تا %60 تخفیف خرید برای 5 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار | سوال | توسینسو

با سلام و احترام آیا سایتی وجود دارد که تمرین برای برنامه نویسی و حل آن را داشته باشه؟ یعنی سوال طرح کنه و جواب رو هم داشته باشه

سلام من تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی می‌خوام یه پراجکت درست کنم نمیتونم چیزی بنام جاوا پراجکت ببینم اگه بتونید بهم بگین تقریبی چیکار کنم ممنون میشم.

سلام، من برنامه ای نوشتم که خطای build error داره و وقتی روی solutionراست کلیک میکنم clean solution رو میزنم یه خطای دیگه میده. 

با سلام یدونه نرم افزار داریم تحت وب!!  می خواهیم اطلاعات رو که رو سرور آپلود میشن رمز نگاری کنیم فرض AES، که اگه به سرور ریموت بزنیم داخل پوشه های آپلودی اطلاعات بصورت رمز شده باشند.db با app هم جداست.بنظر شما نصف کلید رو بزاریم داخل db که به ازای هر فایل هم جدا گانه نصف کلید بسازیم و نصف کلید...

با سلام جناب آقای احمدی اون خطایی که یه لحظه در قسمت 76 آموزش برای شما رخ داد برای من هم رخ میده قرار بود در قسمت های بعد چک کنید . ولی اگه هم گفتین من متوجه نشدم لطفاً راهنمایی کنید.   با تشکر

این سوال توسط +989378985554 در تاریخ 26/10/1399 05:06:52 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: جوابش و پیدا کردم

سلام من یک برنامه با زبان سی شارپ نوشتم وقتی رو سیستم خودم که SQLserver نصب هست کامل اجرا میشه ولی رو یه سیستم دیگه که SQLserver نصب نیست نرم افزار نصب میشه ولی درست اجرا نمیشه و این ارور رو میده باید چیکار کنم؟

با اهدای سلام خدمت سروران گرانقدردر اندروید استودیو زمانیکه برنامه را اجرا میکنیم برنامه روی دیوایس نصب شده و اجرا می گردد اما زمانیکه مثلا روی یک باتن کلیک می کنیم با خطای  Unfortunatelly program name stoped مواجه شده و برنامه بسته می شود اول اینکه چگونه می توان علت وجود این مشکل را پیدا ...

سلام خدمت اساتید بزرگوارخطای android resource compilation failed در اندروید استودیو از چیست و چگونه رفع می شود؟  

سلام دوستان این رو به چه صورت باید بنویسیم ممنون میشم کدها رو بنویسید یک صفحه وب ترسیم کرده (کنترل های آنرا نام گذاری نمایید) سپس به زبان C#.net برنامه ای بنویسید که با کلیک روی button رنگ label موجود آبی شود.  

برای customize کردن ویندوز 10 چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید که بشه قبل از نصب کردن بعضی از سرویس ها و تنظیمات و ..... را روش اعمال کرد بعد نصبش کنیم . یه برنامه ای مثل Nt Lite

من آموزش کتابخانه statistics برای شما فرستادم ولی خبری نشد نتیجه آن ؟ 09105461907

سلام خدمت اساتید گرامی ،بنده پروژه ای کار کردم که میخوام بعد ثبت اطلاعات و انتخاب کلید ذخیره اطلاعات مستقیم چاپ بشه و دیگه برنامه Stimulsoft Reports اجرا نشه و مستقیم بره چاپ من تا این مرحله رفتم  و همه کد ها رو نوشتم و خروجی درست اجرا میشه و چاپ میشه: stiReport2.Print(); ولی مشکل اینجاست ...

سلام. وقت بخیر سایتهایی مثل نماوا یا فیلیمو از چه سیستمی برای کد کردن ویدیوها استفاده میکنن که نمیشه فایلو دانلود کرد؟ از چه تکنیکی میشه استفاده کرد که هم ویدیو دانلود نشه هم نتونن اسکرین ریکورد کنن ؟ ممنون

سلام من میخوام برنامه ای بنویسم که اگر تکست باکس نام کاربری و رمز عبور اونی بود که میخوام به فرم دو وصل بشه. ولی برام ارور میاد که شما خطای ساختنی دارید. باید چیکار کنم؟ 

سلام.من این کد رو نوشتم هیچ خطایی هم نمیده ولی موقعی که ثبت رو میزنم هیچ کاری انجام نمیده.. لطفاً راهنمایی کنید..خیلی واجبه.پیشاپیش از کمکتون ممنونم    

سلام دوستان و استاتید گرامی خسته نباشین ببخشید سوال نامربوط می پرسم راستش من میخواستم بدونم بهترین ناشر نرم افزار از لحاظ { امنیت نرم افزار - کیفیت نرم افزار } کدوم هستن با اجازتون 3 تا ناشر رو خدمتتون عرض میکنم شما بفرمایید کدومشون با توجه به معیار های بالا بهتر هستن 🌹 1-   JB-Team ...

DELAY 3000 GUI r DELAY 500 STRING cmd.exe ENTER DELAY 750 STRING echo Hello World!!!!! ENTERاین با چه زبانی نوشته شده؟

با سلام    در زبان های برنامه نویسی دیگه چه چیزی کار cursor در پایگاه داده انجام میدهد؟  

سلام مشکل این کد چیه import os print("what is ur os :") ask = input() ostype = os.system('cmd /c "hostname"') print(f"ok ur platform is {ask} and ur hostname is {ostype}")

با سلام  دوستان من میخوام روی وب سایت یک فرمی رو داشته باشم به عنوان فرم سفارش مشتری موقع ورود به صفحه بتونه کالای خودش رو به مقدار لازم سفارش یده  و اتربیوت هاش مثل تعداد، مدل و سایز قابل انتخاب باشه  چه کاری باید بکنم

  این نرم افزارو دارم با c# مینویسم  اون کمبوباکسی که تو قسمت نگهداری گذارشات دارید میبینید دارای ایتم های سه ماه شیش ماه و ... هست  من چطوری میتونم اینو پیاده کنم جوری که اگر مثلا سه ماه انتخاب شد عدد 90 رو بتونم از کمبوباکس بگیرم ممنون.

سلام.یه نرم افزار پیام رسان میخوام که بتونم رو سرور خودم بیارم بالا بعد چند تا کاربر تعریف کنم و بتونیم با هم ارتباط داشته باشیم مثل(متن ، تصوی ، صوت و فایل ). هر کاربر بتونه از طریق اینترنتی که داره با اکانتی که براش تعریف کردم به سرور وصل بشه و ارتباط بگیره . از چه برنامه ای میتونم استفاده کنم ؟؟؟...

با سلام خدمت دوستان گرامی من در حال آماده‌سازی یک وبسایت وردپرس هستم. قالبی که انتخاب کردم رو میخوام شخصی‌سازی کنم. و نیاز دارم که بعضی از تصاویر رو تغییر بدم و جایگزینشون تصاویر جدید استفاده کنم. خواستم سوال کنم آیا سایت یا سایت‌های خاصی رو میشناسید که من از اونا عکسی که میخوام رو پی...

سلاممن می خواهم سطح دسترسی کاربران را نمایش بدهم چون در Layout این کار میکنم و هر بار Layout  رفرش میشودمی خواهم بدانم اطلاعات را هر بار از بانک بخوانم بهتر است یا یکبار در Session ذخیره کنم و از Session بخوانم

سلام  وقتی میام کدم رو در ویجوال استودیو برا زبان سی شارپ اجرا کنم ارور Error while trying run project:Invalid pointer  میده لطفا راهنماییم کنین

سلام. من وقتی میخوام sql server رو نصب کنم این خطا برام میاد 

سلام. ببخشید تخفیف دوره های اموزشی هم تخفیف دارند. به مناسبت شب یلدا

با عرض سلام و خسته نباشید سایت ها(اینیستاگرام) و فروشگاه های اینترنتی مطرح(آمازون) چگونه با استفاده از پایتون نوشته شده اند؟ آیا تماما پایتون هستند؟ آیا از زبان های دیگر برنامه نویسی نیز استفاده میکنند؟  آیا در اندروید از یک زبان ، در وب یک زبان و در سرور خود جداگانه از زبان های مختلف استفاده م...

سلام وقت به خیر چطور یک تکست باکس رو که فقط عدد دریافت میکنه و روی اون عدد, پردازش میشه  ۳ رقم ۳رقم تعدادش رو توی نمایش جداش کنیم ولی توی پردازش(عملیات جمع و ضرب) عدد صحیح باشه ؟   توی اینترنت خیلی سرچ کردم این ره ها رو دیدم برای WPF 1- دستی کد نویسی  2- ...

سلام من میخوام در برنامه م(که یک برنامه پخش مواد غذایی هست) برای بازاریاب ها منطقه های فروش رو اختصاص بدم. حالا مثلا سه تا بازاریاب دارم و میخوام به هر کدام پنج منطقه که ممکنه مناطق تکراری هم باشن اختصاص بدم (در واقع فروشنده ها هم ممکنه برای مناطق تکرار بشن یعنی دو فروشنده یک منطقه رو داشته باشن و ی...

سلام نحو نصب دستگاه scx-3405fh سامسونگ بر ویندوز و تنظیم ارسال فکس بگوشی همراه چی؟

سلام دوستان من در گرید ویو buttonساختم ولی الان می‌خوام وقتی روی آن کلیک کردم یک اطلاعاتی رو نمایش بدم چطوری روی آن کد نویسی کنم   

سلام چطور میشه توی دات نت برای تمامی زبانهای برنامه نویسی Dll ایجاد کرد مثلا بشه اونو توی دلفی هم رفرنس داد؟؟؟

سلام خدمت دوستان.من یک سزوز ادوبی را روی ویندوز سرور 2012 نصب کردم و adobe connect hast را ipv4 adress را دادم و فقط در کامپیوتر خودم باز میشود و در هیچ سیستم دیگری باز نمیشود اگر میشود راهنمایی م کنید 🙏🙏🙏🙏🙏

این سوال توسط +989307524162 در تاریخ 25/09/1399 07:13:10 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام من یک نرم افزار خیلی قدیمی نوشته ام و از crystal report برای نمایش گزاش ها در اون استفاده کردم ام حالا که بعد از مدت ها نرم افزار رو با ورژن 2019 VS باز میکنم برای نمایش گزارشات بهم این خطا رو میده برای حل مشکل باید چکار کنم ؟؟؟ ورژن های مختلف crystal report روهم از سایت های مختلف تست کردم ولی...

چطوری میشه در sql server 2019 ، اسم بک اپ را بر اساس نام دیتابیس و تاریخ روز تنظیم کنیم تا وقتی بک اپ میگیره اسم دیتابیس و تاریخ روز ثبت بشه ؟

سلام. من یک برنامه پایتونی نوشتم که باید به دیتابیس یک هاست متصل بشه. محتویات فایل پایتون: import mysql.connector db=mysql.connector.connect(        host="94.23.187.193",        user="my-user",        passwd="mypassword") ................

سلام دوستان من یه محیط برنامه نویسی ساده و کار آمد مثل turbo c++ در ویندوز برای مک نیاز دارم میتونید چند نرم افزار بهم معرفی کنید؟ مرررسی

این سوال توسط moeinvk در تاریخ 15/09/1399 07:47:59 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام خسته نباشید من سیستمی برای کتابخانه طراحی کرده ام در یکی از فرم ها تحویل کتاب به دانشجو توسط اپراتور انجام می شود من قصد دارم زمانی که کد کتاب وارد شده و مشخصات کتاب از جدول کتابخانه دریافت شد و هر کدام داخل textbox تعبیه شده قرار گرفت بعد از اینکه دکمه تایید زده شد و اطلاعات داخل جدول امانت ذخ...

باسلام خدمت دوستان عزیزکسی نرم افزار بک آپ واس بک آپ گیری فایل شیرینگ میتونه معرفی کنه؟ که تست کرده باشه و بشه داخل یه شرکت ازش استفاده کرد؟backup exce رو خودم میدونم به غیر از این اگه میدونید معرفی کنید.ممنون

لیستی از دیکشنری ها دارم که این دیکشنری ها داخل خودشون از لیست تشکیل شده اند چطور به این لیستها دسترسی پیدا کنم و در عملیات از آن استفاده کنم و مقدار جدید به آن داده شود؟ 2- چطور میشه چند نقطه به طور تصادفی در یک محدوده جغرافیایی بدست آورد و به عنوان یک آبجکت به هر یک از دیکشنری های لیست داد؟(مانند ...

سلام به دوستان عزیز برنامه نویس  یه فایلی دارم با پسوند *.c میخام بدونم چجوری میتونم این فایل رو باز کنم و ادیت کنم با هر برنامه ای که باز میکنم ناخوانا هستش این فایلو به عنوان نمونه براتون اپلود میکنم چک کنید ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام اساتید محترم من توی wpf یک کمبو باکس دارم که اطلاعاتش رو از دیتابیس میخونه، وقتی از رویداد selection change استفاده میکنم، اطلاعات با تاخیر اجرا میشه، یعنی وقتی که کمبو باکس رو تغییر میدم اطلاعات توی تکست باکس که برای نمایش مقدار کمبو باکس گذاشتم همون قبلی هستش و وقتی دوباره تغییر میدم اطلاعات...

با سلام خدمت اساتید محترمنوشتن کوئری پیدا کردن تعداد داکیومنت ها در پایتون به صورت زیر است ({})user_count = db['user'].count_documents که در nodejs به صورت زیر تغییر پیدا می کند  {(db.collection('user').find().count(function(err,number){user_count = number حال اگر بخواهیم در نود از دستورات...

سلام دوستانمن میخوام دوتا ستون با هم جمع کنم اگر جواب بزرگتر یا مساوی صفر بود جواب بشه صفر و اگر عدد منفی شد جواب بازم بشه صفرممنون میشم راهنمایی بفرمایید