سلام دوستان دوستان من یه نرم افزار دارم که یه سایت رو از لحاظ آسیب پذیری چک میکنه تو برنامه یه سری تنظیمات هستش که معمولا زمانی که این تنظیمات رو تغییر میدم و ذخیره میکنم ، تنظمیات ذخیره میشه ، اما دوستان نرم افزار من به دیتابیس متصل نیست که این تنظیمات رو ذخیره کنه و هر دفعه از روی دیتابیس این تنظی...

با عرض سلام و احترام بنده در نرم افزارم دو فرم دارم که در فرم اول که همان لحضه باز هست یک دیتا گرید ویو برای نمایش اطلاعات قرار دادم که بالای دیتا گرید ویو یک باتن برای ثبت کاربران قرار دادم و وقتی روی باتن کلیک میکنیم فرمی دیگر که فرم 2 هست باز میشود که مثلا نام و نام خانوادگی و کد مل...

سلامکسی از دوستان تجربه ای در رابطه با خواندن فایل iso2709 (قالبی که کتابخانه ملی استفاده میکنه) داره؟تشکرتوضیحات

سلام من کد زیر را نوشته ام و تعداد خروجی هم برابر 7 می باشد var list = Db.Books .Select(c => new { Id = c.hapali }).ToList(); اما در کد زیر هنگام اجرا خطا رخ می دهد Sequence contains no matching elementforeach (var VARIABLE in list) { //var asss = VARIABLE; var book = D...

با سلام دریافت مدرک آیا از روی سایت برداشته شده است یا روش دیگری را بنا نهاده اید. ممنون میشم اگه توضیح دهید.

سلام دوستاندر جاوا من متد toString() رو Override کردمسوال من اینه که چرا با اینکه پیش فرض نوع متدها Public هست زمان اجرا با خطای کامپایلری برخورد کردم؟؟؟؟؟؟String toStding() { return x; }و با نوشتن public مشکل حل شدpublic String toStding() { return x; }

با سلام.من یه جدول شیفت دارم که      آی دی شیفت - ساعت شروع - ساعت پایان - روز بعد؟        رو در اون نگه میدارم.حالا میخوام تولیدات شرکت رو ثبت کنم (از مستر و دیتیل استفاده میکنم)دو تا جدول دارم . هدر و فوتر در هدر  : تاریخ و شیفت رو نگه میدارمدر فوتر  : آی دی ماشین(که قبلا در جدول ماشین ثبت شده) - ...

سلام. کد مرتب سازی زیر ، در جاوا وجود دارد : if (activateTransactionMerging) { Collections.sort(dataset.getTransactions(), new Comparator(){ @Override /** * Compare two transactions */ public int compare...

این سوال توسط حسین احمدی در تاریخ 22/03/1398 11:13:44 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: ارسال به صورت تکراری، لطفاً سوال خود را در موضوع قبلی پیگیری کنید.

سلام دوستان من کسری کرم نیا هستم و یک تازه کار در برنامه نویسی ام و با ویژوال بیسیک در ویژوال استودیو کار می کنم حالا ی سوال دارم می خواستم بدونم مثلا من یک لیست باکس دارم و اطلاعاتم در آن هستند اما حالا وقتی که از برنامه بیرون می روم دیگر اطلاعاتی که در لیست باکس هستند پاک شده اند حالا چی کار کنم ک...

سلام من نمیتونم فایلهای دوره رو ببینم و دونه به دونه خرید کنم و دانلود کنم فقط کل زمان دوره رو مینویسه واسم

باسلامچطور میشه یک صفحه رو به صفحه دیگه rout کرد در aspفرضا کاربر به یک صفحه رجوع میکنه و مقادیری بهش ارسال میکنه میخام اتوماتیک به صفحه دوم انتقال پیدا کنه و مقادیر و کوکی هم به صفحه دوم ارسال بشه

سلام می خواهم وقتی کاربر بروی گزارش کلیک کرد بجای آنکه صفحه استیمول سافت باز شود و کاربر بروی گزینه pdf کرد گزارش بصورت pdf مستقیما بازشود باید چه کدی بنویسم باتشکر

سلام، وقت بخیراز دوستان کسی اطلاع داره چطور میشه  از کتابشناسی ملی اطلاعات دریافت کرد؟ به عنوان مثال عنوان کتاب رو داد و اطلاعات کتاب رو گرفت. در c#توضیح خود کتابخانه ملیhttp://www.nlai.ir/standardez3950

سلام من کد زیر را نوشته ام @using Stimulsoft.Report.Mvc@{ ViewBag.Title = "Contact";} @Html.Stimulsoft().StiMvcViewer(new StiMvcViewerOptions(){ Localization = "~/content/reports/fa.xml", Actions = { GetReportSnapshot = "LoadReportSnapshot", ViewerEvent = "ViewerEvent", ExportReport ...

سلامیه نرم افزار مدیریت منابع سازمانی دارم که با سی شارپ و بانک sql    نوشته شده  هر سال حداقل 3 گیگ به دیتابیس اضافه میشه چون کلی فایل های پیوست وجود دارهدیتابیس یه قسمت به عنوان فایل استریم داره و عملا کل فایل های پیوست رو اس کیو ال داره مدیریت می کنه کلا هم یک دیتابیس وجود داره و نمیشه جدا کردمیخ...

سلام به همه اساتید دوستان من یه class library ایجاد و اونو sining کردم و رمز 12345 بهش دادم و تو پروژه م وقتی فایل dll رو reference کردم در قسمت خصوصیات فایل dll خاصیت strong name  آن روی true می باشد و من هرچی از متد آن استفاده می کنم به عنوان مثال متد جمع کردن دوفایل رو تو dll تعریف کرده بودم ولی ...

سلام به همه اساتید گرامیدوستان من تو ویژوال استودیو یه class library ایجاد و متدهای مورد نیازمو رو توش تعریف کردم منتها دوستان من میخام برای امنیت کلاسم یه توکن تعریف کنم که تعداد مشخصی از کاربران بتونند از این فایل استفاده کنند یعنی در صورتی که کاربری این توکن رو نداشته باشه و خواست فایل رو ایمپورت...

با سلام .فرض کنید دو کلاس با پراپرتی های مشابه هم داریم. public class Class1 { public Class1() { } public byte ID { get; set; } public string Name { get; set; } }و public class Class2 { public Class2() { } ...

با سلامجناب آقای مهندس احمدیدر قسمت 73 دوره آموزشی سی شارپ پیشرفته ریشه های تری نودم ساخته نمی شه؟کدهای من به پیوست می باشد.قسمت ("تست")messageBox.show دیگه نشون داده نمی شه. و به طبع دیگه ریشه ها هم ساخته نمی شهلطفاً راهنمایی بفرمائیدایراد کار من کجاست؟با تشکر 

سلام دوستان عزیز یکی می تواند یک قطعه کد php برای من به سی شارپ بنویسید $url = 'https://arzoonlike.ir/api/v2'; $ch = curl_init($url); curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'key="YOURKEY"&action="ACTION"&...

سلام من کد زیر را نوشته ام public async Task<ActionResult> Index() { ViewBag.Status = "False"; await SendMessage(); return View(); } private async Task SendMessage() { Operation.DiscsList.Clear(); await Task.Run(() => { var re...

سلام چطور میتونم برای سایتم تالار گفتگو ایجاد کنم؟

سلام به همگی چه نوع فیلدی باس تو دیتابیس بزارم که scaffolding واسه م radioButton ایجاد کنه ؟ من تو جدولم این فیلدهارو دارم : 1 - GoodsId که AutoIncrement هست 2 - GoodsCode که کد کالا هست 3 - GoodsName که نام کالا هست 4 - GoodsUnit که واحد کالا هست 5 - IsDay که از نوع bit هست و م...

سلام یک برنامه با mvc.net نوشته ام چگونه می توانم این برنامه را در سیستم عامل اندروید اجرا کنم باتشکر

آیا راهی وجود دارد که روابطی که یک جدول با جداول دیگر در sql دارد لیست کند؟ یعنی اگر جدولی مثل x داریم تمام جداولی که با x رابطه دارد لیست کند؟

سلام من یک دستگاه Reader کارت دارم میخواستم برنامه ای بنویسم که با سی شارپ بتوان اطلاعات داخل کارت را در یک TextBox پدیدار کنم آیا کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام دوستان و اساتید عزیز خواهشمندم کسانیکه سابقه کار با 2 زبان را دارند جواب بدن بنده قبلا b4a کار کردم بعد الان3 سالی هست که دارم سی شارپ کار میکنم و اینکه الان که من روزی مثلا 3 ساعت صرف سی شارپ میکنم چون قبلا با بیسیک 4اندروید کار کردم میان انتخاب b4a و اندروید استودیو موندم ...

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم در سی شارپ چگونه میشه به یک api دسترسی پیدا کرد برای استفاده درون ویندوز فرم می خواهم اطلاعات api را ضمیمه کردم ممنون می شوم راهنمایی ام کنید

سلام من کدهای زیر را نوشته ام var id = Guid.NewGuid(); var element = new XElement("People", new XElement("Person", new XAttribute("Id", id), new XElement("Id", id), new XElement("fn", "iran"), new XE...

سلام دوستان خسته نباشید برای طراحی یک نرم افزار یا اپلیکیشن موبایل راهنمایی می خوام به این صورت که نمونه محصولات ما در اپلیکیشن قرار داشته باشن و مشتری بعد از اینکه محصول دلخواه خودش رو انتخاب کرد بعد بتونه ترکیب رنگ های دلخواه خودش رو انتخاب کنه و بعداپلیکیشن نمونه محصول رو با ترکیت رنگ...

آیا می توان به داده های یک برنامه که در اون برنامه هیچ dll یا پلاگینی توسط شرکت سازنده در اختیار برنامه نویسی ها قرار داده نشده دسترسی پیدا کرد. مثلا یک دیکشنری قدیمی داریم کی می خواهیم اطلاعات کلمه ای که کاربر وارد کرده را توسط سی شارپ داخل یک اپلیکیشن جانبی لود کنیم. آیا این کار امکان پذیر است؟ ...

سلام فرض کنید یک input از text است و یک button هم داریم حال می خواهم هروقتی روی button کلیک کردم متن نوشته شده داخل input عمل کپی انجام شود بکمک jquery چه کدی باید بنویسم باتشکر

ببخشید استادمون به من گفته که ی برنامه ای بنویس که تاریخ تولدت رو بگیره بعد بگه که چند سالته چند ماهته چند روزهته در ویندوز فرم به زبان سی شارپ

با سلام خدمت دوستان من اپلیکشنی میخوام که مانند حالت پیام رسان باشه و مخاطبین بتونن عکس یا فایل خودشونم به هم ارسال کنند ولی در شبکه داخلی و لوکال اگه نسخه وبشم باشه خیلی خوبه آیا چیز آماده ای هست؟ اگه نیست آموزشش هست؟

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی. من دنبال Automate کردن یه عملیات ساده بوسیله C# هستم. ماجرا از این قراره ما هر ماه توی مجمتع مسکونی، سهم هر واحد رو تفکیک شده از آب و برق و ... و همچنین جمع پرداختی میزنیم داخل Word و بعدش پرینت می گیریم. اما دنبال راهی برای اتوماسیون کردن این قضیه هستم. یعنی...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام در سی شارپ یک فایل dll ایجاد کنم و در این فایل dll یک کلاس با نام Student تعریف کرده و همچنین داخل کلاس متدهایی رو میخام تعریف کنم ، دوستان من میخام برروی این فایل dll یک سری محدودیت اعمال کنم به عبارتی ساده تر میخام تعداد مشخصی از کاربران بتونند کلاس ه...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که تمامی صفحات وبی که توسط کاربر در مرورگرهای گوگل کروم ، فایرفاکس و سایر مرورگرهای دیگه باز شده را دریک مکان مشخص ذخیره کنه ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به همه اساتید گرامی دوستان آیا راهی هست که بتوان در محیط ویندوز زمانی که کاربر یک سند به عنوان مثال یک صفحه وب رو پرینت میگیره هم عمل پرینت گرفتن اون صفحه انجام بشه و هم اینکه یه کپی از سند در یک مکان مشخص ذخیره شود دوستان این کار برنامه خاصی لازمه یا میتونیم تو سی شارپ اینو بنویسیم

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یه نرم افزار واسه خوندن فایل های spl با سورس ویژوال بیسیک از اینترنت دانلود کرده ام که سورس آن مبتنی بر کدهای ویژوال بیسیکه و تو سی شارپ باید این کدهارو داشته باشم ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که این سورس رو چطوری باید تبدیل به سورس سی شارپ کنم ، من هیچ ...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام تو سی شارپ یه برنامه بنویسم که تمامی وب پیج هایی رو که توسط خودم باز شده رو نمایش بده ، منظور من از نمایش تمامی وب پیج ها اینه که فقط آدرس لینکشو نمایش بده ، دوستان ناگفته نماند که من میخام این کار طوری باشه که اگه تو چند تا مرورگر وب پیج باز کرده باشم ...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که فایل های spl رو باز کنه چطوری باید این کارو انجام بدم آیا متدها و کلاس های آن در سی شارپ تعریف شده است ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اضطراریه

با سلام . یه صفحه دارم شامل دو تا رایدو باتن و دوتا Input . از طریق کدهای زیر با Change شدن رادیوها Enable/Disable میشن . من میخوام همون ابتدا که صفحه لود شد اون رادیویی که چک داره Input ش غیرفعال باشه . چه بکنم ؟ <script> function disableTxt() { document.getElem...

با سلام خدمت دوستان بنده با کلی مطالعه و رایزنی بلاخره تونستم مفهوم شی گرایی رو درک کنم !!! درکش برام سخت بود نمیدونم چرا !!!!!!! ولی خوشبختانه یادش گرفتم و فهمیدم که کلا چی هست . حالا یک سوال برام پیش اومده از کجا و چطوری میتونم اشیا های یک نرم افزار که قراره بنویسم رو شناسایی کنم ؟؟؟؟

این سوال توسط asgharb در تاریخ 22/03/1398 09:33:19 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه نرم افزار بنویسم که دستگاه هایی رو که از طریق پورت com به سیستم متصل شده اند رو نشون بده و تو خروجی به من نشون بده که مثلا پورت com1 دستگاه فلان بهش وصل شده ، پورت com2 دستگاه فلان و همینطور پورت ها رو بهم نشون بده دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان آیا راهی هست که یک سری فایل فقط مطالبش پاک بشه و خود فایل باقی بمونه ؟ من تعداد زیادی فایل دارم که میخام هرچی داخلش هست پاک بشه ولی خود فایل باقی بمونه نرم افزار یا دستوری برای این منظور هست ؟

سلام دوستان با توجه به عکس ، بعد از اینکه سرچ رو انجام میدم Input ها خالی میشه. و کاربر نمیدونه که چی رو سرچ کرده . چطور میتونم مواردی که سرچ کرده رو بعد از زدن دکمه جستجو دوباره توی Input ها نمایش بدم ؟ این کدهای مربوط به Index هست : <form method="get" action="/...

با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم یه دیتابیس رو روی phpmyadmin آپلود کنم error زیر رو میده #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Rar! ' at line 1 ممنون میشم راهنماییم کن...

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره بهاره می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....