سلام . وقت دوستان بخیر من یک جدول دارم با حدود 5000 رکورد سوال و بهش هر روز سوالات جدیدی اضافه می کنم. (پایگاه داده MYSQL هست و زبان برنامه هم PHP)گاهی پیش میاد که سوال تکراری وارد میشهاین سوال تکراری دو حالت داره : رشته ورودی کاملا با رشته ذخیره شده یک سان هست / رشته ورودی با رشته ذخیره شده تشابه د...

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید می خواستم بدونم چطوری میشه از به هم ریختگی و دفرمه شدن UserControl در سی شارپ جلوگری کرد؟ یک پروژه به صورت userControl ساختم و توی یک ویندوز فرم به صورت تست ازش استفاده می کنم که اینطوری میشه البته از anchor هم استفاده کردم اولش درست شد ولی بعدش ...

با سلام خطای امنیتی "Timestamp Disclosure - Unix"تو پروژ] asp.net وب فرم چیه و راه حلش چیه که موقع اسکن سایت این ضعف امنیتی میاره؟

این سوال توسط +989102109648 در تاریخ 30/10/1398 01:48:19 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

 سلام من <>Dbset و<>set رو متوجه نشدم اگه میشه توضیح بدید که هر کدوم چه کاری رو انجام می دن ممنونم  

سلام دوستان کسی این قالب سایتو میدونه چیه ممنون https://zemorod.com/store/

دوستان سلام ،    در حال استفاده EF Core 2.2  هستم و به مشکل زیر برخوردم. فرض کنید دو تا کلاس داریم : Post و Blog ( از مثال ساده استفاده کردم که دیگه همه رابطه شون رو می دونیم ! ) هر دو به هم Navigation Property دارند. ( post.Blog و Blog.Posts ) در حال عادی باید Eager Loading فعال باشه...

با سلام ، بنده یک میخوام از طریق web.config یا IIS  کاری کنم هر کاربری از داخل ایران وارد سایت میشه محتوای example.com نمایش داده بشه ولی اگر آی پی طرف از خارج بود محتوای example.net نمایش داده بشه راه کاری هست؟  اگر نمونه کد یا راهکاری هست ممنون میشم راهنماییم کنید ( من یک دیتابیس از آی پ...

سلام دوستانی می توانند در مورد نوشتن اپ اختصاصی برای پوز راهنمایی و مشاوره دهند؟ به عنوان مثال دستگاه Ingenico میخواهم یک اپ اختصاص داشته باشم، که فقط کارت های خودم را بخواند (نیازی به اتصال به شبکه شاپرک نمی باشد، در واقع زیرخط می باشد) توجه نمایید که مدنظرم ارتباط پوز با یک برنامه ویندوزی یا ... ا...

سلام یه سوال داشتم از حضورتون طبق مطالب آموزشی دوره پیشرفته سی شارپ بعد از ساختن Gridcontrol و امکان اظافه کردن ستون به گرید میخواستم ببینم  1-آیا هرجا درون برنامه که به گرید نیاز هست باید از همین گریدکنترل استفاده بشه یا نه؟ 2- چگونه میشه به رویداد دابل کلیک یک ردیف در گرید ویو دسترسی داشت؟ مم...

با سلام خدمت اهالی توسینسو .   یک طراحی داخل solidworks انجام شده ، فقط نمیدونم چطوری باید انتقالش بدم به قالبی که اصطلاحآ ماتریس و سمبه گفته میشه .   پیشاپیش از راهنمایی های شما عزیزان سپاسگزاری میکنم .

سلاموقتی وارد صفحه لاگین می شوم و مدتی(حدود10 دقیقه )لاگین نمیکنمServer Error in '/' Application.ارور بالا را می دهد  برای رفع مشکل باید چکار کنم

باسلام و احترام  میخام یک سیستم طراحی کنم که یک پست از طریق api از یک پیج اینستاگرام دریافت کنه و از طریق یک api دیگه به یک انجمن مثلا تلگرام ارسال کنه لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه؟  

سلام در مورد آسیب پذیری  out-of-date version (jquery)   راهنمایی میخواستم . کسی میتونه در موردش توضیح بده یا منبع معرفی کنه

سلام به مهندسان عزیز یک سوال برنامه بنویسی داشتم  چگونه ارایه ای که ده عدد صحیح را بخواندو مجموع ومیانگین اعداد اول ارایه را بدست اورم.

با سلام  دوستان در نحوه کار کردن با کامپوننت winWordControl در سی شارپ نیاز شدید به کمک دارم لطفا راهنمایی بفرمایید .

سلام من یه برنامه ساحتم که میخوام توی اون بدونم کاربر چه فعالیت هایی رو انجام میده تا بتونم بهش سرویس بدم . میشه لطفا کمکم کنید و کد رو بهم بدین؟

سلامچگونه می توانم وقتی اطلاعات یک دانش اموز را در برنامه windowsform ثبت می کنم به کمک signalr  در یک برنامه mvc.net بصورت انلاین نمایش بدهماگر میشود یک نمونه قرار دهید باتشکر

با سلام خدمت اساتید گرام برای اولین بار اندروید استودیو نصب کردم و وقتی اونو اجرا میکنم خطای زیر رو میده البته مجموعه کامل ndk و sdk رو نصب کردم و آدرس دهی هم کردم بازم ببینید مشکل کارم کجاست . ممنون

ضمن عرض سلام و خسته نباشید توی یک سوال برنامه نویسی دیدم نوشته با سی شارپ راهنمای سوگر خودکار از روی متد بسازید؟ می خواستم به دونم به چه معنی هستش؟ با تشکر

دراستیمول سافت میخواهم در پایان گزارش تعداد یک حرف مثل "N"  را که در یک ستون هستند ؛  شمارش کنم لطفا راهنمائی بفرمائید.

این سوال توسط shahab4795@gmail.com در تاریخ 09/10/1398 08:18:40 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: پیدا کردن راه حل مسئله

سلام کسی میدونه چطور میشه تو vscode خروجی کد جاوا رو دید؟؟

سلام  در برنامه تحت شبکه چجوری ساعت و تاریخ را از روی تاریخ و ساعت سروری که دیتابیس در ان قرار دارد بخونم و نمایش بدم.  

این سوال توسط امیرحسین کریم پور در تاریخ 08/10/1398 02:46:36 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: هرگونه بحث در خصوص کرک در توسینسو ممنوع است. متشکرم

با سلام  من دو تا تکست باکس دارم که در استیمول طراحی کردم و میخوام نوع فونت و اندازه فونت از طریق سی شارپ براش بفرستم . لطفا راهنمایی بفرمایید.  

با سلام  دوستان عزیز من در پایتون کدی زدم که میخوام در کل directory یک فولدر خاص پاک نشه ولی بقیه پاک بشن  import osimport shutilos.chdir('C:\\test')shutil.rmtree('C:\\test')

با سلام خدمت اساتید گرامی من در استفاده از HttpHandler به مشکلی برخورد کرده ام و آن هم این است که نمی توانم HttpHandler را در ادرس های Route صدا بزنم و فقط زمانی که ادرس دارای پسوند باشد HttpHandler اجرا می شود. مانند *.Pdf dh یا ... می خواهم HttpHandler را در تمام مسیرها صدا بزنم و نمی خواهم از Htt...

سلام بر مهندسان عزیز دستور polygon تو mysql چیکار میکنه کسی هست کامل توضیح بده با مثال.با تشکر

سلام به دوستان ، در یک پروژه core دارم از یک قالب آماده استفاده می کنم که فایل های js اون توسط npm آماده میشه ، مشکلی که من دارم اینه که برای استفاده از component های kendo احتیاج دارم jquery در بالای صفحه load بشه ، در حالی که این bundle خودش jquery رو داره و اون رو در آخر صفحه هم load میکنه ، این ...

با سلام و احترام خدمت متخصصین  من میخوام توکن ورود به سایتی رو دریافت کنم با ajax و یه برنامه بنویسم که یه پیام بفرسته به سایت! (استاد بزرگوارمون همچین چیزی از ما خواستن و گفتم بپرسم چجوریه) :)

سلاممن برنامه ام را براساس repository of UnitOfWork نوشته اماما نمی دانم در repository  از sqldependency (برای نمایش انلاین تغییرات در بانک به کاربر) چگونه فراخوانی و استفاده کنمچگونه باید این کار را انجام بدهم

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان من یه پروژه کلاینت سرور با سیگنال آر در سی شارپ نوشتم که حدود 600 تا کلاینت به سرورم کانکت میشن توسط سیگنال آر   دوستان من رویداد Close هاب کانکشن کلاینت ها رو طوری تعیین کردم که اگه اینترنتشون قط شد هاب کانکشن بتونه ریکانکت کنه مشکلی که تو این رویداد هست...

با سلام به همه اساتید گرامی   دوستان من میخام ابزاری مشابه کنترلی که تصویرشو پایین می بینید تو سی شارپ بزارم ، آیا کامپوننتی مد نظرتون هستش که به شکل زیر باشه ، من حتی اسم این کنترل رو هم نمیدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام لطفا میشه به کد های زیر نگاه کنید و ببینید چرا لیست کلاس در دیتا گرید نمایش داده نمیشه؟ کدهای مربوط به کلاسی که لیستی از کلاس دیگر درونش هست public class DbProcessor_Model   }  ;() <private List<TableData> list_tableData = new List<TableData       ...

سلام من سه تا textbox ساختم و آنها را صحت سنجی کردم، صحت سنجی مشکلی نداره ولی وقتی برنامه ران میشه اگر داخل textbox اولی حروف الفبا تایپ کنم داخل دو textbox دیگه هم تایپ میشه!(ولی با تایپ عدد این مشکل پیش نمیاد!) کسی میتونه به این کدها نگاهی کنه و مشکل رو کشف کنه؟  <TextBox x:Name="textBox1_...

سلام و عرض ادب من مدتی هست تلاش میکنم که صفحات HTML نهایی سایت را برای دانلود در اختیار کاربر بگذارم ( کل صفحه) هر دو ماژول در لوکال درست کار میکنند اما وقتی سایت پابلیش و آپلود میشه روی سرور ماژول اول "" اصلا کار نمیکنه و آدرس را پیدا نمیکنه و خطا بر میگردونه و ماژول دوم کار میکنه اما فونت های صفحه...

سلام وقتی در یک پروژه ی wpf علاوه بر mainWindow ، پنجره های دیگر هم داشته باشیم، وقتی پروژه برای بار اول ران می شود چطور میتوان پنجره ای غیر از پنجره ی اصلی را باز کرد؟

سلام آیا متن textBlock رو میشه عمودی در مرکز قرار دارد؟ چون ظاهرا این جور خاصیتی ندارد

سلام به همه اساتیدگرامی دوستان من موقعی که میخام از طریق کلاینت به سروری که با سیگنال آر رو سرور مجازی که نوشتم متصل بشم با خطای زیر مواجه خواهد شد ولی وقتی که رو لوکال سیستم خودم اجرا می کنم هیچ خطایی نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید.     Microsoft.AspNet.SignalR.Client.HttpClientException...

سلام من یه آرایه دارم، آن را با استفاده از یک حلقه به آرایه ای از اشاره گر ها تبدیل کردم، اکنون می خواهم از آن بعنوان پارامتر وروردی متد استفاده کنم، ولی نمی تونم!

سلام به همه دوستان عزیز   دوستان من موقعی که میخام پروژه asp.net رو باز کنم با پیغام خطای زیر مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی کنید    

با سلام   دوستان من یه پروژه چت با سیگنال آر در سی شارپ نوشتم موقعی که دو تا کلاینت میخان با هم دیگه چت کنن با نرم افزار مانیتورینگ اینترنت وقتی نرم افزار چت رو چک میکنم داره از سرور هاست دانلود میکنه ، دوستان چی رو داره دانلود میکنه این مشکل به کجای برنامه م ربط داره ممنون میشم راهنمایی بفرمای...

باسلام و احترام   دوستان یه نرم افزار تحت وب درست کردم که این نرم افزار به 300 کلاینت داده شده که این کلاینت ها زیر مجموعه های خود شرکت ما هستن حالا برای اینکه من وب سرویسمو که با پلتفرم ASP طراحی شده است به هاست لوکال تغییر مکان بدم باید چکارایی انجام بدم   دوستان منظورم اینه که یه سیستم ...

سلام به همه دوستان عزیز   دوستان من یه برنامه چت با سیگنال آر نوشتم که این برنامه تحت ویندوز بوده و با زبان سی شارپ نوشته شده وقتی که دو کلاینت با هم چت میکنند پیام های ارسالی و دریافتی بعد از چند دقیقه انجام خواهد شد و گاها پیام های ارسالی اصلا به دست کلاینت نمیرسه ممنون میشم راهنمایی کنید و ب...

به نام خدا سلام وقتتون بخیر؛ عذرخواهم میخواستم بدونم مدرک دوره ای که با خرید دوره اهدا میشه داخلی هست و یا بین المللی و زمان اعطاش کی هست؟ موفق باشید

باسلام خدمت مهندسین محترم میخواستم خدمتتون اطلاع بدم من روی سایتی که قبلا طراحی کردم از افزونه وردپریLockdown WP Admin  استفاده کردم اما متاسفانه این مساله برای چند سال قبل هستش من یوزر و پسورد رو دارم اما لینک لاگین به پنل سایت رو فراموش کردم از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه در این مورد ...

  سلام دوستان  بعد اضافه کردن Bainding Source به فرم هام موقع انتخاب DataSource ارور object reference not set  .. میده مشکلش چیه ؟

package myProject; public class myClass { int x; public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub x=10; } } قطعه کد بالا رو ببینید. چرا ایکس (ببخشید حوصله ی انگلیسی نوشتن رو ندارم) رو خطا میده، مگه قرار نبود متغیرها که در فیلدها تعریف میشن، در متدها قابل رویت باشند؟ چرا وق...

سلام من برای انجام پروژه ام باید یک تصویر را به آرایه ای از بایت ها تبدیل کنم و  برعکس آن(با دستورات سی شارپ) کدهای مربوطه را برای تبدیل تصویر به آرایه ای از بایت و همچنین تبدیل آرایه ای از بایت به تصویر را میدانم...مشکل در اینجاست که گاهی باید بایت های درون آرایه را تغییر بدهم که در این صورت د...

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....