درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

ذخیره کردن صفحات وب باز شده در مرورگرها با سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که تمامی صفحات وبی که توسط کاربر در مرورگرهای گوگل کروم ، فایرفاکس و سایر مرورگرهای دیگه باز شده را دریک مکان مشخص ذخیره کنه ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید  ادامه مطلب...

0
ذخیره کردن و پرینت گرفتن با گزینه پرینت در ویندوز

سلام به همه اساتید گرامی دوستان آیا راهی هست که بتوان در محیط ویندوز زمانی که کاربر یک سند به عنوان مثال یک صفحه وب رو پرینت میگیره هم عمل پرینت گرفتن اون صفحه انجام بشه و هم اینکه یه کپی از سند در یک مکان مشخص ذخیره شود دوستان این کار برنامه خاصی لازمه یا میتونیم تو سی شارپ اینو بنویسیم  ادامه مطلب...

0
نمایش وب پیج های باز شده در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام تو سی شارپ یه برنامه بنویسم که تمامی وب پیج هایی رو که توسط خودم باز شده رو نمایش بده ، منظور من از نمایش تمامی وب پیج ها اینه که فقط آدرس لینکشو نمایش بده ، دوستان ناگفته نماند که من میخام این کار طوری باشه که اگه تو چند تا مرورگر وب پیج باز کرده باشم همه رو نمایش بده یعنی طوری نباشه که فقط وب پیج های یه مرورگرو نشون بده ، چطوری میتونم این کارو انجام ب... ادامه مطلب...

0
نحوه خواندن محتویات فایل spl در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که فایل های spl رو باز کنه چطوری باید این کارو انجام بدم آیا متدها و کلاس های آن در سی شارپ تعریف شده است ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اضطراریه  ادامه مطلب...

0
غیر فعال کردن یک Input هنگام بارگزاری صفحه

با سلام . یه صفحه دارم شامل دو تا رایدو باتن و دوتا Input . از طریق کدهای زیر با Change شدن رادیوها Enable/Disable میشن . من میخوام همون ابتدا که صفحه لود شد اون رادیویی که چک داره Input ش غیرفعال باشه . چه بکنم ؟ function disableTxt() { document.getElementById("day").disabled = false; document.getElementById("month").value = null; docu... ادامه مطلب...

0
نحوه تشخیص دستگاه متصل به سیستم از طریق کابل rs232

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه نرم افزار بنویسم که دستگاه هایی رو که از طریق پورت com به سیستم متصل شده اند رو نشون بده و تو خروجی به من نشون بده که مثلا پورت com1 دستگاه فلان بهش وصل شده ، پورت com2 دستگاه فلان و همینطور پورت ها رو بهم نشون بده دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید  ادامه مطلب...

0
الارم منیجر برای اندروید

سلام من میخوام هر روز ساعت مثلا 10 چه کاربر تو اپلیکیشن باشه چه نباشه یه کاری رو انجام بدم چطوری میتونم این کار و بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟ طبق سرچی که کردم به AlarmManager رسیدم این کد نوشتم ولی میخوام فقط سر ساعت تعیین شده اجرا بشه الان من هر وقت وارد اپلیکیشن میشم یا خارج میشم اجرا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ؟ public class MainActivity extends AppCompatActivity { @Overri... ادامه مطلب...

0
نحوه گرفتن پرمیشن بدون اجازه کاربر در اندروید 6 به بالا

سلام به اساتید و دوستان عزیز من یک رت (Remote Access Tool/Trojan) برای اندروید را بررسی کردم که وقتی بر روی گوشی نصب شد ، بدون این که کاربر واردش شود یک پیغام توست نشان داد و بدون اجازه کاربر همه ی پرمیشن های حیاتی که مربوط به حریم خصوصی میشه رو بدون اجازه کاربر گرفت (حتی در اندروید 6 به بالا) و دسترسی کامل به گوشی قربانی گرفت . من سورسشو در قسمت گرفتن پرمیشن بررسی کردم که یکیشون بصورت زیر بود : ... ادامه مطلب...

0
Error دیاگرام در SQL

سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی سایت مشکل بنده در ایجاد یک Database در SQL Server هست ؛ که این ERROR رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید. TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio ------------------------------ Database diagram support objects cannot be installed because this database does not have a valid owner. To continue, first use the Files page of the Database Properties dia... ادامه مطلب...

0
استفاده غیرمجاز ازfontawesome.com

سلام من در پروژه ام از نسخه pro fontawesome.com استفاده کرده ام (البته نخریده ام ) سوالم اینه که وقتی سایت را آپلود کنم چه اتفاقی برای سایت رخ میدهد (شکایت میکند میبنند سایت را و...) ممنون میشوم راهنمای بفرمایید  ادامه مطلب...

0
مشکل در نرم افزار

با سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یه نرم افزار agetio دارم که این نرم افزار یه بارکد اسکنر بهش وصل شده و جهت ارتباط با PLC از طریق کابل شبکه به سوییچ و PLC نیز از طریق کابل شبکه به سوییچ متصل شده است وقتی که نرم افزار رو باز میکنم و بارکد رو اسکن میکنم نرم افزار بسته میشه من خیلی راه حل ها رو برای رفع این مشکل رفتم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که زمانی کانکشن loca area connection رو غیرفعال ... ادامه مطلب...

0
افکت گذاری روی کنترل panel در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی و بزرگوار دوستان من میخام مطابق شکل زیر تو برنامه 3 گزینه انتخاب، بزارم و هنگامی که اشاره گر ماوس روی هرکدام از این پنل ها اومد یه افکت روش بزارم که درواقع بزرگ بشه با چه روشی میشه این کارو انجام داد ادامه مطلب...

0
پایتون

سلام دوستان من یه سوال دارم در مورد پایتون کسی میتونه کمکم کنه؟ با پایتون می خوام یه منو بسازم که توی اون منو چند تا اپشن داره که می خوام با انتخاب هر کدومشون اصلاعاتی از جمله بایوس ورژن , فضای خالی هارد و چیز های دیگه نمایش داده بشه و در نهایت توی یه فولدر توی درایو سی سیو بشه و اگر اون درایو وجود نداره ساخته بشه  ادامه مطلب...

0
مشکل در نصب فایل inf در سی شارپ

سلام به همه اساتید بزرگوار دوستان من میخام یه درایور رو از طریق فایل .inf که ازش دارم نصب کنم من کل اینترنت رو زیر رو کردم ولی دستوراتی که برای انجام این کار تعریف شده بود هیچکدوم جوابگو نبود ولی من یه روش پیدا کرده ام که با دستور pnputil میشه این کار رو انجام داد اگه به کد زیر توجه کنید میبینید که بدنه اصلی کد به صورت کامل رعایت شده است ولی متاسفانه دستور pnputil رو اجرا نمیکنه در حالی که همین... ادامه مطلب...

0
ارسال لوکیشن با استفاده از Service ها دراندروید

سلام به تمامی برنامه نویسان اندروید؛ من میخوام یک برنامه ردیابی برای اندروید بنویسم که اگه کاربر از برنامه بیرون اومد همچنان اطلاعات مکانیو دریافت کنه و داخل بانک ذخیره کنه. کد هایی که نوشتم داخل کلاس MainActivity public class MainActivity extends AppCompatActivity implements LocationListener { Intent IntentMyIntentService; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) ... ادامه مطلب...

0
ارسال اطلاعات از طریق اندروید به وب سرویس با روش rest

سلام خدمت استاید محترم؛ من میخوام یکسری داده از سمت اندروید به سرور ارسال کنم ولی خب مشکلاتی دارم کد های من: StringRequest request=new StringRequest(Request.Method.GET ,"http:localhost:2426apihomeAddEmpDetails?fname=Amir&lname=Mirza", new Response.Listener() { @Override public void onResponse(String response) { Log.i("Result : &quo... ادامه مطلب...

0
ایجاد خروجی بصورت pdf در mvc.net

سلام می خواهم کاربر وقتی روی دکمه ای کلیک کرد اطلاعات از جداول موردنظر بصورت pdf چاپ شود چه کارهای باید انجام بدهم(باچی باید pdf را طراحی کنم و چگونه نمایش بدهم) ادامه مطلب...

0
پرشدن فیلد خودکار در اکسس

با سلام در اکسس دو عدد جدول دارم.جدول کالا (کد کالا - نام کالا - نوع کالا ) و جدول دریافتی(کد دریافت - کد کالا - نام کالا - تعداد دریافت - تاریخ دریافت) حال میخواهم در فرم دریافتی ام وقتی کد کالا را وارد میکنم نام کالا به صورت خودکار در فیلد نام کالا وارد شود. چطور این کار انجام دهم.؟؟؟ ادامه مطلب...

0
پاک نشدن اطلاعات سایت

سلام چند تا صفحه با php طراحی کردمم که اطلاعات به سرور از طریق jqery انتقال می دهد که بعد از ثبت اطلاعات تو دیتابیس اضافه شده و جهت نمایش اطلاعات باید چند بار رفرش کنم صفحه رو که اطلاعات نماش دهد لطفا راهنمایی کنید.  ادامه مطلب...

0
مشکل در مقدار دهی RadioButtonFor

سلام من هنگام ویرایش داده ها کد زیر را نوشته ام @Html.LabelFor(model => model.Status, htmlAttributes: new { @class = "" }) @Html.RadioButtonFor(model => model.Status, Model.Status) که چه داده من true یا false باشد برای من Radio را true برمیگرداند کدم را چگونه باید اصلاح کنم ادامه مطلب...

0
رویداد نگه داشتن کلید کیبورد در پایتون

سلام همونطور که میدونید توی پایتون و tkinter میشه یه رویداد رو به یه تابع متصل کرد. خب حالا من میخوام وقتی یکی از کلیدهای کیبورد (مثلا A) نگه داشته شد تابع اجرا بشه (تاکید میکنم وقتی کلید فشار و نگه داشته بشه، نه اینکه فقط زده بشه) بطور مثال توی بازی gta وقتی کلید مربوط به بوق ماشین فشار و نگه داشته میشه صدای بوق اجرا میشه و بمحض رها کردن کلید صدا قطع میشه توی کد زیر: root.bind('&#39... ادامه مطلب...

0
اکانت ویچت یا عضویت در یک وبسایت

با سلام ، برای ثبت نام در یک سایت به آدرس زیر : https:blog.csdn.netzfjBITarticledetails85600755 نیاز به یک اکانت ویچت دارم که نمی توانم اکنتم را فعال نمایم، درحال حاضر یک یوزر پسورد برای یک اکانت ویچت و یا یک یوزر پسورد برای عضویت در سایت مذکور نیاز دارم. آیا امکانش هست که کسی کمکم کنه؟ ادامه مطلب...

0
مشکل تبدیل داده در #C

من تو ویژوال #C یه دیتا بیس SQl ساختم که یه جدول داده داره من میخوام اون جدول داده همون جوری که تو گریدویو میاد ذخیره بشه که بعدا بتونم با اون فایل تو یه کامپیوتر دیگه اون جدول رو تو برنامه لود و ایجاد بشه اما هربار یا جدول لود نمیشه یا فایل درست ذخیره نمیشه.با چه کدی میتونم اینو انجام بدم؟ ادامه مطلب...

0
استفاده از ورودی پورت COM برای ایجاد یک event به جای کلیک

سلام یه برنامه برای دریافت ورودی از پورت COMنوشته ام، برنامه رو با C# تقریبا نوشته ام و مشکلی نداره، از طرفی یک برنامه (ارسال اطلاعات) با C# دارم که با کلیلک اجرا می شود. میخواهم زمانی که از پورت COM ورودی را دریافت کردم ( یعنی وقتی یک پنج ولت به پورت com اعمال می کنم) برنامه ارسال اتواتیک اجرا شود. یعنی به جای کلیلک کردن با گرفتن اطلاعات از پورت com اجرا شود. البته خودم یه فکرهایی کردم ولی... ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر