درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

دسترسی به داده های یک نرم افزار که قابلیت API ندارد توسط سی شارپ

آیا می توان به داده های یک برنامه که در اون برنامه هیچ dll یا پلاگینی توسط شرکت سازنده در اختیار برنامه نویسی ها قرار داده نشده دسترسی پیدا کرد. مثلا یک دیکشنری قدیمی داریم کی می خواهیم اطلاعات کلمه ای که کاربر وارد کرده را توسط سی شارپ داخل یک اپلیکیشن جانبی لود کنیم. آیا این کار امکان پذیر است؟ اگر بله نیاز به چه کتاب خانه های داریم و آیا دانش خاصی نیاز است؟ ادامه مطلب...

0
اپلیکشین پیام رسان

با سلام خدمت دوستان من اپلیکشنی میخوام که مانند حالت پیام رسان باشه و مخاطبین بتونن عکس یا فایل خودشونم به هم ارسال کنند ولی در شبکه داخلی و لوکال اگه نسخه وبشم باشه خیلی خوبه آیا چیز آماده ای هست؟ اگه نیست آموزشش هست؟ ادامه مطلب...

0
ارتباط میان Word و C#

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی. من دنبال Automate کردن یه عملیات ساده بوسیله C# هستم. ماجرا از این قراره ما هر ماه توی مجمتع مسکونی، سهم هر واحد رو تفکیک شده از آب و برق و ... و همچنین جمع پرداختی میزنیم داخل Word و بعدش پرینت می گیریم. اما دنبال راهی برای اتوماسیون کردن این قضیه هستم. یعنی فقط یکبار تعداد ساکنین هر واحد رو بهش بدم و از دفعات بعد فقط قیمت کلی آب و برق و ... واردش بشه و خودش... ادامه مطلب...

0
ساخت یک فایل dll در سی شارپ و اعمال محدودیت بر روی آن

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام در سی شارپ یک فایل dll ایجاد کنم و در این فایل dll یک کلاس با نام Student تعریف کرده و همچنین داخل کلاس متدهایی رو میخام تعریف کنم ، دوستان من میخام برروی این فایل dll یک سری محدودیت اعمال کنم به عبارتی ساده تر میخام تعداد مشخصی از کاربران بتونند کلاس های و متدهای تعریف شده داخل کلاس رو ببینند و ازمتدهای داخل آن استفاده کنند ، من میخام زمانی که dll دست ... ادامه مطلب...

0
ذخیره کردن صفحات وب باز شده در مرورگرها با سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که تمامی صفحات وبی که توسط کاربر در مرورگرهای گوگل کروم ، فایرفاکس و سایر مرورگرهای دیگه باز شده را دریک مکان مشخص ذخیره کنه ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید  ادامه مطلب...

0
ذخیره کردن و پرینت گرفتن با گزینه پرینت در ویندوز

سلام به همه اساتید گرامی دوستان آیا راهی هست که بتوان در محیط ویندوز زمانی که کاربر یک سند به عنوان مثال یک صفحه وب رو پرینت میگیره هم عمل پرینت گرفتن اون صفحه انجام بشه و هم اینکه یه کپی از سند در یک مکان مشخص ذخیره شود دوستان این کار برنامه خاصی لازمه یا میتونیم تو سی شارپ اینو بنویسیم  ادامه مطلب...

0
EMFSpoolfileReader

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یه نرم افزار واسه خوندن فایل های spl با سورس ویژوال بیسیک از اینترنت دانلود کرده ام که سورس آن مبتنی بر کدهای ویژوال بیسیکه و تو سی شارپ باید این کدهارو داشته باشم ، دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که این سورس رو چطوری باید تبدیل به سورس سی شارپ کنم ، من هیچ اطلاعاتی در زمینه برنامه نویسی ویژوال بیسیک ندارم متاسفانه دانلود نرم افزار  ادامه مطلب...

0
نمایش وب پیج های باز شده در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام تو سی شارپ یه برنامه بنویسم که تمامی وب پیج هایی رو که توسط خودم باز شده رو نمایش بده ، منظور من از نمایش تمامی وب پیج ها اینه که فقط آدرس لینکشو نمایش بده ، دوستان ناگفته نماند که من میخام این کار طوری باشه که اگه تو چند تا مرورگر وب پیج باز کرده باشم همه رو نمایش بده یعنی طوری نباشه که فقط وب پیج های یه مرورگرو نشون بده ، چطوری میتونم این کارو انجام ب... ادامه مطلب...

0
نحوه خواندن محتویات فایل spl در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان میخام یه برنامه با سی شارپ بنویسم که فایل های spl رو باز کنه چطوری باید این کارو انجام بدم آیا متدها و کلاس های آن در سی شارپ تعریف شده است ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اضطراریه  ادامه مطلب...

0
غیر فعال کردن یک Input هنگام بارگزاری صفحه

با سلام . یه صفحه دارم شامل دو تا رایدو باتن و دوتا Input . از طریق کدهای زیر با Change شدن رادیوها Enable/Disable میشن . من میخوام همون ابتدا که صفحه لود شد اون رادیویی که چک داره Input ش غیرفعال باشه . چه بکنم ؟ function disableTxt() { document.getElementById("day").disabled = false; document.getElementById("month").value = null; docu... ادامه مطلب...

0
نحوه تشخیص دستگاه متصل به سیستم از طریق کابل rs232

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه نرم افزار بنویسم که دستگاه هایی رو که از طریق پورت com به سیستم متصل شده اند رو نشون بده و تو خروجی به من نشون بده که مثلا پورت com1 دستگاه فلان بهش وصل شده ، پورت com2 دستگاه فلان و همینطور پورت ها رو بهم نشون بده دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید  ادامه مطلب...

0
PHPMyAdmin

با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم یه دیتابیس رو روی phpmyadmin آپلود کنم error زیر رو میده #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Rar! ' at line 1 ممنون میشم راهنماییم کنید ادامه مطلب...

0
الارم منیجر برای اندروید

سلام من میخوام هر روز ساعت مثلا 10 چه کاربر تو اپلیکیشن باشه چه نباشه یه کاری رو انجام بدم چطوری میتونم این کار و بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید؟ طبق سرچی که کردم به AlarmManager رسیدم این کد نوشتم ولی میخوام فقط سر ساعت تعیین شده اجرا بشه الان من هر وقت وارد اپلیکیشن میشم یا خارج میشم اجرا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ؟ public class MainActivity extends AppCompatActivity { @Overri... ادامه مطلب...

0
جلوگیری از ورود داده تکراری هنگام ویرایش

سلام دوستان. بهترین روش واسه اینکه موقع ویرایش چک کنیم که داده ی ویرایش شده تکراری نباشه چیه ؟ البته با Entity Framework موقع ثبت راحت میشه چک کرد . موقع ویرایش چطور ؟ من تو جدولم 4 تا فیلد دارم آی دی(کلید اصلی) - کد - نام - نام خانوادگی اینجوری پر شده : کد---------------------نام -----------------------نام خانوادگی 1----------------------علی ----------------------عالی 2-----------... ادامه مطلب...

0
چگونگی فهمیدن استفاده غیر قانونی سایت طراحی شده

سلام اول از همه بخاطر عنوان بدم معذرت میخواهم فرض کنید یک فروشگاه یا برنامه اتوماسیون اداری تحت mvc.net طراحی کرده ایم و انرا می خواهیم بفروشیم سوال من این است ایا راهی وجود دارد که متوجه شویم که نسخه ای که فروخته ایم را خریدار ما به شخص دیگری فروخته است یا نه تا بتوانیم از لحاظ حقوق پیگیری کنیم با تشکر ادامه مطلب...

0
سوال در مورد پرینت

سلام دوستان دوستان من میخام از طریق سی شارپ یه برنامه بنویسم و این برنامه رو در حالت silent mode اجرا کنم یعنی کاربرمتوجه نشه این برنامه اجرا شده میخام هر پرینتی که توسط کاربر صورت میگیره یه نسخه از پرینت به صورت فایل برای من ذخیره بشه دوستان من میخام مثلااگه کاربر مرکزم یه فایلی رو پرینت گرفت و توسط پرینتر پرینت شد یه نسخه از پرینت برای من ذخیره بشه که بعدا بتونم پرینت ها رو ببینم ، آیا این... ادامه مطلب...

0
سوال خیلی مهم در سی شارپ در زمینه گزارش گیری

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من با یه شرکت میخام قرارداد ببندم که یه نرم افزار گزارش گیری براشون بنویسم دوستان این شرکت تمامی اطلاعاتی که ثبت میکنه و میره تو یه سامانه دولتی میشینه تحت وب سرویس بوده و تنها می توان اطلاعات رو روی صفحه ی وب دید یعنی عملا دسترسی به وب سرویس برای گزارش گیری امکان پذیر نیست ، من میخام یه برنامه بنویسم که اطلاعات محصولات یا هر چیز دیگه ای که روی صفحه وب اومد بدون... ادامه مطلب...

0
نحوه گرفتن پرمیشن بدون اجازه کاربر در اندروید 6 به بالا

سلام به اساتید و دوستان عزیز من یک رت (Remote Access Tool/Trojan) برای اندروید را بررسی کردم که وقتی بر روی گوشی نصب شد ، بدون این که کاربر واردش شود یک پیغام توست نشان داد و بدون اجازه کاربر همه ی پرمیشن های حیاتی که مربوط به حریم خصوصی میشه رو بدون اجازه کاربر گرفت (حتی در اندروید 6 به بالا) و دسترسی کامل به گوشی قربانی گرفت . من سورسشو در قسمت گرفتن پرمیشن بررسی کردم که یکیشون بصورت زیر بود : ... ادامه مطلب...

0
Error دیاگرام در SQL

سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی سایت مشکل بنده در ایجاد یک Database در SQL Server هست ؛ که این ERROR رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید. TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio ------------------------------ Database diagram support objects cannot be installed because this database does not have a valid owner. To continue, first use the Files page of the Database Properties dia... ادامه مطلب...

0
استفاده غیرمجاز ازfontawesome.com

سلام من در پروژه ام از نسخه pro fontawesome.com استفاده کرده ام (البته نخریده ام ) سوالم اینه که وقتی سایت را آپلود کنم چه اتفاقی برای سایت رخ میدهد (شکایت میکند میبنند سایت را و...) ممنون میشوم راهنمای بفرمایید  ادامه مطلب...

0
نرم افزار کپی کردن

سلام نرم افزارهای زیادی در وب موجود است برای کپی کردن فایل ها در محیط ویندوز،بهترین وسریع ترین نرم افزار کدامش است؟ از فست کپی وTeraCopy هم استفاده کردم الان ازUltracopier استفاده میکنم راضی نیستم متشکرم ادامه مطلب...

0
اعمال افکت برروی فرم در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من در سی شارپ میخام مطابق شکل های زیر دو تا فرم بسازم که در صورتی که مثلا دکمه button فرم 1 کلیک شد فرم 2 دقیقا از بالای فرم 1 با یه افکت به صورت کشویی نمایان گردد اگه به عکس زیر نگاه کنید بهتر متوجه عرض بنده خواهید شد ممنون میشم راهنمایی کنید و توضیح بدید که به چه صورت می توان این کارو انجام داد  ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر