در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

iran58

ارور 500 - Internal server error.

سلام

وقتی برنامه را درکامپیوتر خودم یا iis سیستم خودم اجرا میکنم هیچ مشکلی ندام 

اما وقتی بروی هاست برنامه را قرار می دهم وقتی می خواهم صفحاتی که داخل area هستند را نمایش بدهم ارور زیر را می دهد

در صورتیکه برای بقیه صفحات که خارج از area هستند این مشکل وجو ندارد

باید چکار کنم

500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
حسین احمدی

سلام، وقت بخیر

قابلیت Log گیری به پروژتون اضافه کردید؟ اگر نه تو Event Viewer لاگ ها رو نگاه کنید ببینید چه خطایی تولید میشه. احتمالاً تنظیمات web.config جاییش مشکل داشته باشه که دارید خطا دریافت می کنید.

لطفاً سوال خود را در انجمن مطرح کنید، به سوالات در پیام خصوصی پاسخ داده نخواهد شد
iran58

سلام

Event Viewer دقیقا کجاست

 

 

علی آقامیری

تو ویندوز سرچ کنید event viewer ولی بهتره برای خود پروژه قابلیت نمایش خطا رو فعال کنید تا ببینید خطا چیه

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
miragerce

دلایل عمده ی ایجاد خطای 500 در سرور لینوکس از قرار زیر است:

1 - سطح دسترسی فایل ها یا پوشه ها:

در برخی سرورها در صورتی که سطح دسترسی فایل ها یا پوشه ها را 777 (قابل خواندن توسط همه) قرار دهید، باعث بروز خطای فوق می شود.

راه حل :

سطح دسترسی استاندارد پوشه ها : 755 و سطح دسترسی استاندارد فایل ها 644 است. این تنظیمات را برای تمام فایل ها و فولدرهایی که سطح دسترسی 777 دارند اعمال کنید. توجه داشته باشید پوشه ها و فایل ها با دسترسی 755 و 644 نیز قابل نوشتن هستند، نیازی نیست آنها را به 777 تغییر دهید.

برای تغییر سطح دسترسی در File Manager روی نام فایل یا فولدر (های) مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه ی Change Permissions را انتخاب کنید.

2 - استفاده از دستورات غیر مجاز در فایل .htaccess

ممکن است در فایل .htaccess از دستورات غیرمجاز استفاده کرده باشید.

در برخی سرورها از این دستورات در فایل .htaccess استفاده نکنید:

php_value

php_flag

Options +FollowSymLinks

Options -FollowSymLinks

Options +ExecCGI

Options -ExecCGI

راه حل:


بجای Options +FollowSymLinks باید از Options +SymLinksIfOwnerMatch استفاده کنید. و دیگر مقادیر مشکل زا را حذف کنید



 

3 - استفاده از فایل های index.php و index.htm در یک پوشه

گاهی این مورد موجب بروز خطای 500 می شود

 

4 - دستورات اشتباه در فایل های php

اگر اشتباهات دستوری در فایل های php وجود داشته باشد (Syntax Error) با خطای 500 مواجه می شوید. معمولاً اگر با این خطا مواجه شوید، دلیل خطا و جزئیات مربوطه در فایل error_log ذخیره می شود.

5 - استفاده بیش از حد از منابع

در برخی سرورها اگر بیش از حد مجاز، از منابع رم سرور استفاده کنید، ممکن است با خطای 500 مواجه شوید. مصرف منابع را می توانید در سی پنل و در بخش Resource Usage ببینید

 

6 - در پایان اگر هنوز دلیل خطا را نمی دانید، سری به سی پنل بزنید، در cPanel، بخش Error Logs، و یا در File Manager در فایل error_log دلیل خطا نوشته شده است.
زندگی باید کرد ...
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....