تا %60 تخفیف خرید برای 3 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00

جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار | سوال | توسینسو

سلاممن می خواهیم یک پروژه با Asp.netcore2 ایجاد کنم و از الگوی UnitOfWork استفاده کنم اما بانک اطلاعاتی را از قبل دارم سوالم این است که آیا می توانم مانند Mvc.net از modelfirst استفاده کنم  یانه 

سلام وقت بخیر دوستان میخواستم آموزش اروکال یاد بگیرم. قبلش میخواستم بدونم چه زبان های باید بلد باشم. یا چه پیش نیازهای دارد ممنونم 

سلام . در مورد نقاط ضعف رمز نگاری AES کسی میتونه راهنماییم کنه . تشکر 

سلام من دنبال یک نرم افزار میگرم که بتونم از صفحه دسکتاپم فیلم بگیرم و همزمان بشه تصویرم و حتی صدام رو داشته باشم . البته نرم افزار باید بتونه نویز صدا رو به طور کامل حذف کنه عین obs studio

منظور از مدرک رو کیشه نوضحیج بدین mcse بین المللی مثلا یا دانشگاهی

سلام من تو اجرای این کدی که در تصویر میبینید برای الگوریتم dfs  که تو code block هست به مشکل برخوردم ممنون میشم راهنماییم کنید

با سلام خدمت شما  ببخشید تازگی ها من وقتی میخوام خروجی exe بگیرم از Pyinstaller خیلی دیر تر میگیره و بعضی جا ها میگه که یه ماژولی وجود نداره مثل : WX وقتی میخوام این ماژول ها رو نصب کنم میگه این ماژول وجود نداره وقتی که کارش تموم میشه ارور میده برنامم و اجرا نمیشه  خب من دوباره Pyinstaller...

سلام . یه فایل داریم که Encrypt شده میخواستم تحلیلش کنم (سورس کد) یا اینکه بدونم از چه رمزنگاری استفاده کرده. از چه ابزاری میتونم استفاده کنم . تشکر

سلام. من یه لپ تاپ قدیمی دل دارم. مدل m1530. هنگام فیلم دیدن گیر میکنه، صدا پیش میره ولی تصویر فریزه یا باید پوز کرد یا چند ثانیه عقب زد. با تمام پلیرها همین وضعه. یا گاهی یهو کل صفحه سیاه میشه، در حال کار عادی. کارت گرافیک نصبه، ارور خاصی جایی وجود نداره. ویندوزمم هفت هست

سلام  من یک عکس دارم که با image map روی آن بخشهایی برای کلیک کردن را مشخص کردم. وقتی موس روی هر بخش میره نام آن نشان داده می شه. حالا می خواهم اگر روی بخشی از این عکس کلیک شد، نام آن بخش در سمت راست آن عکس نوشته بشه. مثلا اگر روی سر تصویر انسان کلیک کنیم کلمه "سر" در سمت راست عکس نوشته بشه و ب...

چطوری میشه به حاشیه برنامه در #C سایه داده مثل پنجره های ویندوز؟ چون میخوام پنجره Custom بسازم و از پنجره های پیشفرض  استفاده نکنم. تصویر رو ببینید سایه دادن به پنجره باعث میشه تا پنجره فعال برجسته تر دیده بشه

باسلام  . ببخشید چطوری میشه برنامه رو توی #C چند صفحه ای کرد؟ مثلا مثل برنامه نصب بعضی برنامه ها که وقتی کلید Next رو میزنی به مرحله بعد میره و یه صفحه دیگه به نمایش میزاره

سلام دوستان وقت بخیر. من میخوام نقشه زیر رو تو محیط وب ایجاد کنم. هدفم از اینکه بجای عکس میخوام آنلاین طراحی کنم اینه که روی عکس مقادیری نوشته شده که میخوام با دادن مقدار دلخواه نوشته ها تغییر کنه. شکل ثابت هست فقط مقادیرو میخوام عوض کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید کتابخونه خوبی برای این کار هست یا ن...

