaddress.Text = folderBrowserDialog.SelectedPath;
}

پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....