توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار
درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

نحوه باز کردن فایل های EXE

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من با سی شارپ یه برنامه ساده نوشتم و اونو کامپایل کرده ام حالا من میخام این فایل کامپایل شده رو به همون پروژه خودم تبدیل کنم آیا راهی برای انجام این کار وجود داره که سورس فایل EXE پروژه مو مشاهده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید  ادامه مطلب...

0
آپدیت فایل جدید

* با سلام خدمت همه کارشناسان محترم * *برنامه نوشته شده با سی شارپ و دیتابیس اسکیو ال در ویژال * فایل دیتابیس اصلی فایل اکسل میباشد که با ایمپورت کردن وارد اس کیو ال شد سوال : فایل جدید که از اکسل اومده برای بروز رسانی از طریق برنامه به چه صورت کد نویسی شود که کاربر دکمه بروز رسانی رو بزند و فایل رو انتخاب کند و فایل جدید بارگزاری شود با سپاس فراوان از همه کارشناسان  ادامه مطلب...

0
نصب nuget package manager in visual studio 2017

باسلام و احترام من جهت استفاده از EntityFrameWork در پروژه تحت وب خودم در محیط ویژوال استادیو 2017 از منوی Tools گزینه Extensions and Updates را انتخاب می کنم. سپس از کادر باز شده کزینه Online را انتخاب می کنم ولی در این بخش چیزی تحت عنوان NuGet package manager in visual studio 2017 را برای دانلود پیدا نمی کنم. که با دانلود و نصب آن بتوانم از EntityFrameWork استفاده بکنم. و وقتی از منوی Tools و... ادامه مطلب...

0
جمع اعداد اعشاری در جاوا

سلام دوستان خسته نباشید ما یک فرم داریم که مثلا 4 فیلد دارد - در هر فیلد یک عدد اعشاری وارد می کنیم ( سوال من فقط در همین مورد اعشاری هست ) وقتی با جاوا اسکریپت کد این برنامه را می نویسیم نتیجه ایی که ما می دهد جمع دو عدد از فیلد ها هست . در واقع مثلا میخواهیم اعداد زیر را جمع کنیم : 12.547 11.587 1.25 18.0014 جمع اعداد بالا = 32 دیگه اعشار را محاسبه نمی کند. از متد های مخ... ادامه مطلب...

0
در خواست دستور MYSql خاص برای یافتن ردیف های ذخیره نشده

سلام من یه API دارم که اطلاعات رو از جای دیگه می گیره و در جدول MySQL ذخیره می کنه. گاهی ممکنه به هر دلیلی یکی از ردیف ها ذخیره نشه، با توجه به این که حتی شناسه مطلب از API میاد برخی ردیف ها با شناسه خاصی یافت نمی شوند. با توجه به این که جدول بسیار بزرگ است و امکان چک کردن دونه دونه ردیف ها رو ندارم، دستور خاصی برای این کار وجود دارد؟ مثلا شناسه 1 تا 20 موجود باشد ولی شناسه 21 موجود نباشد و 21... ادامه مطلب...

0
طراحی یک سامانه تحت وب با قابلیت اتصال قلم نوری و نوشتن کاربر و انتقال به صفحه

سلام به همه دوستان من می خوام یک سامانه تحت وب طراحی کنم که در اون کاربر بتواند ورود اطلاعات رو بصورت دستی و با استفاده از قلم نوری انجام بده . البته بخشی از اطلاعات رو نه همه . مثلا یک editor داشته باشه که هر چی با قلم نوری نوشت به اون منتقل بشه (حالا یا بصورت تصویر یا بصورت متن) برنامه تحت وب و با asp.net ادامه مطلب...

0
نحوه استفاده Application["OnlineUser"] در view چگونه است

سلام من کدهای زیر را نوشته ام public class MvcApplication : System.Web.HttpApplication { protected void Application_Start() { AreaRegistration.RegisterAllAreas(); FilterConfig.RegisterGlobalFilters(GlobalFilters.Filters); RouteConfig.RegisterRoutes(RouteTable.Routes); BundleConfig.RegisterBundles(BundleTable.Bundles); ... ادامه مطلب...

0
محدود سازی لیست پیمایش در Razor

سلام دوستان من میخوام تو razor با استفاه از حلقه foreach یک لیست از محصولات رو از دیتابیس بخونم و نمایش بدم ولی میخوام محدودش کنم فقط محصولاتی رو که مربوط به id کاربر فعلی سیستم که login کرده رو نمایش بده نه کل محصولات رو! مشکل من اینه که میاد کل table رو محصولاتش رو به من نشون میده برای تمامی کاربران چطوری باید محدودش کنم؟ @foreach (var item in Model) { ... ادامه مطلب...

0
ادغام چندین .mdb

با سلام خواستم سوال کنم چجوری میتونم چند تا دیتابیس رو با هم ادغام کنم و یک دیتا بیس کنم؟ میخوام باهاش تمام دیتابیس های لیست بیمه چندین شرکت رو یکی کنم و در نهایت share کنم ممنونم ادامه مطلب...

0
ربات تلگرام با زبان php

با سلام و احترام، وقتتون بخیر دوستان، برای ایجاد ربات تلگرام مراحل زیر را انجام داده ام: 1-ایجاد ربات از طریق BotFather 2- فعال کردن ssl روی سابدامین 3- ست کردن وب هوک برای ربات تلگرام از طریق url زیر: https:api.telegram.orgbot739887721:AAEjq-7TMEv3MuOQu-v6pKDh0aRBkwutGNUsetwebhook?url=https:bot-test.trefah.ir/bot-sabt.php 4- محتوای فایل bot-sabt.php: define('BOT_TOKEN', &... ادامه مطلب...

0
افزودن هارد جدید به OwnCloud

سلام من میخوام از OwnCloud برای یک سرور شخصی استفاده کنم، سوالم اینه که اگر الان با یک هارد مثلا 500 راه اندازی کنم، و بعدا بخوام هارد جدید بهش اضافه کنم امکانش هست؟ اگر میشه، چطوری؟ (از Windows Server 2012 Datacenter استفاده میکنم) تشکر ادامه مطلب...

0
مشکل در کد نویسی جی کوئری

سلام خدا قوت این کد چیکار می کنه: $("#tozihat").hide(); $("#tozihat").show(); $("#pishnahadat1").setOnchange( function(newVal, oldVal) { if (newVal == "1") { $("#tozihat").show(); } else { $("#tozihat").hide(); } }); $("#button0000000001").click(function() { var rowCount = $("#jadva... ادامه مطلب...

0
تعامل برنامه اندرویدی با سایتی که برای ما نیست

سلام دوستان نحوه ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی که دیتابیس برای ما نیست و برنامه ما به عنوان کاربر سایت می خواهد عملیاتی را انجام دهد و جواب را به کاربر برنامه نشان دهد . به طور واضح تر منظورم این است که ابتدا برنامه از طریق edittext متنی از کاربر میگیرد و کاربر با کلیک کردن دکمه ای ، آن متن را از طریق وب ویو به سایت مورد نظر بفرستد و دکمه ای از سایت مورد نظر هم کلیک شود . البته من نمی خواهم که کار... ادامه مطلب...

0
تفاوت فراخوانی super ارث بری

به کد زیر توجه کنید: class A: def init(self): print(1) class B(A): def init(self): super(A, self).init() print(2) obj = B() خروجی تکه کد بالا عدد ۲ است. حال اگر super را بصورت زیر بنویسیم: super().init() خروجی بصورت زیر خواهد بود: 1 2 چرا خروجی متفاوت است؟ ادامه مطلب...

0
برنامه نویسی برای اینستاگرام

سلام من یک سرویس اطلاع رسانی ایجاد کردم. حالا تو قسمتی از این برنامه که به زبان PHP هم آماده شده میخوام بدونم که اگر کاربرم تلگرام داشت پیغام به اکانت تلگرامش ارسال بشه و اگر اینستاگرام داشت پیغام تو اینستاگرام براش دایرکت بره قسمت تلگرامش رو با MadelineProto حل کردم اما برای اینستاگرام خیلی بررسی کردم و به mgp25 Instagram-API رسیدم اما برای ارسال دایرکت به شماره کاربر موفق نشدم کاری انجام... ادامه مطلب...

0
جایگزینی کاراکتر در #C

با سلام چطوری میشه یونیکد یک حرف رو در دریک رشته پیدا کرد و با حرف دیگه ای از طریق یونیکدش عوض کزد؟ مثلا میخام حرف ((ی)) رو پیدا کنم و با حرف ((ی)) با یونیکد متفاوت عوضش کنم  ادامه مطلب...

0
نمودار در Telerik

با سلام سوالم در رابطه با نمودار Telerik هستش. 1 - چطوری میشه فونت و رنگ Label محورهای x , y رو عوض کرد.وقتی عوض می کنم کل محور عوض میشه و اعدا موجود در محورها بزرگ یا کوچیک میشن 2 - میخام روی هر سری لیبلش روش نوشته بشه.نه در بغل کل چارت.  ادامه مطلب...

0
دریافت سورس سایت و سرچ تگ

با سلام سورس کد دریافت اطلاعات سایت (کد) رو می خواست که بتونم داخل سورس سایت سرج کنم و اطلاعات خاصی رو بردارم + سایت https هست ممنون میشم راهنمایی کنید با جاوا با جاوا اسکریپت باشه سمت کلاینت ادامه مطلب...

0
راهنمایی برای ساخت دو قطعه کد جی کوئری

سلام دوستان کسی هست بتونه راهنماییم کنه این دو تا قطعه کد رو چطوری باید پیاده سازی کنم من هیچ اشنایی با جی کوئری ندارم اصلا. تمرین اول کد Jquery را توسعه دهید که اگر به یک Textbox کلاس numeric داده شده بود از ثبت کاراکترهای غیر مجاد جلوگیری کنید. دقت داشته باشید که در این Textbox اعداد و علامت های + - . مجاز هستند. علامت +  و - فقط یک بار در ابتدا می‌تواند قرار بگیرد و علامت . فقط یک با... ادامه مطلب...

0
ساخت لینک دانلود در ASp.net MVC

سلام من توی شبکه یک سرور دارم که کلی فیلم داخلش ذخیره شده . با آی پی 192.168.1.3 و یک سرور هم دارم که روش IIS نصبه و الان سایتی که ساختیم رو اون بالا اومده با آی پی 192.168.1.5 این دو سرور همدیگرو میبینند داخل شبکه حالا میخوام سایتی که بالا آوردم که سایت دانلود فیلم هستش لینک های دانلود رو. از سروری که فیلم ها روشه دانلود کنه سایت با Asp.net mvc نوشته شده 1- لینک دانلود فیلم ها سمت سایت ... ادامه مطلب...

0
ساخت پاپ آپ

یک صفحه پاپ آپ ایجاد کردم که کاربر وارد صفحه شد این پاپ آپ باز بشه . اما وقتی پاپ آپ باز میشه ابتدا همون صفحه پاپ آپ باز می شه و به کاربر نمایش داده می شه . چطور می تونم کاری کنم که این پاپ آپ فقط در پس زمینه اجرا بشه  ادامه مطلب...

0
خاموش و روشن کردن پورت usb

باسلام آیا روشی در برنامه نویسی سی شارپ وجود داره که بشه باهاش پورت usb رو خاموش و روشن کرد. منظورم از خاموش و روشن به طور مثال اینه که فن کول پدم رو بتونم خاموش کنم(stop) و مجددا در زمان دلخواه (start) کنم. با تشکر ادامه مطلب...

0
خطای An existing connection was forcibly closed by the remote host

با سلام و احترام دوستان من یک وب سرویس از نوعwcf نوشته ام که یه مقدار مشخصی از دیتابیس بر می گرداند دوستان من یه برنامه اپ طراحی کرده ام که با این وب سرویس ارتباط دارد اما اکثر اوقات با پیغام خطای An existing connection was forcibly closed by the remote host مواجه خواهد شد که تصویرش رو هم براتون قرار دادم ممنون میشم راهنمایی کنید که این پیغام مربوط به چیه و چرا این خطا رخ داده است ... ادامه مطلب...

0
ارتباط با MySql

سلام و عرض ادب دوستان سوالی دارم ممنون میشم کمک کنید من یک سرور اختصاصی دارم و میخوام با سی شارپ به MySql موجود در سرور اختصاصی وصل بشم دیتابیس و یوزر با قابلیت Grant و دسترسی AnyHost داخل سرور اختصاصی ساختم. پورت 3306 هم از فایروال باز کردم داخل سی شارپ هم MySql for Visual studio نصب کردم اما این ارور رو بمن میده unable to connect to any of the specified MySQL hosts ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر