توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار
درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

نصب نرم افزارهای Trial

با عرض سلام یک سوال از دوستان داشتم درباره نرم افزار های Trial. میخواستم بدونم نرم افزارهایی که به صورت آزمایشی معمولا 1ماه (کمتر یا بیشتر) ارائه میشن از چه مکانیزمی برای روزشمار خودشون استفاده میکنن؟؟؟ نرم افزار چه چیزی توی سیستم رو بررسی میکنه که متوجه میشه که زمان مورد نظر سپری شده؟؟ و اینکه همه نرم افزارهای موقت برای این موضوع از سیستمی مشابه و استاندارد استفاده میکنن یا روش های م... ادامه مطلب...

0
بهترین روش اجرای برنامه های اندروید روی سیستم عامل ویندوز

سلام بهترین روشی که میشه یک برنامه تحت اندروید (البته از اندروید 4.4 به بالا) را روی PC با windows اجرا کرد چیه؟ الزامات: 1- اینترنت 2- راحتی کاربرد چون end user باید با آن کار کند. 3- در محیط تحت domain و با دسترسی کم هم end user بتواند اجرا کند. 4- اکثر os ها 7 هستند.ترکیبی از 32 و 64 بیتی  ادامه مطلب...

0
عبارات منظم در جاوا اسکریپت

سلام دوستان . وقتتون به خیر . ببخشید من میخاستم بدونم طرز کار کارکتر b\ در عبارات منظم چی هست ؟ مطالب در موردش رو میخونم گیج شدم . بعضی جاها نوشته تطبیق کلمه اول جمله و آخر جمله . بعضی جاها میگن مرز کلمه . حالا میخاستم بدونم منظور از مرز کلمه چیه ؟ مثلا توی متن زیر اگر bReza\ رو بزنیم چرا فقط رضا اول رو مچ میکنه ؟ . مگه طبق گفته ی سایت W3School نباید اول و آخر رو مچ کنه ؟ پس اون رضا ی آخر رو... ادامه مطلب...

0
C# vs Java

اگه کسی بخواهد یه زبان برنامه نویسی بین سی شارپ و جاوا انتخاب کند و کاملا مسلط شود کدوم را و به چه دلیلی باید انتخاب کند. با توجه به پیشرفت هایی که هر دو زبان داشته اند. و کدوم یک از این دو زبان، زبان سطح بالاتری حساب میشوند؟ بازار کار کدوم در ایران مناسب تره؟ کدوم کتابخونه های مناسب تری را ارایه میده؟ ( این سوال برای مقایسه نظرات کاربران هر دو زبان پرسیده شده) ادامه مطلب...

0
کدهای برنامه نویسی

سلام وقت بخیر دوستان این کدی که فرستادم با چه زبانی نوشته شده و آیا کسی هست که در این مورد اطلااتی داشته باشد؟ واقعا برام خیلی مهمه ممنون میشم کمک کنید با تشکر ادامه مطلب...

0
تو فاز طراحی نرم افزار actor ها در نهایت تبدیل به object میشن؟!

سلام دوستان من یه سوال کلیدی واسم پیش اومده تو فاز تحلیل نیازمندی ها نرم افزار اونم اینکه میتونیم اینطوری نتیجه گیری کنیم که در نهایت actor های سیستم تبدیل میشن به object های ما؟ مثلا تو فاز تحلیل یک نرم افزار پرتال دانشگاهی برای نیازسنجی وقتی میریم پیش دانشجو یه سری نیازمندی ها میگه مثلا ثبت اطلاعات و دیدن کارنامه و... رو ازش میگیریم در نهایت این دانشجو که یه actor برای سیستم ما هستش در نهایت ت... ادامه مطلب...

0
مشکل با IQueryable<>

سلام دوستان وقت به خیر . ببخشید من یه مشکلی که دارم اینه که توی کد زیر تو برنامم وقتی از حالت IEnumerable استفاده میکنم محاسبات بدون مشکل و منطقی محاسبه میشه ولی وقتی از حالت کوئری ریبل &gt;&gt; IQueryable استفاده میکنم سریعتر میشه ولی در منطق اشتباه محاسبه میشه . میخام که بتونم از کوئری ریبل استفاده کنم چون IEnumerable برنامم رو کند میکنه . مشکل هم به این صورته که وقتی دیباگ میکنم میبینم... ادامه مطلب...

0
درخواست تقویم شمسی با fullcalendar برای asp.net mvc

با سلام چطور می تونم تقویم fullcalendar را شمسی کنم از این دستورات استفاده کردم ولی جواب نگرفتم $(document).ready(function(){ $(&#39;#calendar&#39;).fullCalendar({ defaultView: &#39;month&#39;, usePersianDigits: true, dialect: &#39;persian-modern&#39;, isJalaali: true, lang: &quot;fa&qu... ادامه مطلب...

0
ساخت Page Preview

سلام دوستان ، یه سایت نسبتا ساده طراحی کردیم ، برام جالبه بدونم چطور وقنی لینک برخی سایت ها رو توی تلگرام یا فیسبوک می زارم ، از اونها یک preview مثل عکس اول نشون میده ، اما از سایت ما عکسی رو نمیاره و فقط انگار Title رو میاره آدرس سایت http://deltashippingco.com هستش. نمونه سایت های دیگر : نمونه سایت ما :  ادامه مطلب...

0
حذف نام کاربری نوشته شده در Html.EditorFor

سلام یک صفحه کاربری داریم که هر کاربری نام کاربری را می خواهد واد کند نام کاربرهای قبلی نمی خواهم نمایش داده شود (درتمام مرورگرها) من کد زیر را نوشته ام اما در تمام مرگرها کار نمیکند باید چکارکنم @using (Html.BeginForm(&quot;Login&quot;, &quot;Home&quot;, null, FormMethod.Post, new { @class = &quot;login&quot;, autocomplete = &quot;off&quot; })  ادامه مطلب...

0
کنترل ورودی کاربر و پردازش متن در جاوا

با عرض سلام و ادب من دارم رو یه برنامه کار میکنم که ورودی کاربر رو کنترل کنه کاربر مجاز به انتخاب اعداد 0-9 و حروف a-z که ورودی از یه textfield همزمان با key pressed داده ها خوانده میشن در اصل خروجی برنامه م کارکترهای 0-9 و a-z که کاربر از این محدوده کارکتر های دلخواه خود رو وارد میکنه که از بین اینا حذف میشه و مابقی در خروجی چاپ میشن (البته اینو مشکل ندارم ) یه پترن [a-z0-9] براش تعریف کر... ادامه مطلب...

0
مشکل با دبل کوتیشن در XAML

در زمان نوشتن کد در XAML EDITOR در ویژوال استودیو زمان مقدار دهی Properties ها با فشردن کلید مساوی یه صورت خودکار دو عدد کوتیشن می گذارد و اشاره گر موس هم داخل کوتیشن ها قرار می گیرد تا کاربر مقدار مناسب را وارد کند. اما پس از وارد کردن مقدار مناسب با تایپ یک دبل کوتیشن (&quot;) دیگر به جای بسته شدن و خارج شدن از دبل کوتیشن یک دبل کوتیشن اضافی تایپ میشود. برای جلوگیری از این کار مجبور به استقاده ا... ادامه مطلب...

0
گیر کردن دیتابیس در وضعیت ریستور

درود وقت بخیر من یک دیتابیس دارم که در حال کار کردن بود و مشکلی هم باهاش نداشتم الان 3 روز هست وضعیتش restoring هست و الان هم در حال پاسخگویی به برنامه هست ولی نمیتونم بکاپ بگیرم 1-دلیل این وضعیت چیه؟ 2-راه حل رفع این مشکل چیه؟ ادامه مطلب...

0
ایجاد شماره تصادفی 5 رقمی در استیمول

سلام وقت بخیر دوستان عزیز چجوری میشه در استیمول یک شماره تصادفی 5 رقمی برای هر گزارش ایجاد کنه؟ البته در کد خود استیمول کد تولید اعداد رندوم نوشتم ولی جواب نگرفتم. البته شاید مشکل از کد من بوده باشه نمیدونم. Random generator = new Random(); for (int i = 1; i = 1; i++) { Console.WriteLine(generator.Next()); } تشکر ادامه مطلب...

0
محدودیت check در sql server

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یک جدول دارم که شامل چندین فیلد با data type های مختلف می باشد من میخام رو فیلدی که data type آن از نوع integer هست محدودیت check تعریف کنم اما مشکل اینجاست که مقادیری که به صورت پیش فرض در این فیلد درج شده اند با check این مقدار برای رکوردهای دیگه محدود نخواهند شد یعنی در واقع اگه فیلد شامل مقدار باشه و بخواهیم فیلد رو با همان مقدار محدود کنیم این کار از طری... ادامه مطلب...

0
ورودی غیر معمول در C#

با سلام در حین یادگیری سی شارپ به چنین کدی بر خوردم که برام یه مقداری عجیب بود میشه راهنمایی کنید که این کد با توجه به اصول زبان سی شارپ چه را این طور نوشته شده. public static log4net.ILog GetLoger([CallerFilePath]string filename = &quot;&quot;) { return log4net.LogManager.GetLogger(filename); }  ادامه مطلب...

0
فونت برای نرم افزار

با سلام من به تازگی از یک نرم افزار آرشیو در محل کارم نصب کرده ا م و نامه های اداری را در آن بایگانی میکنم ..ولی فونت خود نرم افزار خیلی جالب نیست و چشم را اذیت میکند. آیا کسی فونت جایگزین سراغ دارد؟؟عضی از دوستان ایران سنس را پیشنهاد دادند ولی نمیتوانم پیدا و نصب کنم؟؟؟؟ ادامه مطلب...

0
محاسبه ستون دیتاگرید جدا از دیتاسورس

سلام.وقتتون به خیر . ببخشید من یه گرید ویو دارم که همه ی ستون هاش به غیر از یکیش از یک جدول(دیتاسورس) یکسان پر میشه . که مربوط به وام ها میشه . حالا من میخام ستون &quot;تعدا اقساط باقیمانده&quot; برای هر وام درست کنم که مقدارش متغیر و به صورت داینامیک هر ماه تغیر میکنه . چون باید تعدا اقساط یکی کم بشه و مقدار ثابتی نیست . (مشتق) میشه لطفا منو راهنمایی کنید ؟ ممنونم .  ادامه مطلب...

0
ارسال 3 گریدویو برای گزارش در استیمول

سلام سلام وقت بخیر من 3 تا تیبل دارم و با شرط مورد نظر خودم اونها رو در 3 تا دیتاگرید ویو نمایش دادم. حالا هر سه تا دیتاگریدویو میخوام به استیمول بفرستم. وقتی تک به تک میفرستم درست جواب میده ولی موقعی که هر 3 رو میفرستم برای گزارش گیری صفحه خالی برمیگردونه. کد من به صورت زیر.... var report = new StiReport(); report.Load(&quot;Report.mrt&quot;); report.RegData(&quot;DT1&quot;, dataGrid... ادامه مطلب...

0
مشکل با استاتیک کردن گرید ویو

سلام دوستان وقتتون به خیر . من هر دیتا گرید ویو ای رو که استاتیک میکنم که بتونم ازش توی فرم های دیگه هم استفاده کنم یه مشکل داره اینه که بعد از استاتیک کردنش اگه حتی کوچیکترین تغیری توی عنصر های توش یا خودش بدم دوباره از حالت استاتیک خارج میشه و دوباره باید برم یه عالمه خط کد کلمه ی this رو ازشون پاک کنم .. واقعا نمیدونم مشکلش چیه . ممنون میشم راهنمایی کنید .  ادامه مطلب...

0
انتخاب زبان برنامه نویسی

سلام دوستان من توی بحث شبکه فعالیت دارم , و چند وقتیه که یه زان برنامه نویسی هم میخوام یاد بگیرم... بنظرتون باتوجه به سابقه و تجربه ام، چه زبانی کار کنم میتونه واسم مفیدتر باشه؟!( بنظرتون از پایتون گزینه بهتری هم هست؟) یا اصلا بنظرتون این کارو کنم؟!یا نه؟! ادامه مطلب...

0
نمایش تول تیپ برای کنترل غیرفعال شده

سلام دوستان وقت به خیر . ببخشید من یه دکمه disabled شده دارم . میخام روش تول تیپ بندازم . توی ویندوز فرم . کدهای مربوط به ایونت Mouse_Move توی مایکروسافت و استک اورفلو رو تست کردم ولی هیچ کدومش نشد . همش برای حالت فعال هست . ممنون میشم کمکم کنید . ادامه مطلب...

0
سوال در مورد رشته ها در سی شارپ

با سلام و احترام دوستان من یه متغییر رشته ای دارم که به عنوان مثال مقدارش he is a student and goes to school می باشد ولی دوستان من میخام مثلا عبارت goes رو تو این متغییر سرچ کنم بعد از ابتدای رشته تا اول عبارتم رو حذف کنم یعنی فقط goes to school بمونه دوستان چطوری میشه این کارو انجام داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ادامه مطلب...

0
جداسازی و حذف فاصله در تکست باکس

سلام دوستان . وقتتون به خیر . ببخشید من یه تکست باکس دارم که با تابع Replace() اینارو میچسبوم بهم . replace(&quot; &quot;,&quot;&quot;) .. حالا من میخام مثلا اگه کاربر اسم کوچیکش &quot; علی رضا&quot; بود اینا رو نچسبونه بهم و با یک &quot; &quot; از هم جدا کنه اینارو . با تابع Trim() این کار رو انججام دادم ولی یه باگی که به وجود میاره اینه که اگه کاربر بین &quot; حمید&quot; و &quot;رضا&quot;... ادامه مطلب...

0
فعال کردن دکمه ای بعد از اعتبار سنجی کامپوننت ها

سلام دوستان . وقت به خیر . من یه چنتا کامپوننت اعتبار سنجی برای تکست باکس و کمبوباکس دارم که میخام تا زمانی که کامپوننت ها IsValid نشدند دکمه ی ثبت فعال نشه . تک به تک نمیخام انجام بدم چون نمیشه . یه کد نوشتم برای این کار . ولی مشکل داره . میخاستم ببینم مشکلش کجاست ؟ button1.Enabled = !Controls.OfType().Any(x =&gt; string.IsNullOrEmpty(x.Text)); من کد رو که تریس کردم توی تکست با اینکه... ادامه مطلب...

0
نحوه پاک کردن دوره ای چندین پوشه

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم سوالی که دارم درباره چند خط کد نویسی برای پاک کردن پوشه هایی هست که با کد نویسی ساخته شدن شاید بد گفتم و متوجه نشده باشید، من برای بک آپ گیری از یک سری از فایل ها که دارم، اومدم یه Batch File درست کردم و با استفاده از یه نرم افزار زمانبندی و اجرا بهش گفتم که اون Batch File رو هر شب ساعت 10 اجرا کن و چیزی که توی اون Batch File نوشتم اینه که یه... ادامه مطلب...

0
کنترل چک باکس در گرید ویو

سلام . وقتتون به خیر . من یه گرید ویو دارم که هر ستونش چک باکس داره . حالا یه دکمه ای هم دارم که کل این ستون هارو انتخاب میکنه (چک باکسشون فعال میشه) . حالا من میخام که وقتی دکمه انتخاب همه تیک خورده باشه و کاربر بعدش بیاد مثلا چند تا ستون رو تیکشو برداره . همچنان تیک انتخاب همه فعال باشه ولی اگه تیک همه ی ستون هارو دستی برداشت ، تیک انتخاب همه هم اتوماتیک برداشته بشه . دقیقا مثل سلکت آل تو ویندو... ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر