در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

احمد حاجی شمس الدینی

ست کردن value member برای combobox در autocomplete

برای ست کردن value member  در combo box به مشکل خوردم

لطفا راهنمایی بفرمائید


البته با شکل جدید سایت نتونستم کدهایی که نوشتم رو ضمیمه کنم

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
علی آقامیری

معمولا combobox خودش یه property به نام MemberValue داره که شما باید بهش نام فیلدتون رو به صورت text بدید.

مشکلش دقیقا چیه ؟ از combobox خاصی استفاده می کنید ؟

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **

نه

combobox خاصی نیستبا یه پراپرتی یه لیست از فیلدهای برگشتی رو اختصاص میدم به combo ولی membervalue رو بر نمیگردونه



    private void FrmAddtreaty_Load(object sender, EventArgs e) { Cnn.ConnectionString = Original.ConnectionString; Cnn.Open();
            AutoCompleteStringCollection combData = new AutoCompleteStringCollection();
            getData(combData, "prcselectallofCompany"); cmbCompany.AutoCompleteCustomSource = combData; cmbCompany.ValueMember = "serial"; }

        private void getData(AutoCompleteStringCollection dataCollection,string prodeuser) { SqlCommand command; SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(); DataSet ds = new DataSet(); try { command = new SqlCommand(prodeuser, Cnn); adapter.SelectCommand = command; adapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure; adapter.Fill(ds); adapter.Dispose(); command.Dispose(); foreach (DataRow row in ds.Tables[0].Rows) dataCollection.Add(row[1].ToString()); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show("مشکل فنی در پردازش اطلاعات!"); } }
تا آنجا که میتوانید ، به هر کس که می توانید ، به هر طریقی که میتوانید محبت کنید
علی آقامیری

زیاد متوجه کد نمیشم ، به نظرم دارید دیتا را میریزید تو combData ولی ValueMember رو برای cmbCompany تنظیم میکنید ، الان تو اجرای کد cmbCompany اصلا پر میشه ؟

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **

آره بعد از تایپ تو combo پر میشه

الان میخوام بعد از انتخاب آیتم پر شده برام membervalue رو برگردونه

membervalue رو هم میخوام رو serial ست کنم


اگه کد بهتری سراغ دارید برای autocomplete combo که بعدش membervalue رو هم برگردونه لطف کنید

ممنون میشم

تا آنجا که میتوانید ، به هر کس که می توانید ، به هر طریقی که میتوانید محبت کنید
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....