Viper

مشکل در گرفتن ورودی double و float در جاوا

سلام

میشه بگید مشکل این چیه؟

برای float هم همین مشکل رو دارم.

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.

سلام به شما دوست عزیز.

این کد درسته از چه ورژن جاوا استفاده می کنید؟

 

کانال تلگرام، اینستاگرام، توییتر: @mehdiadeli9

این پست توسط امیرحسین کریم پور در تاریخ پنجشنبه, 7 آذر 1398 حذف شده است.

دلیل: تکراری

Viper

11.0.4

 

( اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد )
Viper

البته روی سیستم jdk 13 نصبه.

ولی موقع ایجاد پروژه در intellij قسمت project SDK رو java 11 انتخاب کردم

( اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد )

من با جاوای 8 مشکل نداشتم.

کانال تلگرام، اینستاگرام، توییتر: @mehdiadeli9
Viper

راه حلش رو پیدا کردم:

import java.util.*;

public class Project001 {
public static void main(String[] args) {
Scanner input = new Scanner(System.in).useLocale(Locale.US);
System.out.print("enter: ");
float a = input.nextFloat();
System.out.println(a);
}
}

باید در انتهای خط 5 useLocale(Locale.US) رو بنویسیم تا مشخص کنیم برای نوشتن عدد اعشاری از چه علامتی یا notation ی استفاده میکنیم.

ولی باز نمیفهمم چرا فقط رو سیستم من مشکل داره؟؟

( اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد )

احتمال داره که توی ویندوز از تاریخ شمسی و نوتیشن فارسی استفاده کرده باشید. در این صورت باید Locale رو مشخص کنید. حالا برای تست یه بار همون برنامه رو اجرا کنید ولی به توی ممیز به جای . از علامت / استفاده کنید.

کانال تلگرام، اینستاگرام، توییتر: @mehdiadeli9
Viper

بله تاریخ شمسیه اما برای اعشاری رو تنظیم کردم . باشه.

با / و , هم جواب نداد تا اون دستور رو نوشتم.

( اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد )
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....