درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

پاک نشدن اطلاعات سایت

سلام چند تا صفحه با php طراحی کردمم که اطلاعات به سرور از طریق jqery انتقال می دهد که بعد از ثبت اطلاعات تو دیتابیس اضافه شده و جهت نمایش اطلاعات باید چند بار رفرش کنم صفحه رو که اطلاعات نماش دهد لطفا راهنمایی کنید.  ادامه مطلب...

0
مشکل در مقدار دهی RadioButtonFor

سلام من هنگام ویرایش داده ها کد زیر را نوشته ام @Html.LabelFor(model => model.Status, htmlAttributes: new { @class = "" }) @Html.RadioButtonFor(model => model.Status, Model.Status) که چه داده من true یا false باشد برای من Radio را true برمیگرداند کدم را چگونه باید اصلاح کنم ادامه مطلب...

0
ایجاد ای دی uniqe برای رکوردهای هر گروه کاربری

سلام در پروژه ای که دارم انجام می دم سناریوی زیر اتفاق می افته. راهی برای حل این مسئله نداره: اصلا این جور کاری درست هست. دو گروه کاربری A و B داریم که هر گروه دو کاربر دارند. تمامی کاربران (هر 4 کاربر) می توانند رکوردهایی در جدول product اضافه کنند. سیستم انلاین می باشد و هر 4 کاربر همزمان می توانند به سامانه متصل و رکورد اضافه کنند. ای دی های محصول افزوده شده توسط هر گروه (چه A و چه B) از ... ادامه مطلب...

0
رویداد نگه داشتن کلید کیبورد در پایتون

سلام همونطور که میدونید توی پایتون و tkinter میشه یه رویداد رو به یه تابع متصل کرد. خب حالا من میخوام وقتی یکی از کلیدهای کیبورد (مثلا A) نگه داشته شد تابع اجرا بشه (تاکید میکنم وقتی کلید فشار و نگه داشته بشه، نه اینکه فقط زده بشه) بطور مثال توی بازی gta وقتی کلید مربوط به بوق ماشین فشار و نگه داشته میشه صدای بوق اجرا میشه و بمحض رها کردن کلید صدا قطع میشه توی کد زیر: root.bind('&#39... ادامه مطلب...

0
اکانت ویچت یا عضویت در یک وبسایت

با سلام ، برای ثبت نام در یک سایت به آدرس زیر : https:blog.csdn.netzfjBITarticledetails85600755 نیاز به یک اکانت ویچت دارم که نمی توانم اکنتم را فعال نمایم، درحال حاضر یک یوزر پسورد برای یک اکانت ویچت و یا یک یوزر پسورد برای عضویت در سایت مذکور نیاز دارم. آیا امکانش هست که کسی کمکم کنه؟ ادامه مطلب...

0
مشکل تبدیل داده در #C

من تو ویژوال #C یه دیتا بیس SQl ساختم که یه جدول داده داره من میخوام اون جدول داده همون جوری که تو گریدویو میاد ذخیره بشه که بعدا بتونم با اون فایل تو یه کامپیوتر دیگه اون جدول رو تو برنامه لود و ایجاد بشه اما هربار یا جدول لود نمیشه یا فایل درست ذخیره نمیشه.با چه کدی میتونم اینو انجام بدم؟ ادامه مطلب...

0
استفاده از ورودی پورت COM برای ایجاد یک event به جای کلیک

سلام یه برنامه برای دریافت ورودی از پورت COMنوشته ام، برنامه رو با C# تقریبا نوشته ام و مشکلی نداره، از طرفی یک برنامه (ارسال اطلاعات) با C# دارم که با کلیلک اجرا می شود. میخواهم زمانی که از پورت COM ورودی را دریافت کردم ( یعنی وقتی یک پنج ولت به پورت com اعمال می کنم) برنامه ارسال اتواتیک اجرا شود. یعنی به جای کلیلک کردن با گرفتن اطلاعات از پورت com اجرا شود. البته خودم یه فکرهایی کردم ولی... ادامه مطلب...

0
گروه بندی در گزارش استیمول سافت

سلام به کاربران و مدیران سایت من گزارشی شبیه به گزارش زیر رو دارم که با کمک Group Header و Group Footer بر اساس ستون "عنوان پروژه" دسته بندی کردم : حالا میخوام در هر دسته و در هر ستون، مقدار های منحصر به فرد نشون داده بشه ، یعنی خروجی زیر دریافت بشه : ممنون میشم راهنماییم بفرمایید. ادامه مطلب...

0
مشکل در دریافت ip کاربر

سلام من کد زیر را نوشته ام public class UserSystemProfile { public static string HostName = Dns.GetHostByName(Dns.GetHostName()).AddressList[0].ToString(); public static string UserNamePc = Environment.UserName; public static string MachineName = Environment.MachineName; public static string Domain = Environment.UserDomainName; public static ... ادامه مطلب...

0
اشتراک برنامه

سلام دوستان. من تو اپم یه قسمت برای اشتراک برنامه ساختم که بدونه مشکل برای api کمتر از 24 کار می کنه اما برای بالاتر از 24 کار نمی کنه . لطفا راهمایم کنید که این مورد رو حل کنم .کد که خودم نوشتم برای اشتراک اینه : ApplicationInfo app = getApplicationContext().getApplicationInfo(); String filePath = app.sourceDir; Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_SEND); int... ادامه مطلب...

0
راهنمای در مورد استفاده از کد برای یکسان سازی ی و ک

سلام ، من می خواهم از کلاسهای که آقای نصیری تعریف کرده اند در برنامه mvc.net استفاده کنم ، کلاسها را در modal اضافه کرده ام اما نمی دادنم چگونه استفاده کنم و در کجا * یک دست سازی کد برنامه ها لطف کنید وراهنمای بفرمایید باتشکر ادامه مطلب...

0
ارسال مقدار از خروجی stored procedure به گزارش stimulsoft

با سلام من یه stored procedure داخل sql نوشتم و خروجی زیر رو از sql میگیرم : چگونه میشه مثلا عدد های یک ستون رو در یک قسمت بصورت جدا جدا نشون داد در گزارش؟ برای مثال بصورت زیر :  ادامه مطلب...

0
Total Sum (Fast Report)

سلام من از ورژن 2016 fast report استفاده میکنم فرض کنید سه تا فیلد id , Kala ,Tedad داریم و در محیط ساخت گزارش این گزارش را بر اساس id گروهبندی کردیم جمع کل تعداد کالا براحتی با ساخت یک Total Sum و اختصاص اون به فیلد Tedadبدست میارم یا استفاده از Total Summary اما میخوام با توجه به گروهبندی که انجام دادیم جمع کل تعداد هر گروه از کالا نیز هم در زیر گروه خودش نمایش داده بشه ولی متاسفا... ادامه مطلب...

0
کتاب های coolbook

سلام دوستان یه سوالی داشتم کتابای انگلیسی که تو عنوانشون cookBook دارن چه فرقی با اون یکیا دارن ؟ آیا cookBook به معنی مبانی و مقدماتی هستش یا معنی دیگه ای داره ؟ مثلا من که میخوام React Native برای برنامه نویسی موبایل یاد بگیرم و دو تا کتاب برای اون دارم رو یکیشون React Native خالی نوشته شده اما توی یکی دیگش React Native همراه با cookBook هستش . کدومش رو برای شروع بخونم ؟ ممنون  ادامه مطلب...

0
آپدیت فایل جدید

* با سلام خدمت همه کارشناسان محترم * *برنامه نوشته شده با سی شارپ و دیتابیس اسکیو ال در ویژال * فایل دیتابیس اصلی فایل اکسل میباشد که با ایمپورت کردن وارد اس کیو ال شد سوال : فایل جدید که از اکسل اومده برای بروز رسانی از طریق برنامه به چه صورت کد نویسی شود که کاربر دکمه بروز رسانی رو بزند و فایل رو انتخاب کند و فایل جدید بارگزاری شود با سپاس فراوان از همه کارشناسان  ادامه مطلب...

0
جمع اعداد اعشاری در جاوا

سلام دوستان خسته نباشید ما یک فرم داریم که مثلا 4 فیلد دارد - در هر فیلد یک عدد اعشاری وارد می کنیم ( سوال من فقط در همین مورد اعشاری هست ) وقتی با جاوا اسکریپت کد این برنامه را می نویسیم نتیجه ایی که ما می دهد جمع دو عدد از فیلد ها هست . در واقع مثلا میخواهیم اعداد زیر را جمع کنیم : 12.547 11.587 1.25 18.0014 جمع اعداد بالا = 32 دیگه اعشار را محاسبه نمی کند. از متد های مخ... ادامه مطلب...

0
در خواست دستور MYSql خاص برای یافتن ردیف های ذخیره نشده

سلام من یه API دارم که اطلاعات رو از جای دیگه می گیره و در جدول MySQL ذخیره می کنه. گاهی ممکنه به هر دلیلی یکی از ردیف ها ذخیره نشه، با توجه به این که حتی شناسه مطلب از API میاد برخی ردیف ها با شناسه خاصی یافت نمی شوند. با توجه به این که جدول بسیار بزرگ است و امکان چک کردن دونه دونه ردیف ها رو ندارم، دستور خاصی برای این کار وجود دارد؟ مثلا شناسه 1 تا 20 موجود باشد ولی شناسه 21 موجود نباشد و 21... ادامه مطلب...

0
طراحی یک سامانه تحت وب با قابلیت اتصال قلم نوری و نوشتن کاربر و انتقال به صفحه

سلام به همه دوستان من می خوام یک سامانه تحت وب طراحی کنم که در اون کاربر بتواند ورود اطلاعات رو بصورت دستی و با استفاده از قلم نوری انجام بده . البته بخشی از اطلاعات رو نه همه . مثلا یک editor داشته باشه که هر چی با قلم نوری نوشت به اون منتقل بشه (حالا یا بصورت تصویر یا بصورت متن) برنامه تحت وب و با asp.net ادامه مطلب...

0
نحوه استفاده Application["OnlineUser"] در view چگونه است

سلام من کدهای زیر را نوشته ام public class MvcApplication : System.Web.HttpApplication { protected void Application_Start() { AreaRegistration.RegisterAllAreas(); FilterConfig.RegisterGlobalFilters(GlobalFilters.Filters); RouteConfig.RegisterRoutes(RouteTable.Routes); BundleConfig.RegisterBundles(BundleTable.Bundles); ... ادامه مطلب...

0
محدود سازی لیست پیمایش در Razor

سلام دوستان من میخوام تو razor با استفاه از حلقه foreach یک لیست از محصولات رو از دیتابیس بخونم و نمایش بدم ولی میخوام محدودش کنم فقط محصولاتی رو که مربوط به id کاربر فعلی سیستم که login کرده رو نمایش بده نه کل محصولات رو! مشکل من اینه که میاد کل table رو محصولاتش رو به من نشون میده برای تمامی کاربران چطوری باید محدودش کنم؟ @foreach (var item in Model) { ... ادامه مطلب...

0
ربات تلگرام با زبان php

با سلام و احترام، وقتتون بخیر دوستان، برای ایجاد ربات تلگرام مراحل زیر را انجام داده ام: 1-ایجاد ربات از طریق BotFather 2- فعال کردن ssl روی سابدامین 3- ست کردن وب هوک برای ربات تلگرام از طریق url زیر: https:api.telegram.orgbot739887721:AAEjq-7TMEv3MuOQu-v6pKDh0aRBkwutGNUsetwebhook?url=https:bot-test.trefah.ir/bot-sabt.php 4- محتوای فایل bot-sabt.php: define('BOT_TOKEN', &... ادامه مطلب...

0
افزودن هارد جدید به OwnCloud

سلام من میخوام از OwnCloud برای یک سرور شخصی استفاده کنم، سوالم اینه که اگر الان با یک هارد مثلا 500 راه اندازی کنم، و بعدا بخوام هارد جدید بهش اضافه کنم امکانش هست؟ اگر میشه، چطوری؟ (از Windows Server 2012 Datacenter استفاده میکنم) تشکر ادامه مطلب...

0
مشکل در کد نویسی جی کوئری

سلام خدا قوت این کد چیکار می کنه: $("#tozihat").hide(); $("#tozihat").show(); $("#pishnahadat1").setOnchange( function(newVal, oldVal) { if (newVal == "1") { $("#tozihat").show(); } else { $("#tozihat").hide(); } }); $("#button0000000001").click(function() { var rowCount = $("#jadva... ادامه مطلب...

0
تفاوت فراخوانی super ارث بری

به کد زیر توجه کنید: class A: def init(self): print(1) class B(A): def init(self): super(A, self).init() print(2) obj = B() خروجی تکه کد بالا عدد ۲ است. حال اگر super را بصورت زیر بنویسیم: super().init() خروجی بصورت زیر خواهد بود: 1 2 چرا خروجی متفاوت است؟ ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر