سلام من می خوام برنامه نویسی رو در حد حرفه ایی یاد بگیرم اما موندم از کدوم یکی از اینا وب (php) یا از ویندوز (#c) شروع کنم طراحی و برنامه نویسی وب رو هم دوست دارم می خوام یه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کنم که بتونه در یادگیری زبان های دیگه کمکم کنه و یه زبان برنامه نویسی مفید باشه که همیشه بتونم باه...

من یک بانک اطلاعاتی ساده sql2012 درست کردم وای زمانی که به سی شارپ متصل می کنم این پیغام رو میده 

سلام به همه اساتید گرامی   بنده یه برنامه ساده چت نوشتم که فقط پیام ها رو به همه کلاینت ها می فرسته و تمام کلاینت هام میتونن پیام ها رو ببینین ، چند تا سوال برام پیش اومده یکی اینه که که چطوری میتونم پیام های کلاینت ها رو در دیتابیس ذخیره کنم ، آیا باید تو متدی که تو هاب تعریف کردم این کارو انج...

سلام خدمت دوستان عزیز  من می خوام در سی شارپ یک جدول ایجاد کنم  به شکل زیر : 1 - روی server explorer  کیک راست می کنم البته  data source رو من( Microsoft SQL Server Database File (SqlClient)      انتخاب می کنم از sql داخلی سی شارپ استفاده می کنه     ...

معنی void چیه تو جاوا؟؟ یعنی چی خروجی نداره. منظور از خروجی چیه؟ پس چجوریه که ما از void استفاده میکنیم اما دستور print رو هم مینویسیم آیا این خروجی حساب نمیشه؟  

 سلام یک صفحه دارم که مقلات درسی را نمایش میدهم(درهرصحفه تعداد5 مقاله) چون تعداد مقلات بالای 300عدد هست فعلاوقتی Pagging را نمایش میدهم از شماره یک تا30 میرود<nav class="col-12 paggin-index" aria-label="Page navigation example">  <ul class="pagination justify-content-center">&n...

سلام من میخوام فایل جاوا رو ران کنم این خطا رو میده مشکل از کجاست؟  

با سلام به همه اساتید گرامی    دوستان من یه نرم افزار نوشتم که سریال مادربورد اول چک میکنه بعد اگه درست بود نرم افزار برای کاربر باز میشه ، دوستان آیا اگه این کاربر از سیستمش ایمیج بگیره و رو یه سیستم دیگه برگردونه میتونه از این برنامه استفاده کنه  یا خیر ؟؟   فقط اینو در نظر داش...

با سلام و احترام از چه دستوری جهت پیدا کردن یک کلمه درون عبارات بانک اطلاعاتی استفاده کنم با توجه به اینکه .Contains سربار زیادی برای سرور  و بانک دارد؟   متشکرم

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان من یه دستگاه دیاگ خودرو دارم که دیتا رو به نرم افزاری که برروی سیستم نصب شده است ارسال و دریافت میکنه ، لازم به توضیح است که این دیتاها از طریق کابل k-line که با مبدل به سریال تبدیل کردن به نرم افزار ارسال و یه سری دستورات رو میگیره ، دوستان من برای اینکه بخام ...

سلام یه برنامه اندرویدی دارم .بنا به دلایلی نمیخام تو گوگل پلی یا کافه بازار برارمش.واسه آپدیتش چی راه حلی دارید؟ میخام تو برنامه به گزینه آپدیت بزارم که کار بر روش کلیک کنه ،وصل بشه به سرور و اگه آپدیتی بود بگیره و نصب و جایگزین برنامه قبلی کنه. چطوری وقتی دانلود میشه اتوماتیک وار نصب بشه؟

با سلام به همه اساتیدگرامی دوستان من مانیتور کردن رجیستری رو تو اینترنت سرچ کردم و نهایتا تو سایت codeproject یه پروژه واسه این کار نوشته بودن ، که من لینکشم پایین براتون گذاشتم منتها مشکلی که اینجا هست تغییری که تو یکی از کلیدهای رجیستری اعمال میشه فقط اعلام میکنه که تغییری انجام شد دیگه مقدار کلید...

سلام این خطا مربوط به چیه تو ویژال استدیو    

سلام می خواهم وقتی کاربر ایمیل خود را وارد کرد و دکمه ثبت را زد یک پیام به ایمیل کاربر ارسال کنم باید چه کدی بنویسم(C#.net) باتشکر

این سوال توسط امیرحسین کریم پور در تاریخ 21/07/1398 11:03:42 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: تکراری

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام با سی شارپ یه  برنامه بنویسم که داده های ارسالی و دریافتی پورت کامی که دستگاه بهش وصل شده و توسط دستگاه پورتش باز شده رو بتونه بخونه ، دوستان لطفا اگه کلاسی چیزی داره که باید تو سی شارپ تعریف بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی اضطراریه ، دقیقا یه چیزی...

سلام به همه دوستان عزیز دوستان من یه پورت RS232 دارم که هیچ دستگاهی بهش وصل نیست من میخام یه دستگاه مجازی با سی شارپ تعریف کنم که از این پورت استفاده کنه بعد یه برنامه دیگه با سی شارپ بسازم که اطلاعات رو از این پورت کام بخونه ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری باید این کارو بکنم آیا تعریف دستگاه مجازی ن...

سلام به همه اساتید گرامی    دوستان آیا برای مانیتور کردن بخش های مختلف ویندوز از قبیل رجیستری و تنظیمات کنترل پنل و ... باید از کلاس خاصی استفاده کرد ؟؟ منظورم اینه که خودمون تایمینگ تعریف نکنیم و یه کلاسی چیزی باشه که این عملیات رو انجام بده ممنون میشم راهنمایی کنید 

این سوال توسط حسین احمدی در تاریخ 21/07/1398 03:07:16 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: تکراری

سلام به همه دوستانت عزیز   دوستان چطوری می توان بدون استفاده از تایمر وتعریف  تابع ، یه پوشه ای تو ویندوز رو مانیتور کرد ، منظورم اینکه یه برنامه بنویسیم که اگه فایل دخل پوشه ایجاد شد بهمون پیغام بده دقیقا یه راه حلی مثل sql dependency اس کیو ال سرور میخام،  آیا همچین راهی برای ویندوز...

سلام به همه اساتید گرامی    دوستان چطوری میتوان در سمت سرور توایعی رو با استفاده از signalR تعریف کرد و سپس این توابع رو در سمت کلاینت فراخوانی کرد ، من خودم دستورات سمت سرور رو نوشتم ، منتها برنامه کلاینت من چون app ویندوز هستش نمیدونم باید چکار کنم ، آیا رفرنسی باید اضافه کنم بعد چطوری ب...

سلام من یک مبتدی در برنامه نویسی هستم و البته علاقه مند همون طور که می دونید برای این که بتونیم نرم افزاری که با زبان سی شارپ نوشته شده رو روی سیستم عامل ویندوز اجرا کنیم ابتدا باید دات نت رو نصب کرده باشیم و یا مثلا برای اجرای نرم افزاری که با زبان جاوا نصب شده اند باید جی آر ای و یا جی دی کی رو نص...

سلام چگونه می توانم خودم فایلهای مثلا (DataTablesوfontawesomeوanimate.min.cssو....)و فونتهای مورد نظرم را خودم بصورت دستی در پروژه asp.netcore اضافه کنم(کپی کنم نه از nuget بخوانم)وازانها استفاده کنم در mvc.net خیلی راحت بود اما در core نمی دانم باید چکار کنم باتشکر

سلام به دوستان عزیز  من یه موقعیتی برام پیش اومده که تو چند ماه اینده باید یه اشنایی با Html/css و همینطور جاوا اسکیریپت باید پیدا کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم

سلام دوستان عزیز  من یه برنامه دفتر چه تلفن دارم می نویسم کار  و کار رو تازه شروع کردم یه خطا دارم که نمی دونم چیه :   The method or operation is not implemented. دقیقا با یه فایل آموزشی جلو رفتم ؟

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من تو یه شرکتی مشغول به کار هستم که یه نرم افزار جامعی دارند که یه سری از کارهای روزمره شون با این نرم افزار انجام میشه و میخام بگم که اگه این نرم افزار نباشه اختلال خیلی بزرگی تو کارشون رخ خواهد داد ، من چون چند سالی هستش که برنامه نویس شرکتم کل خطاهای نرم افزار وحتی...

سلام من میخام در c# تقویم شمسی رو بصورت ماهیانه به کاربر نشون بدم تا کاربر تاریخی که دوست داره رو انتخاب کنه در c# 2008 یک dll به نام H2GBN داشتم که این کارو برام انجام میدداد میخاتم ببینم در ورژن 2017 نرم افزار c# که .net4 رو ساپورت میکنه چطور میشه چنین کاری انجام داد  ؟؟؟

سلام قصد دارم یه هارد SSD تهیه کنم و بر روی GNU/Linux Ubuntu-KDE neon نصب کنم.هدف اصلی نصب Android Studio و SDK و JDK و ابزارهای شبیه ساز AVD,Genymotion و این هاست.به نظرتون برای یک سیتم عامل گنو/لینوکسی با این امکانات برنامه نویسی 256 گیگابایت حافظه SSD کافیه !؟ البته شاید لازم بشه برای بعضی از کار...

سلام دوستان  من دارم یه برنامه ساده دفترچه تلفن می نویسم به یه ایرادی بر خوردم که نمی دونم چیه ؟

با سلام    دوستان من یه پورت کام دارم که به یه دستگاهی وصل شده و من میخام همزمان با اینکه دستگاه داره از این پورت استفاده می کنه منم هم به صورت موازی دیتاهایی که به این دستگاه سند و رسیو میشه رو بخونم ، چطوری باید این کارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید ، من از هایپر ترمینال که استفاده...

دوستان من n تا کلاینت دارم که این کلاینت ها در مکان 1 قرار دارند و یک سرور که درمکان 2 قرارداره ، حالا من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که تبادل اطلاعات بین کلاینت ها و سرور انجام بشه از چه پروتکلی باید استفاده کرد ، آیا این امکان وجود داره که از پورت tcp ip استفاده کرد ممنون میشم منبع کاملی در ...

با سلام    دوستان من تو جدولم یه فیلد با عنوان Time دارم که ساعت و تاریخ رو از سرور میگیره و تو جدولم ذخیره میکنه منتها وقتی که ذخیره میشه ساعات بعد از ظهر رو اشتباه میزنه مثلا به جای اینکه باید 13 رو به جای ساعت 1 بزاره همون 1 رو میزاره من چطوری اینو باید تبدیل کنم ، بعدش رکوردهایی رو که ...

سلام من برای تبدیل استیمول سافت به pdf از کد زیر استفاده میکنممشکلم اینه فونت گزارش در استیمول سافت ایران سنس است اما هنگام تبدیل به pdf فونت ایران سنس خوانده نمیشودباید چه کدی بنویسم تا فونت ایران سنس در pdf نمایش داده شودباتشکردرضمن چگونه به کدها می توان قالب داد من گزنیه ای نمیبینم var report = n...

با سلام و خسته نباشید، من یک ویدیو رو به شیوه AES رمزنگاری کردم حالا میخوام که فایل ویدیو من در رم رمزگشایی شود و نمیخوام روی هارد ریخته بشه بعد از اینکه روی رم ریخته بشه توسط یک پلیر از رم خونده و پخش بشه  لطفا نمونه کدی در این مورد برای C# بهم بگید با تشکر

دوستان سلام   در حال مطالعه Identity در .net Core هستم. متاسفانه سر قضیه Role و Claim گیج شدم و برام جا نمیفته ! ممکنه تفاوت این دو تا رو به زبون ساده توضیح بدید. ممنون

با سلام من یه برنامه اندروید دارم که تو یکی از صفحاتش انتهاش یه دکمه هست. تو حالت معمولی مشکلی نداره ولی وقتی رزولیشن صفحه کم میشه ( فرض کن یه پیر مرد که چشاش نمیبینه و فونت و رزولیشن رو بزرگ میکنه) صفحه کش میاد و دکمه خارج از کادر می افته و حالت اسکرول میشه. میخام همیشه دکمه داخل صفحه باشه و حالت ش...

یک فایل backup از sql دارم که الان می خوام  داخل یه سرور دیگه restore  کنم هر کاری می کنم نمیشه ورژن هم یکیه ؟ این خطا رو میده ؟  TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio------------------------------ Restore of database Software failed. (Microsoft.SqlServer.Management.Relational...

باسلام  خدمت دوستان عزیز  من یک فرم ورود یوزر نیم و پسورد برای ورود به برنامه طراحی کردم اما رمانی که فرم اجرا میشه موس در محل پسورد قرا داره در حالیکه من می خوام در محل یوزر نیم باشه؟ باید چیکار کنم 

سلام من یک پروژه باc# vs 2010 چندین سال پیش نوشتم الان که با 2017 باز کردم کلی خطا بهم داد       این مشکل چطور برطرف میشه

سلام دوستان عزیز  من یه برنامه ساده لاگین نوشتم الان می خوام زمانی که دارم پسورد رو تایپ می کنم ستاره نشون بده نه خود پیشورد رو چیکار کنم ؟ این هم کد هامه درست کار می کنه فقط نمی خوام پسورد رو نشون بده زمانی که دارم تایپ می کنم   if (textBox1.Text=="mehdi"&&textBox2.Text=="513...

باسلام خدمت دوستان عزیز  من یک فایل بک اپ sql دارم که مربوط به sql2014 است امروز می خواستم اون رو restore کنم البته اینجا پایگاه داده من 2008 که نمیشه و پیغام خطا میده باید چیکار کنم 

سلام خدمت همه اساتید من میخام یه سایت ساده بنویسم که یک سری فیلد مثل نام و نام خانوادگی تلغن و .... رو بگیره از کاربر و یه جا ثبت کنه و بعد مثلا ما بیایم سرچ کنیم که همه اسم های علی رو تو ی لیست ب ما نشون بده و رو هر کدوم کلیک شد اطلاعات کامل اون شخض رو به ما نشون بده با چه زبونی باید این برنامرو بن...

اساتید محترم ممنون میشم جواب بدید    چجوری از این curl "https://api.hitbtc.com/api/2/public/currency"و این استفاده کنم [ { "id": "BTC", "fullName": "Bitcoin", "crypto": true, "payinEnabled": true, "payinPaymentId": false, "payinConfirmations": 2, ...

سلام توی پایتون ۳ یک متغیر دارم که محتواش این چن خط رشته متن هستن :   ''' = variable this is line 1 this is line 2 this is line 3 ''' چطور میتونم محتویات این متغیر رو داخل یک فایل متنی در مسیر زیر ذخیره بکنم؟ /var/www/html/a.txt

سلامیک جدول داریم(tb_1) که دارای دو ستون DateEnd از نوع date و TimeEnd از نوع time(7) استحالا می خواهم با lambdaexpression کویری بنویسم که شرطش این باشد که تاریخ و زمان جاری کوچکتر از از تاریخ(DateEnd )و ساعت(TimeEnd ) باشداین شرط را چگونه بنویسم

این سوال توسط iran58 در تاریخ 31/06/1398 01:09:37 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

این سوال توسط +989122146074 در تاریخ 31/06/1398 07:09:15 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: jgvm

با سلام    دوستان من میخام تو سی شارپ یه تابع بنویسم که هر سطر از تیبل رو بگیره بعد تاریخ فیلد جدول رو با تاریخ سیستم مقایسه و اگر به 11 ماه رسیده بود رکوردها رو بهم نمایش بده ، ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام به همه دوستان عزیز   دوستان کسی کامپوننت تقویم فارسی برای سی شارپ داره که هم ظاهر قشنگی داشته باشه وهم اینکه درست کار کنه ممنون میشمم تو همین تاپیک dll مربوط به اونو بزارید

در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....