سلام  من از طریق مرورگر لوکیشن کاربر رو میگیرم حالا میخوام چک کنم ببینم این لوکیشن در محدوده ای که من تعریف کردم هست یا نه مثلا میخوام محدوده جایی که هستم رو به صورت مستطیل چهار نقطه لوکیشن رو داخل دیتابیس ذخیره کنم و حالا چک کنم ببینم این نقطه کاربر داخل این هست یا نه  این فرمول خاصی داره...

سلام   برای برنامه اندروید استودیو یک سورس کد میخوام نوار اسکرول صفحه(سیک بار)

سلاممن ازنسخه ckditor5دارم استفاده میکنم الف چگونه می توانم عکسی که از یک فولدر انتخاب میکنم (نه url عکس)به همراه بقیه داده ها در بانک ذخیره کنم(وقتی انتخاب میکنم مشکلی ندارم اما هنگام نمایش یا ویرایش عکس وجود ندارد) ب)همین ویرایشگر شما(پرسیدن سوال) آیا رایگان است یا پولی و نحوه کار با ان چگونه...

سلام من یک سورس کد میخوام برای نوار اسکرول(سیک بار) برای اندروید استودیو

سلام و درود به خواننده این مطلب . من جاوا رو نصب کردم اینتلیج هم نصب کردم ولی این ارور رو میده چه کنم ؟

با سلام من تو برنامم یه نخ جدید ایجاد میکنم.بعد start  ار متد join  استفاده میکنم.ولی وقتی میرسه به خط join  برنامه stop میشه. و با خطا مواجه میشم. thread.Start();                thread.Join(); مشکل از چی میتون...

با سلام   دوستان چطوری میشه تمامی آدرس شورتکات برنامه های نصب شده در ویندوز رو تو سی شارپ نمایش داد ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام و عرض ادب    من تویه فرمم در سی شارپ یه پنل کاربری طراحی کرده ام که هر کاربر با یوزر و پسورد خودش وارد پنل میشه دوستان من یه picturebox گذاشتم که عکس کاربری رو از دیتابیس میخونه و همچنین یه لیبل زیر picturebox گذاشتم که اسم و فامیلی کاربر رو از دیتابیس میخونه منتها چون طول نام و فا...

وقتی سایت را build می کنم، علاوه به dll اصلی پروژه، در هر build یک فایل با عنوان myabb.XmlSerializers.dll نیز ساخته می شود این فایل چه کاری انجام می دهد؟ در تنظیمات می توان آن را غیرفعال کرد. بهتر است غیرفعال شود؟ یا فعال باشد؟ در جایی خواندم که پرفورمنس را بالا می برد. **Generate Serialization Ass...

سلام میشه لطفا بگید چجوری میشه به visual studioغیر از فونت های پیشفرض خودش فونت های دیگه مثلا فونتهای فارسیو اضافه کرد؟

با سلام و احترام    دوستان من یه جدول تو دیتابیس دارم که شامل n  تا شماره همراه هستش فقط تو یه سری سطرها شماره ناقص اومده به عنوان مثال 0919 اومده و مابقی شماره یا اسپیس اومده یا همون شماره 4 رقم اولش اومده من میخام تو سی شارپ قبل اینکه کل اطلاعات جدول رو تو دیتاگرید ویو نشون بدم بیام...

سلام دوستان من در برنامه خودم به یک خطا با عنوان Exception from HRESULT:0x8007007e برخورد کردم که انگار میگه نمیتونم dll هایی که به برنامه add کردم را load کنه اما نمیدونم مشکلش از کجاست ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! اگر کسی از دوستان در ایت زمینه اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه.

با سلام به همه اساتید گرامی دوستان آیا شبیه سازی وجود داره که که از طریق این شبیه ساز بتوان اطلاعاتی رو واسه پورت مثلا com1 ارسال و سپس بتونیم از طریق سی شارپ اطلاعاتی رو که واسه این پورت ارسال شده بخونیم دوستان اگه نرم افزار شبیه سازی وجود داره که بشه باهاش دیتا رو به پورت های com ارسال کرد ، ممنون...

سلام یک مسئله هست با این عنوان که : عددی را دریافت و برسی کند ایا ان عدد کامل هست یا نه (true or false) عدد کامل: عددی که مجموع اعداد بخش پذیرش با خود ان عدد برابر باشند: مثال: 6 - 28 - 496 - 8128 (این اعداد به ترتیب هستند ) الگوریتمش این میشه که اعداد بخش پذیر را پیدا کرده و سپس مجموعش را محاسبه می...

چطور میشود منوها رو راست چین کرد و تکست های آنها را هم فارسی نمود.     ز 

سلام در قسمت ورودی ها تابع , ورودی را به چه شکل باید بنویسیم که کاربر به تعداد دلخواه ورودی وارد کند( البته در تابع)؟ تابعی بنویسید که یک لیست از اعداد صحیح را به عنوان پارامتر دریافت کند و .....

سلام فرض کنید یک صفحه در mvc.net داریم که می خواهیم اطلاعاتی ثبت کنیم که 5 ایتم از این اطلاعات اجباری می باشد با چه راهی می توانم رنگ  border Html.EditorFor را که اجباری هستند را قرمز کنم   باتشکر

سلام چطور میتونم ورژن فریم ورک یک وب سایت و آسیب پذیری هاشو با اسکریپت پایتون بدست بیارم برای بدست آوردن نوع فریم ورک از biltwith استفاده کردم .پایتون 3.7 روی پایچارم استفاده میکنم در ضمن هرچی تلاش کردم برنامه wappalyzer و w3af  رو نصب کنم تو پایچارم بااین ارور مواجه شدم ERROR: Command errored ...

سلام   دوستان میخواستم بدونم چطوری میتونم از فایل /dev/pf در پایتون ۳ استفاده کنم میخوام با اینکار pf را مدیریت کنم. آیا این روش خوبیه یا روش دیگه بهتره ممنون میشم کمک کنید.   بطور کلی می خوام یک کتابخونه برای مدیریت pf در پایتون ۳ بنویسم.

سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویسم من برنامه پایتونی نوشتم که از کتابخانه های tinydb  و tkinter  و openpyxl استفاده میکنه و همه اینها در یک ویرچوال اینوایرنمنت نصب شدن و برنامه قبل از کامپایل به درستی کار میکنه در حالت عادی برای برنامه های ساده که حاوی ماژولای نصب شده و ویرچوال انو نیستن ب...

سلام دوستان،من یک اسکنر اثر انگشت Suprema biomini دارم که از اینترنت sdk این دستگاه دانلود کردم و dll لازم برای انجام کار را نیز در پروژه load کردم اما هیچ راهنمای خوبی برای استفاده از آن پیدا نکردم تا از آن استفاده کنم اگر کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه ممنون میشم.

سلام دوستانبه یه مشکل نه چندان عجیب با سایت دولتی مالیات بر حقوق بر خوردیم. اونم اینکه وقتی گزارش خلاصه لیست رو می گیریم .ابتدا پیام میده که Flash Player می خواد و وقتی قبول می کنیم ، صفحه در اکثر اوقات سفید میاد و گزارشی ارائه نمیشه.خود سایت سازمان میگه فلش پلیر 12 رو استفاده کنیم که البته :1- فاید...

سلام من وقتی طراحی را در استیمول سافت انجام می دهم و preview میگیرم trial را نمایش نمی دهد اما وقتی گزارش را با mvc.net فراخوانی میکنم trial را نمایش می دهد برای حل مشکل باید چکار کنم باتشکر

سلام من کد زیر را نوشته ام  حالا می خواهم هرگاه بروی هر دکمه ای کلیک کردم div جاری به اندازه 200px بالا برود و div بعدی جای ان قرار گیرد  باید کدی بنویسم  باتشکر <!DOCTYPE html><html lang="en"><head><meta charset="utf-8">    <meta http-equiv="X-UA-...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یه ویندوز سرویس با سی شارپ ایجاد کرده ام و کد زیر رو توش میخام اجرا کنم کد زیر در واقع هر کلیدی که توسط کاربر فشرده میشه رو لاگ میکنه ، تو windows application  این کارو که انجام دادم خیلی راحت انجام گرفت ولی تو ویندوز سرویس این کار انجام نمیشه ممنون میشم راهنمایی ک...

با سلام کسی میتونه درباره کلاس PasswordDeriveBytes و متدهاش توضیحاتی بده.تو نت گشتم یه چیزایی پیدا کردم ولی واسم گنگ بود

سلام، میخواستم یک اسکنر اثر انگشت را به یک برنامه سی شارپ متصل کنم آیا کسی از دوستان میتونه تو این زمینه به من کمک کنه؟

با سلام خدمت استاد گرامی  ..... یه سوالی که برای بنده پیش آمد اینه که بنده یکی از gpio را به سیگنال رله متصل کردم و لامپ به درستی طبق کدهای نوشته شده کار می کند .... اما مشکل اینجاست که وقتی منبع تغذیه روشن و خاموش می شود مثلا usb  رو جدا کنیم و دوباره بزنیم یک سیگنال به رله فرستاده می شود که باعث ر...

سلام ممنون میشم پاسخ بدید , خیلی رو اعصابمه  دو قطعه کدی که پایین گذاشتم ایا تفاوتی با هم دارند؟اینکه x,y,z  یکجا باشند یا جدا جدا تعیین بشوند؟

سلامیکسری اطلاعات با ajax ثبت میکنم(برنامه mvc.net ld می باشد)اما می خواهم وقتی اطلاعات درحال ثبت می باشد دکمه ثبت غیرفعال شود و بعدازاتمام عملیات ثبت دکمه باز فعال شود باید چه کدی بنویسمباتشکر

با سلام و خسته نباشیدمیخواستم بپرسم امکان خرید دوره بصورت DVD هم هست یا خیر؟حجم دانلود بعضی دوره ها زیاده و بصورت DVD بهترهممنون میشم راهنماییم کنید

سلامچگونه می توانم یک div را درحالت موبایل مخفی کنم ولی در حالتهای دیگر مخفی نمایش داده شودباشتکر

سلامبا linq چگونه می توانم اطلاعات یک جدول را بصورت یکجا حذف کنمباتشکر

سلام با عرض سلام و خسته نباشیدببخشید من ی مشکلی بر خوردم.. میخوام توسط  کدهای سی شارپ در یک برنامه ویندوزی یه view بین چند جدول از پایگاه داده sql بسازم به نحوی که این ویو در پایگاه داده sql ذخیره بشه و وقتی بهsql server خودم مراجعه میکنم و پایگاه داده ام رو باز میکنم در قسمت view ها اون رو بتونم بب...

سلام به همه اساتید بزرگواردوستان من یه فایل متنی دارم که شامل حروف و اعداد هستش در این فایل متنی هزاران سطر تعریف شده که ترکیبی از آدرس و شماره تلفن هستش و پشت سرهم قرارگرفته است ، من میخام یه برنامه بنویسم که تمامی شماره تلفن هایی که داخل این فایل ذخیره شده رو استخراج کنم ، به نظر اولین کاری که بای...

سلام، من میخوام اطلاعات داخل یک gridView را به داخل یک فایل Excel منتقل کنم اما در هنگام انتقال با خطای Exception From HREsult:0X800AC472 روبرو میشم لطفا اگر کسی از دوستان میتونه کمکم کنه ممنون میشم.

سلام من دارم یه پروژه با استفاده از wpf در c# مینویسم و الان میخام کاری کنم که کاربر نتونه سایز صفحات(windowsها) رو تغییر بدهممنون میشم راهنمایی کنید

سلام، من میخوام اطلاعات داخل یک gridView را به داخل یک فایل Excel منتقل کنم اما در هنگام انتقال با خطای Exception From HREsult:0X800AC472 روبرو میشم لطفا اگر کسی از دوستان میتونه کمکم کنه ممنون میشم.

سلاممن یک User Controli ساختم که دارای چند TextBox می باشد و خروجی این User Control نیز یک رشته String میباشد،حال میخواهم یک eventi مثل ،TextChange برای این UserControl بسازم،اگه کسی از دوستان میتونه کمکم کنه ممنون میشم.

با سلام بعد از نصب maven  با اجرای این دستور  mvn archetype:generate به error  زیر بر میخورم و  از reposiory دانلود نمی شود. Failure to transfer org.codehaus.mojo/maven-metadata.xml from https://repo.maven.apache.org/maven2 was cached in the local repository, resolution will not be reattempted until...

سلام می خواهم وقتی صفحه کلید چه انگلیسی باشد و چه فارسی فقط حروف انگلیسی در input مورد نظر وارد شود   باید چه کدی بنویسم(برنامه تحت وب است mvc.net)

با سلام خدمت همه شما دوستان عزیزدوستان من میخام یه پروسه مثلا نوت پد رو با سی شارپ باز کنم به عنوان مثال من در برنامه م یه دکمه با عنوان notepad قراردادم و میخام زمانی که این دکمه کلیک شد نوت پد اجرا نشه ولی پروسه آن در قسمت Process باشه منظورم اینه که کاربر احساس کنه هیچی اجرا نشده ولی در واقع این ...

سلامچطوری میشه از طریق html  یا asp داده ای رو به صورت باینری با مشخصات و هدر زیر ارسال کرد؟Content-Disposition: form-data; name="dataLog_packet" Content-Type: application/octet-stream; charset=ISO-8859-1 Content-Transfer-Encoding: binaryمشکل اصلی من Content-Transfer-Encoding: binary  , Content-Type...

سلام من برنامه را نصب کردم اما حالا که می خوتک tppl رانصب کنم به مشکل بر می خوره روی لانچ کلیک میکنم این صفحه باز می شه و نمی دونم چکار کنم بدون نصب ابزار ها هم این صفحه خالی است و ابزاری نداره ممنون راهنمایی کنید.

سلام دوستان عزیز ، ما یه برنامه خیلی ساده داریم با بانک اکسل که رکورد ها رو فیلتر میکنیم ، حالا میخوایم این اطلاعاتی که داخل گرید فیلتر شده رو به استیمول بفرستیم برای چاپ کردن ممنون میشم یه راهنمایی کنید یا قطعه کد بدین البته از گرید تلریک استفاده میکنم

سلام دوستانمن تازه برنامه نویسی وب رو شروع کردم و چند وقتیه رو یه مسئله گیرم و اینه که چطور با html و css یه فوتر فعلا بدون زیاد شیک بودن و ساده بزنم حتی ساده اش هم نمیدونم اگه ممکنه از دوستان میخوام یه فوتر معمولی با چند تا گزینه هایی که معمولا تو سایت ها میزنن برام بزنن کدش رو بفرستن ممنون میشم......

سلام من می خواهم روزانه حدود 200 کد رندم تولید کنم(10رقمی) که ماهیانه میشود 6000کد اما می خواهم این کدها اصلا تکراری نباشند و پشت سرم هم و سرهم نباشند چگونه می توانم این کدها را تولید کنم باتشکر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان کن  visual studio 2019 رو نصب کردم و فقط تیک net. رو زدم الان برای اجرا صفحه برنامه نویسی و ابزار های آن نشان نمیده به تصویر زیر دقت کنید داخل آموزش های c# که دیدم چند تا لایه و ابزار در کنار آن هست ممنون میشم راهنمایی کنید .  

اول از همه تشکر بسیار از آموزش های عالی تان که برایم بسیار مفید تمام شد.در قسمت ۴۶ در جنریک ها به مشکل بر خوردم. زمان که برنامه را رین می نمایم خطا میدهد نمی فهیم که کجای کارم اشتبا است.public int Remove(TEntity entity)         {             var primarykeys = propertyModels.Where(property => propert...

سلام دوستان ، عزیز ، آیا کدی هست که بشه چنین کاری انجام دادمثلا من بجای این که بخوام اسم ستون ها رو بدم شماره ای دی اون رو بدم و فیلتر کردن توسط اونها انجام بشه چون اسم ستون های من از خودم فایل فراخوانی میشه و دارای دوکلمه هست مثلا شماره پرسنلی ، چون فاصله بین اونها هست اصلا فیلتر انجام نمیشه DataVi...

در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....