درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

پاک نشدن اطلاعات سایت

سلام چند تا صفحه با php طراحی کردمم که اطلاعات به سرور از طریق jqery انتقال می دهد که بعد از ثبت اطلاعات تو دیتابیس اضافه شده و جهت نمایش اطلاعات باید چند بار رفرش کنم صفحه رو که اطلاعات نماش دهد لطفا راهنمایی کنید.  ادامه مطلب...

0
مشکل در مقدار دهی RadioButtonFor

سلام من هنگام ویرایش داده ها کد زیر را نوشته ام @Html.LabelFor(model => model.Status, htmlAttributes: new { @class = "" }) @Html.RadioButtonFor(model => model.Status, Model.Status) که چه داده من true یا false باشد برای من Radio را true برمیگرداند کدم را چگونه باید اصلاح کنم ادامه مطلب...

0
ایجاد ای دی uniqe برای رکوردهای هر گروه کاربری

سلام در پروژه ای که دارم انجام می دم سناریوی زیر اتفاق می افته. راهی برای حل این مسئله نداره: اصلا این جور کاری درست هست. دو گروه کاربری A و B داریم که هر گروه دو کاربر دارند. تمامی کاربران (هر 4 کاربر) می توانند رکوردهایی در جدول product اضافه کنند. سیستم انلاین می باشد و هر 4 کاربر همزمان می توانند به سامانه متصل و رکورد اضافه کنند. ای دی های محصول افزوده شده توسط هر گروه (چه A و چه B) از ... ادامه مطلب...

0
رویداد نگه داشتن کلید کیبورد در پایتون

سلام همونطور که میدونید توی پایتون و tkinter میشه یه رویداد رو به یه تابع متصل کرد. خب حالا من میخوام وقتی یکی از کلیدهای کیبورد (مثلا A) نگه داشته شد تابع اجرا بشه (تاکید میکنم وقتی کلید فشار و نگه داشته بشه، نه اینکه فقط زده بشه) بطور مثال توی بازی gta وقتی کلید مربوط به بوق ماشین فشار و نگه داشته میشه صدای بوق اجرا میشه و بمحض رها کردن کلید صدا قطع میشه توی کد زیر: root.bind('&#39... ادامه مطلب...

0
اکانت ویچت یا عضویت در یک وبسایت

با سلام ، برای ثبت نام در یک سایت به آدرس زیر : https:blog.csdn.netzfjBITarticledetails85600755 نیاز به یک اکانت ویچت دارم که نمی توانم اکنتم را فعال نمایم، درحال حاضر یک یوزر پسورد برای یک اکانت ویچت و یا یک یوزر پسورد برای عضویت در سایت مذکور نیاز دارم. آیا امکانش هست که کسی کمکم کنه؟ ادامه مطلب...

0
لپ تاپ خوب برای برنامه نویسی

سلام ببخشید این سوال را اینجا پرسیدم لپ تاپ خوب برای که بتوان براحتی باآن برنامه نویسی کرد(برنامه های vs2019,sql107) و فتوشاپ کار کرد 1)باید چه مشخصاتی داشته باشد 2)مدلی می توانید معرفی کنید باتشکر ادامه مطلب...

0
نوشتن یک Crawler یا خزنده اینترنتی

با سلام ووقت بخیر دوستان میخواستم بپرسم برای درست کردن یک خزنده (craweler)چه دوره ای را باید بگذرانیم؟من میخوام برای سایتم یک خزنده که بتونه اطلاعات قیمتی رو از سایت های متلف بگیره وبروز نگهداره با استفاده از پیتون برنامه نویسی کنم لطفا دوستانی که اشنایی دارن راهنمایی کنن.واگه تو این سایت محصول خاصی برای اموزش هست لینکشو لطفا قرار بدید با تشکر. ادامه مطلب...

0
نصب نرم افزار

با سلام خدمت مهندسین توسینسو من یک نرم افزار به نام halcon ورژن 13.2.3 دارم که لایسنسی ازش ندارم و چون تخصصی و جدید هم هست و همه جا کاربرد نداره تا حالا کرک نشده. میخواستم ببینم چطوری میتونم ازین نرم افزار که لایسنس ازش ندارم و 30 روزه هم نیست ینی پایان نصب لایسنس میخواد استفاده کنم یا کرکش کنم؟ ممنون ادامه مطلب...

0
مشکل تبدیل داده در #C

من تو ویژوال #C یه دیتا بیس SQl ساختم که یه جدول داده داره من میخوام اون جدول داده همون جوری که تو گریدویو میاد ذخیره بشه که بعدا بتونم با اون فایل تو یه کامپیوتر دیگه اون جدول رو تو برنامه لود و ایجاد بشه اما هربار یا جدول لود نمیشه یا فایل درست ذخیره نمیشه.با چه کدی میتونم اینو انجام بدم؟ ادامه مطلب...

0
کار با اسکنر در asp.net mvc

باسلام ، من تو پروژه ام میخوام از اسکنر استفاده کنم. یعنی بدون نیاز به فایل جانبی از داخل صفحه وب به اسکنر متصل بشم و تصویر اسکن شده رو روی سرورم انتقال بدم. تو اینترنت سرچ کردم چندین کامپوننت هست ولی پولیه. یه راه حل دیگه هست که از داخل وب یه فایل exe رو صدا بزنم و اون فایل برام عملیات اسکن رو انجام بده ولی خوب اینکار رو باید با activeX انجام بدم. اساتید محترم راه حل بهتری یا نمونه کدی دارند بنده... ادامه مطلب...

0
استفاده از ورودی پورت COM برای ایجاد یک event به جای کلیک

سلام یه برنامه برای دریافت ورودی از پورت COMنوشته ام، برنامه رو با C# تقریبا نوشته ام و مشکلی نداره، از طرفی یک برنامه (ارسال اطلاعات) با C# دارم که با کلیلک اجرا می شود. میخواهم زمانی که از پورت COM ورودی را دریافت کردم ( یعنی وقتی یک پنج ولت به پورت com اعمال می کنم) برنامه ارسال اتواتیک اجرا شود. یعنی به جای کلیلک کردن با گرفتن اطلاعات از پورت com اجرا شود. البته خودم یه فکرهایی کردم ولی... ادامه مطلب...

0
گروه بندی در گزارش استیمول سافت

سلام به کاربران و مدیران سایت من گزارشی شبیه به گزارش زیر رو دارم که با کمک Group Header و Group Footer بر اساس ستون "عنوان پروژه" دسته بندی کردم : حالا میخوام در هر دسته و در هر ستون، مقدار های منحصر به فرد نشون داده بشه ، یعنی خروجی زیر دریافت بشه : ممنون میشم راهنماییم بفرمایید. ادامه مطلب...

0
unique کردن یک ستون در دیتابیس باتوجه به ستون دیگر

سلام من یه جدول دارم که شامل ستون های زیر هست id, userid, username userid یک fk هست که به جدول دیگه ای اشاره می کنه من می خواهم username برای هر userid یکتا باشه برای مثال نشه دوتا username تکراری برای یک userid تعریف کرد ولی اگر userid فرق داشت بشود از همان username استفاده کرد مثلا 1 - 1 - javad 2 - 1 - javad نشود ولی 1 - 1 - javad 2 - 2 - javad قابل ثبت باشد ادامه مطلب...

0
بسته شدن نرم افزار بعد از زدن بارکد اسکنر

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یه نرم افزار دارم که موقعی که بارکد رو با اسکنر اسکن می کنم برنامه بسته میشه چه عاملی میتونه باعث این مشکل بشه  ادامه مطلب...

0
مشکل در دریافت ip کاربر

سلام من کد زیر را نوشته ام public class UserSystemProfile { public static string HostName = Dns.GetHostByName(Dns.GetHostName()).AddressList[0].ToString(); public static string UserNamePc = Environment.UserName; public static string MachineName = Environment.MachineName; public static string Domain = Environment.UserDomainName; public static ... ادامه مطلب...

0
درآمد کدنویس سمت سرور بیشتره یا دولوپر اندروید؟

دوستان توی یه شرکت درآمد برنامه‌نویس سمت سرور(php و node.js و Ruby و‌...) بیشتره یا برنامه‌نویس اندروید(جاوا و کاتلین و فلاتر و ری‌اکت نیتیو و...)؟ فرض رو بر این بذارین که هر دونفر تجربه یکسانی دارن و باهم توی یه زمان توی شرکت استخدام شدن. ادامه مطلب...

0
نوشتن تریگر در سی شارپ

سلام یک دیتابیس a داریم که بالای 100 جدول دارد و یک دیتابیس b هم برای ثبت لاگ جداول دیتابیس a داریم که فاقد جدول است حالا می خواهم بدانم ایا برنامه ای وجود دارد(یا میتوانم بنویسم) که کلیه جداول دیتابیس a را در یک دیتاگرید نمایش بدهد و با انتخاب جدول مورد ,جدول مربوطه در دیتابیس b ایجاد گردد و عملیات تریگر انجام شود باتشکر ادامه مطلب...

0
مشکل مقدار int در DynamicQuery

سلام من دستور زیر را نوشته ام public ICollection Search( string natiolId, string lName, string fName, Int32? sex, Expression> orderBy = null) { var db = new TestEntities(); using (db) { var q = db.Table_1.Where(u => u.NationalID.StartsWith(natiolId)); q = q.Where(c => c.LastNam... ادامه مطلب...

0
اشتراک برنامه

سلام دوستان. من تو اپم یه قسمت برای اشتراک برنامه ساختم که بدونه مشکل برای api کمتر از 24 کار می کنه اما برای بالاتر از 24 کار نمی کنه . لطفا راهمایم کنید که این مورد رو حل کنم .کد که خودم نوشتم برای اشتراک اینه : ApplicationInfo app = getApplicationContext().getApplicationInfo(); String filePath = app.sourceDir; Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_SEND); int... ادامه مطلب...

0
خواندن اطلاعات یک فایل در سی شارپ

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من میخام یه برنامه بنویسم که یه فایل تکست رو از خط اول که حاوی مقدار [.....HKLM] بخونه و و تازمانی که به خط بعدی که حاوی [......HKLM] مقادیر بین این دو تارو داخل فایل ذخیره کنه بعد دوباره خواندن فایل رو ادامه بده و به همین روال ذخیره رو انجام بده تو سی شارپ چطوری می توان این کارو انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید  ادامه مطلب...

0
ناقص ایجاد شدن پروژه در ایکلیپس

سلام. شب دوستان بخیر یه مشکلی توی محیط ایکلیپس برام پیش اومده وقتی میخوام یه پروژه اندروید ایجاد کنم تمام مراحل میرم ولی آخرش که به اکتیویتی میرسم و Finish میزنم ، پروژه ایجاد نمیشه و توی صفحه اصلی هم خطا میده اگه راه حلی دارین بگین لطفا ضمنا اینم بگم که وقتی minimum SDK میزارم از 14 به بالا دیگه این مشکل پیش نمیاد ادامه مطلب...

0
راهنمای در مورد استفاده از کد برای یکسان سازی ی و ک

سلام ، من می خواهم از کلاسهای که آقای نصیری تعریف کرده اند در برنامه mvc.net استفاده کنم ، کلاسها را در modal اضافه کرده ام اما نمی دادنم چگونه استفاده کنم و در کجا * یک دست سازی کد برنامه ها لطف کنید وراهنمای بفرمایید باتشکر ادامه مطلب...

0
دلیل ران نشدن برنامه در اندروید استودیو

با سلام به خدمت همه دوستان عزیز یه سوالی داشتم من برنامه رو توی اندروید استودیو بدون هیچ دستکاری در کدی میخوام اجرا کنم خطاهای زیر رو میده هم روی امولاتور و هم روی خود موبایلم. لطفا بگید این مشکلو چطوری رفعش کنم ممنون.  ادامه مطلب...

0
ارسال مقدار از خروجی stored procedure به گزارش stimulsoft

با سلام من یه stored procedure داخل sql نوشتم و خروجی زیر رو از sql میگیرم : چگونه میشه مثلا عدد های یک ستون رو در یک قسمت بصورت جدا جدا نشون داد در گزارش؟ برای مثال بصورت زیر :  ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر