تا %60 تخفیف خرید برای 8 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00
aras

سوال در مورد پورت COM

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان من یه پورت RS232 دارم که هیچ دستگاهی بهش وصل نیست من میخام یه دستگاه مجازی با سی شارپ تعریف کنم که از این پورت استفاده کنه بعد یه برنامه دیگه با سی شارپ بسازم که اطلاعات رو از این پورت کام بخونه ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری باید این کارو بکنم آیا تعریف دستگاه مجازی نرم افزار خاصی تو این زمینه براش فراهم شده ؟

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
افرادی که این مطلب را خواندند مطالب زیر را هم خوانده اند