 با عرض سلام و احترام برنامه آفیس 2019 را می خواهم بر روی لپ تاپ نصب کنم. تمام نسخه های قبلی هم حذف کردم. اما در طی نصب تا 51% بارگذاری می شود و سپس متوقف شده و بعد از چند دقیقه کد خطا : (3) 39-30182 را می دهد! امکانش هست راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست؟  

سلام من از یه سایت خارجی اشتراک تهیه کردم و تنها مشکلم اینکه که سایت تک کاربره هست و نمیشه با چند ip  وارد شد و فقط باید از یه ip وارد این سایت شد. سرور و دامین مجزا دارم. میشه برنامه یا اکستنش ساخت که تو سرور اول وارد داشبورد سایت بشم و رو یه دامین دیگه اطلاعات سایت برای  سایر کاربرا نشون...

سلام ببخشد من Sql Server رو نصب کردم و می خوام با سی شارپ به هش وصل بشم و از databaseام جدول بگیرم erro میده: System.Data.SqlClient.SqlException: 'A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Veri...

با سلام، پسر بچه 12 ساله بسیار مستعدی هست که میخوام کمک کنم بتونه برنامه نویسی یاد بگیره، خیلی هم علاقه مند هست، پیشنهاد میکنید از کجا شروع کنه؟ با توجه به شرایط کرونا میخوام چندتا پک اموزشی براش بگیرم تو خونه شروع کنه، لطفا دوستان پیشنهاد بدن. سپاس

سلام دوستان. یک وبسایتی پیدا کردم که داخلش مثلا برای لایک گذاشتن تو فلان بخش لازم نیست عضو بشیم یعنی یک نفر میتونه سایت رو ببنده و دوباره باز کنه و چندین بار روی یک دکمه کلیک کنه حالا سوالم اینه که راهی هست که هر دفعه لازم نباشه سایت رو باز کنیم و بریم تو فلان بخش و رو دکمه کلیک کنیم؟ یعنی دکمه ها ی...

باسلام. من میخواست یه برنامه بنویسم که داخل اون یک TextBox باشه و هرچی داخل اون TextBox مینویسم همون متن را داخل یک TextBox داخل یک سایت خارج از برنامه بنویسد و همین جور هر متنی داخل اون سایت بود را داخل یک Label در نرم افزار بنویسد.و بعد همین کار با Button ها یعنی اینکه در برنامه یک Button را فشار ...

سلام و درود خدمت اساتید عزیز چند سالی هست که پیتون یا پایتون رشد زیادی کرده و کاربران زیادی داره من شنیدم که میشه با پیتون وب نویس کرد سوالم اینه که برای ساخت یه وب سایت معمولی (php+html+css) کافی هست (منظورم برای هر دوback +front END شاید لازم باشه برای برخی امکانات و بهینه سازی از جاوا اسکریپت و ب...

سلام. من پکیج pip رو داخل cmd نصب کردم. میتونم ماژول ها رو هم اونجا نصب کنم. اما انگار هر ماژولی که داخل cmd نصب میکنم و وقتی pip رو از cmd آپدیت میکنم، هیچ کدوم این تغییرات داخل pycharm اعمال نمیشه. انگار تمام پکیج های داخل pycharm همون پیشفرض پایتونه. وقتی هم داخل pycharm مثلا یه ماژول نصب میکنم ب...

سلاممن اطلاعات را بصورت زیر در جدول مربوطه ذخیره کرده ام(از ckeditor استفاده میکنم ) <h1 style="color: blue;"> <span style="font-family:iransansweb;">سینمکبتمیبنلتکینمتل</span></h1><p> <img alt="" src="/Images/News/998c4974-71d3-48b8-8b19-e1062da941cc.png"...

سلام من یه ستون دارم که حدود 20 هزار داده دارد که این داده ها به صورت کلمه و شماره میباشد به صورت مثال ناصرنیا 2154515465651 اصغری 4554564564 5456415 5465416 محمدیان 651454 3535368 میخواستم ببینم چجوری میتونم این رو به دو ستون تبدیل کنم طوری که اسمی که قبل از هر عدد اومده در ستونی جداگانه رو به روی ...

 با سلام خدمت دوستان ما یک دیتا بیس آماده داریم که میخواهیم مدل کنیم در asp.core  اولا نحوه مدل کردن دیتابیس آماده چگونه است؟ در ثانی از این دیتابیس میخواهیم استفاده نیز بکنیم یعنی این دیتابیس آماده در نسخه ویندوز داره ازش استفاده میشه و در asp.core  نیز میخواهیم از آن استفاده کنیم لط...

با سلام من چند فیلم آموزشی خریداری کردم از آموزش های سی شارپ اما وقتی میخوام مثلا فایلی با حجم 100 مکابایت رو دانلود کنم وسط کار استاپ می خوره و وقتی دکمه ی تلاش مجدد رو میزنم فایل 3 دقیقه ای دانلود میشه اینترنت من مشکلی نداره و من زیاد فیلم های حجم بالاتر رو دانلود می کنم راه حل شما چیه؟

با عرض سلام خدمت دوستان بنده یک سرویس روی سرورم راه‌اندازی کردم که از طریق سایت قابل دسترسیه می‌خواستم ببینم امکانش هست یک اپلیکیشن (اندروید - آی او اس) نوشته بشه که یک‌سری از کارهایی که از سایت انجام میشه را بتونیم از طریق اپلیکیشن انجام بدیم؟ به این صورت که از طریق اپلیکیشن لاگین کن...

با سلاممیخواستم بدونم خوندن یه کتاب مثل clrs چه کمکی به ما برای برنامه نویس شدن میکند؟

سلام وقت بخیر من میخوام sql server 2008 r2 نصب کنم اما خطای در تصویر رو میده. میشه راهنماییم کنید؟

  سلام به همه اساتید گرامی دوستان من به دستگاه دارم که از طریق کابل یو اس بی به سیستم متصل میشه دستگاه من ساخت یه شرکت آنلایزره بنابراین برند شناخته شده ای نیست من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که سریال این دستگاه رو بخونه چون مسلما هر دستگاهی یه سریال نامبر متغییر داره بنابراین من میخام ا...

سلام و خسته نباشید، من میخواستم برنامه نویسی رو شروع کنم اما هیچ اطلاعی از برنامه نویسی یا حتا شبکه ندارم و اطلاعات زیادی از سخت افزار یا نرم افزار کامپیوتر و ریاضی هم ندارم ولی واقعا علاقه خیلی زیادی به برنامه نویسی دارم، سوالم این هست که از کجا باید شروع کنم و چه مقدار علم شبکه و ریاضی مورد نیاز د...

سلام من می خوام یه سایت با زبان php طراحی کنم که مثلا ساعت 12 هر روز یه کاری رو انجام بده (مثلا یه نوتیفیکیشن بفرسته). این کار با وب سرویس باید انجام بشه یا چیزی شبیه به اون؟ ممنون میشم راهنمایی و یا رفرنسی معرفی کنید.

سلامراهنمایی برای خرید VPS قیمت مناسب با پشتیبانی خوبمیخوام یک VPS ویندوزی برای یک وب سرویس  Asp.net   و SQL Server معمولی با بودجه ماهیانه 100 تا 150 بخرم ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند از کجا بخرم 

سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه نمیتونم یوزر جدید تعریف کنم یا چیزی ویرایش کنم اینم از عکسش.

من یک برنامه بازکننده یک فرمت اختصاصی می سازم ولی نمی تونم فرمت اختصاصی رو بسازم(با سی شارپ می نویسم تو ویژوال استودیو) ممنون میشم کمکم کنید🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان وقتی یه برنامه c رو با dev c++ کامپایل میکنم با پیام <  exe has stopped working.نام فایل> مواجه میشم . چطوری باید این مشکل رو برطرف کنم .

سلام بعضی از فایلهای pdf هست به صورت فرم میباشد و میتوان داخلش اطلاعات و مشخصات را تایپ کرد و ذخیره کرد چطوری این فایلهای PDF را درست کنم ؟  با خود آکروبات هرچی سعی کردم نشد

سلام . وقت بخیر . من در حال نوشتن یک نرم افزار هستم و این نرم افزار به صورت یک سری دیتا از سنسور ها میخونه و برای من رسم می کنه و من از تایمر که در toolbox هست استفاده کردم ولی بعد از مدتی سرعت تایمر کم می شود .  خواستم بنده رو راهنمایی کنید . من آموزش هاتون رو هم دیدم اون قسمت هایی که می خواست...

سللم دوستان عزیز،من قرار قسمتی از تغییرلت و تولید محتوا سایت یه شرکتی رو به عهده بگیرم،منتهی بیشتر با وردپرس آشنایی داشتم،سایتی که در اختیار این شرکت هست و براشون درست کردن با bootstrap بالا اومده حالا میخواستم ببینم برای تغییرات جزئی در قالب و تامین محتوا داخلش باید چیکار کنم،باید وارد هاست بشم،یا ...

با سلام و احترام، بنده یک برنامه با C# نوشتم که دارای بانک اطلاعاتی SQL هم هست و روی سیستم خودم بدون هیچ مشکلی کار میکنه. اما وقتی SQL روی یک سیستم دیگه نصب میکنم و اجراش میکنم با پیغام (عکس پیوست شده) مواجه میشم. ممنون میشم اگر کسی به این مشکل برخورده راهنمایی کنه مشکلم حل بشه. سپاسگزارم.

باسلام. من اندرویداستودیو 3.6.1 رو نصب کردم و گریدل نسخه 6.3 رو نصب کردم. موقع بیلد کردن این خطارو میده: Gradle sync failed: The specified Gradle distribution 'https://services.gradle.org/distributions/gradle-6.3-all.zip' does not exist.     Consult IDE log for more details (Help | Sh...

با سلام دوستان من میخام با رویداد paint فرم یه کادر مستطیلی طراحی کنم و داخل فرمم یه تکست باکس بزارم و کاربر زمانی که داخل تکست باکس متنی رو تایپ میکنه اندازه کادر طراحی شده براساس طول ، سایز و قالب بندی رشته تغییر پیداکند و متن داخل باکس نمایش داده شود  دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام شخصی بهم پیشنهاد یادگیری ADF Oracle رو داد و گفت بازار خوبی داره ولی اطلاعات بسیار محدودی تونستم در این مورد بدست بیارم. کسی هست که در این زمینه کار کرده باشه و بتونه منو راهنمایی کنه؟ این که ADF Oracle چیه و چه مزایایی داره.

سلام وقتتون بخیر ، من آموزش های شمارو خیلی دوست دارم لطفا اگه میشه آموزش کتابخانه retrofit رو هم درون سایت بزارید ، خیلی بش نیاز دارم ممنون 

سلام به همه دوستان  من دارم یه برنامه می نویسم برای کار با LED که یک صفحه طراحی داره در مرکز برنامه که یه صفحه مخصوص داره به این صورت که به عنوان مثال در یک صفحه (16 در 24) می تواند حداکثر 384 عدد LED وجود داشته باشد البته من با سی شارپ و استفاده از Bitmap معمولی این کار رو انجام دادم که باعث ش...

با عرض سلام پس پشت سر گذاشتن 6 خوان اندروید استدیو حالا امیدوارم این ارور خان آخر باشد

سلام میخوام یه ربات سرخطی برای بازار بورس بنویسم الان همه دارند استفاده میکنند ولی نمیدونم با چه زبانی و چطوری

درودی دیگر دوستان پس از معرفی مکان ndk به این مشکل برخوردم   علتش چی میتونه باشه