تا %60 تخفیف خرید برای 3 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00
علی پاکدل

اجرای برنامه نوشته شده C# که دارای بانک sql هست روی یک سیستم دیگر

ضمیمه ها

Untitled.webp

با سلام و احترام، بنده یک برنامه با C# نوشتم که دارای بانک اطلاعاتی SQL هم هست و روی سیستم خودم بدون هیچ مشکلی کار میکنه. اما وقتی SQL روی یک سیستم دیگه نصب میکنم و اجراش میکنم با پیغام (عکس پیوست شده) مواجه میشم. ممنون میشم اگر کسی به این مشکل برخورده راهنمایی کنه مشکلم حل بشه. سپاسگزارم.

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
علی آقامیری

روی اون یکی سیستم هم SQL Express نصبه ؟ 

برنامه رو روی کدوم سیستم اجرا می کنید ؟ رو سیستم خودتون و دیتابیس رو اون یکی سیستمه ؟ تنظیمات استفاده تحت شبکه رو به SQL دادید ؟ کلا بهتره بجای Express از یه ورژن سبک مثلا 2008 یا 2012  استفاده کنید.

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
علی پاکدل

اصلا به هم شبکه نیستن. فرض بر این هست که من این برنامه رو برای شخصی نوشتم که دسترسی به اینترنت هم نداره.

روی اون یکی سیستم هم SQL کامل و SQL express هم نصب کردم اما مشکل حل نشد. اما وقتی که ویژوال استدیو رو نصب کردم مشکل حل شد ولی خب منطقی نیست که روی هر سیستم ویژوال استدیو نصب بشه. میخوام بدونم بایستی چیکار کنم که دیگه نیازی نباشه ویژوال استدیو رو روی سیستم طرف نصب کنم.

علی آقامیری

مشکل تنظیمات SQL Express و دسترسی به اون هستش ، connection string رو بررسی کنید. 

دیگه با داشتن SQL کامل که نباید مشکلی وجود داشته باشه.

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
علی پاکدل

مرسی از پاسخگویی جناب آقامیری. بررسی میکنم و جواب رو همینجا خدمتتون اعلام میکنم. سپاسگزارم

علی پاکدل

public static string cs = @"Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=D:\ariabarapp\database\ariabardbsql.mdf;Integrated Security = True; Connect Timeout = 30";

سلام مهندس من از این کانکشن استرینگ در کل پروژه استفاده کردم که دیتابیس رو خودش اد میکنه ولی بازم تو سیستم مقصد عمل نمیکنه تا ویژوال استدیو نصب نشه /اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید چه نوع کانکشن استرینگی نیاز به نصب ویژوال نداره .بسیار سپاسگزارم

علی آقامیری

بحث لزوم visual studio که نیست ، مسئله اینه که وقتی اون رو نصب می کنید یه ورژن خاصی از express یا localdb رو نصب می کنه. که ممکنه connection string ش متفاوت باشه. اینجا رو ببینید. 

قبل از اینکه vs رو نصب کنید ببینید چه sql instance هایی دارید.  و ضمنا بهتره نسخه express ک دستی نصب می کنید با اونی که vs نصب می کنه یکی باشه. یه لینک localDB insaller هم تو همین لینکی که بالا گذشتم هست.

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
افرادی که این مطلب را خواندند مطالب زیر را هم خوانده اند