package myProject; public class myClass { int x; public static void main(String[] args) { // TODO Auto-generated method stub x=10; } } قطعه کد بالا رو ببینید. چرا ایکس (ببخشید حوصله ی انگلیسی نوشتن رو ندارم) رو خطا میده، مگه قرار نبود متغیرها که در فیلدها تعریف میشن، در متدها قابل رویت باشند؟ چرا وق...

سلام من برای انجام پروژه ام باید یک تصویر را به آرایه ای از بایت ها تبدیل کنم و  برعکس آن(با دستورات سی شارپ) کدهای مربوطه را برای تبدیل تصویر به آرایه ای از بایت و همچنین تبدیل آرایه ای از بایت به تصویر را میدانم...مشکل در اینجاست که گاهی باید بایت های درون آرایه را تغییر بدهم که در این صورت د...

باسلام   دوستان من یه سرور با سیگنال آر و Asp.net webforms ساختم  و SQL Dependencyرو برروی دیتابیس فعال کردم و با استفاده از متدی  اطلاعات تیبلم رو برای کلاینت ارسال میکنم منتها سمت کلاینت با استفاده از هاب کانکشن و هاب پروکسی که دیتا رو میگیره و تو گرید ویو نشون میده اگه تعداد دیتاها...

با سلام کسی میتونه این دوتا رو برام توضیح بده. Asynchronous Server Socket Example Asynchronous Client Socket Example   ممنون میشم

این سوال توسط aras در تاریخ 16/09/1398 12:05:24 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

با سلام خدمت دوستان گرامی چندماهی میشه دارم روی برنامه نویسی Android به صورت native کار می کنم ، در بعضی سایت ها میبنم از react native خیلی تعریف می کنند یا برنامه نویس های موبایل رو تشویق می کنند تا به جای native از react native استفاده کنند. به نظر شما دوستان عزیز ارزش داره به جای native روی react...

سلام فرض کنید من داخل یک while یه switch دارم و بعد switch باز هم یه while یا اینکه while اولی true باشه . اگه بخوام در حلقه اول به ازای یه مقداری از swicth از while خارج بشم باید چیکار کنم؟؟

سلاممن کنترلر زیر را دارم  public ActionResult Index(string name)  {   if (name==null)   {    ViewBag.name = "Empty";   }   else   {    ViewBag.name = name;   }   return View();  } و در فرم برنام...

سلام به تازگی با WPF کار میکنم در حال حاضر مشکلی دارم برای اینکه بتونم یک لایو دیتا با چارت ویو داشته باشم. برای چارت از افزونه تلریک استفاده میکنم و کنترل CartesianChart مدل و ویو مدل را ساختم و با همین مدل به راحتی لیست باکسم بایند شده به یک ObservableCollection از جنس مدلم ، اما همین کار را میخوا...

سلام به همه دوستان عزیز   دوستان من یه نرم افزار با سی شارپ نوشتم و در رویداد  Form_Closing برنامه م دستور نمایش یه متنی رو گذاشتم یعنی هروقت کاربر دکمه close برنامه رو میزنه یه پیغام بهش نشون داده میشه  وسرویس های برنامه متوقف میشه ، سوالم اینه که اگه برنامه ی من توسط task manager پر...

سلاممن کد زیر را دارم <a class="btn btn-success" href="@Url.Action("create","student", new { objectId = "" })">                    ثبت                        </a>   حال چگ...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان رویداد HubConnection_Closed معمولا در 4 بازه زمانی مختلف عمل reconnect رو انجام میده و بعد اتمام تایم های معین شده دیگه ارتباطی چک نخواهد شد در حالی که  من میخام وقتی اینترنت کاربر قطع شد هاب کانکشنم به صورت دائمی این کارو انجام بده تا زمانی که اینترنت وصل میشه ،...

سلام به همه اساتید   دوستان من تو برنامه م  از کلاس رجیستری برای فراخوانی یه value استفاده کرده ام رو ویندوز 64 بیتی به خوبی جواب میده و مقدار value رو نشون میده اما رو ویندوز 32 بیتی به هیچ عنوان مقدار رو نمایش نمیده و برنامه خطا میزنه ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام من میخواهم تعداد NP ها در متن را جستجو کنم.  ممنون میشم اگر راهنمایی کنید هزینه اش هم مهم نیست فقظ فوری نیاز به کمک دارم ممنون

باسلام خدمت دوستان عزیز  من تازه سی شارپ رو شروع کردم یه شمکلی بر خوردم نمی تونم بین جداول ارتباط ایجاد کنم اصلا منوی اون نیست . در یک از جداول کلی د اصلی هم گذاشتم اما relashenship نیست از کجا باید پیداش کنم . حتی منوی اون هم غیر فعاله 

سلام میشه بگید مشکل این چیه؟ برای float هم همین مشکل رو دارم.

سلامبرای برنامه چت انلاین  و نمایش بلادرنگ اطلاعات تحت وب باحداقل 200 کاربر آنلایناستفاده از signalr بهتر است یا Socket Programmingباتشکر

با سلام آموزشی برای design pattern ها به زبان #C در سایت وجود دارد؟  با تشکر از شما و سایت پر محتواتون.

سلام به همه اساتید گرامی    دوستان من میخام با سی شارپ یه برنامه بنویسم که اثر انگشت کاربر رو از Fingerprint بخونه و تو دیتابیس ذخیره کنه ، اول اینکه من چطوری باید اثر انگشت کاربر رو  از اسکنر Fingerprint بخونم ، دوم من میخام برنامه م در حالت SilentMode اجرا بشه یعنی اینکه سرویس های م...

من یه تابع دارم.ازش چندین جا و داخل توابع دیگه استفاده می کنم.میخام بدونم وقتی فراخوانی میشه کدام تابع اونو صدا زده 

سلام دوستان من میخام ی پیکچر باکس رو به شکل ی دایره در بیارم منظورم اینه که الان که شکل ی مستطیل رو داره به شکل دایره بشه میشه راهنمایم کنید   

با سلام ضمن عرض تشکر بابت دوره پیشرفته سی شارپ تو قسمت 62 و گرید ویو اگه بخوام تو گرید ویو به جای ای دی شرکت عنوان شرکت رو نمایش بدم باید چکار کنم ممنون

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان حداکثر ظرفیت نگهداری  List<string>  در سی شارپ چقدر می باشد ؟؟   ممنون میشم راهنمایی کنید

سلاممن یک برنامه با Ef و معماری UnitOfWork  در mvc.net نوشته ام حالا می خواهم  SignalR  هم استفاده کنمچگونه باید این کار را انجام بدهم باتشکر

با سلام و احترام    دوستان من میخام یه نرم افزار بنویسم که پلاک یه ماشین رو در دومسیر مختلف چک کنه و خروجی این دو مسیر باید با هم برابر باشند یعنی پلاک مسیر اول با پلاک مسیر دوم یکی باشه ، من میخام وقتی که ماشین میاد تو مسیر اول پلاکش چک بشه و پلاکش تو یه متغییری ذخیره بشه و سپس ماشین وارد...

سلام من کد زیر را نوشته ام اما وقتی برنامه را اجرا میکنم  تاریخ مانند شکل زیر ظاهر میشود که اصلا درست نیستکجای کدم مشکل دارد   <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head>     <meta charset="UTF-8">     <meta&...

سلام برای ذخیره تاریخ شمسی در دیتابیس MS SQL می شود از نوع DateTime و هم نوع Char استفاده کرد هنگام استفاده از DateTime، همیشه قبل ذخیره سازی باید از شمسی به میلادی تبدیل کرد، و هنگام نمایش از میلادی به شمسی. نوع داده Char هم که می شود تاریخ را به این شکل 13980901 ذخیره کرد کدام حالت از نظر دوستان ب...

سلام  من در ورژن قبلی برنامه ای که نوشتم از sql 2008 استفاده میکردم و از smo هم برای بکاپ گیری و بازگرداندن بکاپ استفاده میکردم الان که نرم افزار رو روی بستر sql 2012 اوردم وقتی که میخام بگاپ های قبلی رو restore کنم بهم این خطا رو میده به نظر تون برای حل مشکل باید چکار کنم  ؟؟؟

سلام  از دوستان کسی دی ال ال beh component داره ؟ متاسفانه به دلیل محدودیت های اینترنت نمیتونم دانلودش کنم اگه کسی داره از همینجا برام ارسال کنه -_- ممنون 

با سلام به همه اساتید گرامی   دوستان آیا برنامه ای وجود داره که من رو سیستم کلاینت هام نصب کنم و به صورت از راه دور به صفحه cmd هرکدومشون دسترسی پیدا کنم  و دقیقا همونطور که در سیستم خودم در قسمت سی ام دی دستور نویسی میکنم بتونم همین کارم به صورت ریموت رو سیستم کلاینت هام انجام بدم ، اگه ا...

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان تو تلگرام مبتنی بر ویندوز یه جا مخاطبین رو نشون میده که اگه رو هرکدومشون کلیک کنیم چت مربوط به هرکدوم رو نشون میده ، من میخام یه برنامه چت طراحی کنم که مشابه همین کنترل تلگرام باشه منتها نمیدونم باید از چه کنترلی استفاده کرد که زمانی که مخاطبین آنلاین شدن اسمشو...

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان من تمامی متدهای هابی که نوشتم رو میتونم توسط سرورم با تعریف HubContext به صورت زیر فراخوانی کنم          var hubContext = GlobalHost.ConnectionManager.GetHubContext<MyHub>();          hubContext.Clients.Cl...

سلام دوستان دوستان آیا پروژه ی چت ساده ای از سیگنال آر دارید که ارتباط کلاینت با کلاینت ، کلاینت با سرور ، سرور با کلاینت توش باشه ، پروژه هم فقط Windows appو با سی شارپ باشه ممنون میشم راهنمایی کنید ، منظورم اینه که کلاینت ها بتونند با هم در ارتباط باشند و هم اینکه کلاینت بتونه با سرور در ارتباط با...

سلام من یه برنامه نوشتم که قراره اطلاعات تعدادی دانشجو رو بگیره و در اخر چاپ کنه. قراره دستورات زیر رو بگیره : add: برای اضافه کردن یک Student delete: برای پاک کردن یک Student توسط studentNumber show: برای نشان دادن اطلاعات تمام دانش آموزان exit: برای پایان برنامه مشکلم تو قسمت delete هست که نمیدون...

این سوال توسط امیرحسین کریم پور در تاریخ 24/08/1398 04:49:12 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: لطفا پست ها را به زبان شیرین فارسی ارسال کنید. متشکرم

سلاممن کد زیر را نوشته ام @Html.CheckBoxFor(model => model.StatusShow, new { htmlAttributes = new { @checked = true } }) اما وقتی برنامه را اجرا می کنم جک باکس مربوطه با وضیعتش فعال نیست(تیک نخورده است) باید چه تغییر بدهم که هنگام اجرا وضیعت جک باکس فعال باشد باتشکر

با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم ببینم کسی در مورد عملکرد SandBox امنیتی سیستم عامل اندروید اطلاع داره و داخل کدوم یکی از مرورگر های اندروید ما SandBox داریم و این Sandbox داخل سیستم عامل اندروید 64 بیتی و 32 بیتی مشترکه؟ ممنون میشم کسی از دوستان بتونه کمکم کنه.

سلام دوستان،چطور میتونم یه برنامه بنویسم که یه کد ده رقمی وارد میکنیم داخل ثبت کنه و تشخیص بده اون کد دفعات بعدی تکراری هست یا نه؟

سلام می خواهم صفحه ای(بصورت PartialView است) از سایت خودمان را در یک سایت دیگر نمایش بدهیماما می خواهم فقط محتویات صفحه نمایش داده شود اما بخش ادرس سایت ما نمایش داده نشودباید چگونه این کار را انجام دهم

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان  در سیگنال آر تا زمانی که کلاینت اینترنش برقرار باشد عمل دریافت و ارسال اطلاعات صورت میگیره اما اگر به هر دلیلی اینترنت برای 1 ثانیه هم قطع شود دیگه این عمل انجام نخواهد گرفت و باید مجدد برنامه رو ببندیم و اجرا کنیم ، دوستان من چطوری باید این مشکل رو برطرف...

با سلام و احترام دوستان چطوری میتوان وضعیت اینترنت رو در سی شارپ بدون استفاده از تایمر چک کرد یعنی هر لحظه چک کنه و وضعیت رو نشون بده ، ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان من یه متد تو کلاس هابم تعریف کردم که این متد یه ورودی رو به هم نشون میده منتها چون به این صورت نوشتم Clients.Others.AddSend(names); اگه من رو نمایش متن کلیک کنم همه میتونن این متن رو ببینین در حالی که من فقط میخام خودم این متن رو نگاه کنم یعنی هر کاربر زمانی که...

با سلام ما یک برنامه ویندوز اپلیکشین داریم که از این برنامه میخوایم ارسال پیامک کنیم با توجه به این نکته که سیستم ها اینترنت ندارند ولی یک سرور داریم که سرور به اینترنت متصل است  میشه راهنمایی بفرمایید چگونه میشه ارسال پیامکو انجام داد؟

سلام به همه اساتید گرامی   دوستان من میخام با سی شارپ یه سیستم مدیریت تیک طراحی کنم به این صورت وقتی مشتری تیکت ارسال میکنه به کاربر پشتیبان نشون بده که مثلا مشتری شماره n  درخواست پشتیبانی کرده ، فقط دوستان مشکلی که من دارم اینه که الان درخواست ها رو تو جدول کاربر می بینم ولی میخام کاربر ...

سلام فرض کنید آدرس سایت ما www.aaa.ir است ما می خواهم آدرس بصورت www.bbbaaa.ir نمایش داده شود ایا چنین کاری میشود کردبرنامه تحت mvc.net است

سلام دوستان من یه فایل متنی دارم به این شکل  user:Accunts$#mohammad=12345#Ali=1234567end-Accunts user:LoginTimes$#mohammad=4:41 PM 11/7/2019#Ali=4:41 PM 11/7/2019end-LoginTimesالان میخوام کاری بکنم که بتونم وقتی user:Account$ رو فراخوانی میکنم  خطوط بین user:Account$ تا end-Accunts که پایا...

سلام  من این دوره رو خریداری کردم ولی مدرکش صادر نمیشه  لطفا پیگیری کنید  

سلام چطور میشه sql روی سیستم مقصد بصورت سایلنت نصب کرد و دیتابیس رو بهش اتچ کرد با advanced installer و یا install shild  و یا ....

من زمانیکه میخوام در لاراول این دستور php artisan route:cacheرو اجرا کنم این ارور رو میده Unable to prepare route [/] for serialization. Uses Closure. و باید اون فلان روت رو یا حذف کنم یا کامنت کنم دلیلش چیه من میخوام از اون روتی که گفته پاکش کنم میخواهم استفاده کنم راه دیگه ای نداره اگه داره بفرمای...

من در phpstorm خیلی راحت یک helper function میسازم با namespace خودش .اما الان که پروژه رو روی سرور قرار دادم میخواهم داخل سرور بسازم ایا دستوری وجود داره که در ترمینال سیستم helper function بسازم

در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....