درخواست های ارتباط
جستجو
لیست دوستان من
صندوق پیام
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست پیام ها
صندوق پیام
رویدادها
همه را دیدم
  • در حال دریافت لیست رویدادها
همه رویدادهای من
تخفیف های وب سایت
همه تخفیف ها

توسینسو :: جزیره برنامه نویسی و توسعه نرم افزار

تبدیل []byte به float در #C به روش Unsafe

با سلام من یه []Byte دارم مبخام به flaot تبدیل کنم.مثلا از اندیس 5 به float تبدیل بشه. این کد رو نوشتم . public static unsafe float ToFloat(byte[] data, int startIndex) { float result = 0; fixed (byte* ptr = &data[startIndex]) { result = ((float)ptr); } return result; } درسته ؟ درضم... ادامه مطلب...

0
مخفی کردن کدها برنامهmvc.net

سلام یک برنامه بصورت CodeFirst , mvc.net نوشته ام حال می خواهم وقتی برنامه روی سرور قرار می دهم کسی نتواند کدهای برنامه را بخواند باید چکارهای انجام بدهم باتشکر ادامه مطلب...

0
نمایش عنوان بصورت تصادفی

سلام فرض کنید یک جدول داریم که داخل آن 100تا اسم ذخیره شده است حالا می خواهیم این اسمها را در یک لیست به کاربر نمایش بدهیم اما هردفعه می خواهم لیست رفرش شد چای این اسمها تغییر کند(مثلا ردیف 1 علی بود برای بار بعد ردیف 1 بشود بابک) چه دستوری باید بنویسم برای فراخوای از بانک بنویسم ادامه مطلب...

0
مشکل در نصب ماژول های پایتون

سلام تازه شروع به کار با پایتون ۳ کردم منتها مشکلی که همین اول برام پیش اومد مربوط به نصب ماژول ها با pip میشه وقتی میخوام هرماژولی رو نصب کنم خطاهایی میده که برام نامفهومه / مثل عکس زیر: پایتونم ۳.۷.۲ هست / خیلی سرچ کردم از روش سایت pypi هم رفتم حل نشد من تقریبا تازه وارد دنیای برنامه نویسی شدم و تا الان برام خیلی تعجب آور چرا گاهی یه همچین مشکلاتی پیش میاد !!! ممنون میشم راهنمایی کنید ادامه مطلب...

0
نمایش تصاویر 360 درجه در اندروید استودیو

سلام . ببخشید من می خوام تصاویر 360 در جه رو در اندروید نمایش بدم؟ باید از چیکار کنم ؟ ایا کتابخانه ای هست ؟ ازش استفاده کنم ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید ادامه مطلب...

0
انجام عملیات با توجه به کلیک بروی div که حاوی data-target است

سلام کد زیر را داریم Collapsible Group Item #3 Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard ... ادامه مطلب...

0
سازوکار انجمن ها

با سلام به دوستان توسینسویی ساز و کار سایتهایی (مثل بعضی frome ها=انجمن) که خود کاربران به دفعات متوالی فایل هایی مثل فیلم، عکس یا فایلهای متنی داخلشون آپلود میکنن چگونه هست ! هم از لحاظ دیتابیس یا پلتفورمی که با اون بیشتر برای این مدل سایتها کد میزنن، مرسی از دوستان. ادامه مطلب...

0
خروج از پروژه برنامه نویسی تیمی به کمک tfs در ویژوال استودیو

سلام. چند وقتی بر روی یک پروژه ، بصورت مشترک با چند نفر کار میکردم. حالا می خواهم بدون اینکه این پروژه آسیبی ببینه ، از tfs خارج بشم و بصورت local ادامه بدم کار رو. چه کاری نیاز است انجام بدم؟ آیا میتوانند با tfs بر روی پروژه ای بر روی سیستم من است، بدون این که من نسخه جدیدی دریافت کنم ، دسترسی داشته باشند و حذف کنند؟ ادامه مطلب...

0
ایجاد سبد خرید در فروشگاه آنلاین

با سلام و احترام دوستان جهت راه اندازی فروشگاه آنلاین در mvc به زبان c# بهترین راه حل جهت نگهداشتن محتویات موجود در "سبد خرید" از یک کنترلر به کنترلر دیگر چیست؟ سوال دوم: آیا استفاده از متغیرهای سراسری به جای استفاده از Session برای انتقال اطلاعات کاربر از یک کنترلر به کنترلر دیگر مناسب است؟  ادامه مطلب...

0
نصب نرم افزارهای Trial

با عرض سلام یک سوال از دوستان داشتم درباره نرم افزار های Trial. میخواستم بدونم نرم افزارهایی که به صورت آزمایشی معمولا 1ماه (کمتر یا بیشتر) ارائه میشن از چه مکانیزمی برای روزشمار خودشون استفاده میکنن؟؟؟ نرم افزار چه چیزی توی سیستم رو بررسی میکنه که متوجه میشه که زمان مورد نظر سپری شده؟؟ و اینکه همه نرم افزارهای موقت برای این موضوع از سیستمی مشابه و استاندارد استفاده میکنن یا روش های م... ادامه مطلب...

0
مهندسی کامپیوتر(نرم افزار) یا IT؟؟!

دوستان امسال قراره کنکور بدم ورشته ی ریاضی هستم،به کامپیوتر(مهندسی نرم افزار) وبرنامه نویسی علاقه دارم ولی جدیدا مهندسی IT فکرم رو درگیر کرده!! میشه لطفا تفاوت این دورشته چه از نظر دروس،چه از نظر بازار کار(نه فقط در ایران)وخود رشته رو بهم بگید!! درواقع گیج شدم که کدوم ممکنه بهتر باشه درصورتی که فرقشون رو نمیدونم!! ادامه مطلب...

0
بهترین روش اجرای برنامه های اندروید روی سیستم عامل ویندوز

سلام بهترین روشی که میشه یک برنامه تحت اندروید (البته از اندروید 4.4 به بالا) را روی PC با windows اجرا کرد چیه؟ الزامات: 1- اینترنت 2- راحتی کاربرد چون end user باید با آن کار کند. 3- در محیط تحت domain و با دسترسی کم هم end user بتواند اجرا کند. 4- اکثر os ها 7 هستند.ترکیبی از 32 و 64 بیتی  ادامه مطلب...

0
عبارات منظم در جاوا اسکریپت

سلام دوستان . وقتتون به خیر . ببخشید من میخاستم بدونم طرز کار کارکتر b\ در عبارات منظم چی هست ؟ مطالب در موردش رو میخونم گیج شدم . بعضی جاها نوشته تطبیق کلمه اول جمله و آخر جمله . بعضی جاها میگن مرز کلمه . حالا میخاستم بدونم منظور از مرز کلمه چیه ؟ مثلا توی متن زیر اگر bReza\ رو بزنیم چرا فقط رضا اول رو مچ میکنه ؟ . مگه طبق گفته ی سایت W3School نباید اول و آخر رو مچ کنه ؟ پس اون رضا ی آخر رو... ادامه مطلب...

0
C# vs Java

اگه کسی بخواهد یه زبان برنامه نویسی بین سی شارپ و جاوا انتخاب کند و کاملا مسلط شود کدوم را و به چه دلیلی باید انتخاب کند. با توجه به پیشرفت هایی که هر دو زبان داشته اند. و کدوم یک از این دو زبان، زبان سطح بالاتری حساب میشوند؟ بازار کار کدوم در ایران مناسب تره؟ کدوم کتابخونه های مناسب تری را ارایه میده؟ ( این سوال برای مقایسه نظرات کاربران هر دو زبان پرسیده شده) ادامه مطلب...

0
کدهای برنامه نویسی

سلام وقت بخیر دوستان این کدی که فرستادم با چه زبانی نوشته شده و آیا کسی هست که در این مورد اطلااتی داشته باشد؟ واقعا برام خیلی مهمه ممنون میشم کمک کنید با تشکر ادامه مطلب...

0
تو فاز طراحی نرم افزار actor ها در نهایت تبدیل به object میشن؟!

سلام دوستان من یه سوال کلیدی واسم پیش اومده تو فاز تحلیل نیازمندی ها نرم افزار اونم اینکه میتونیم اینطوری نتیجه گیری کنیم که در نهایت actor های سیستم تبدیل میشن به object های ما؟ مثلا تو فاز تحلیل یک نرم افزار پرتال دانشگاهی برای نیازسنجی وقتی میریم پیش دانشجو یه سری نیازمندی ها میگه مثلا ثبت اطلاعات و دیدن کارنامه و... رو ازش میگیریم در نهایت این دانشجو که یه actor برای سیستم ما هستش در نهایت ت... ادامه مطلب...

0
مشکل با IQueryable<>

سلام دوستان وقت به خیر . ببخشید من یه مشکلی که دارم اینه که توی کد زیر تو برنامم وقتی از حالت IEnumerable استفاده میکنم محاسبات بدون مشکل و منطقی محاسبه میشه ولی وقتی از حالت کوئری ریبل &gt;&gt; IQueryable استفاده میکنم سریعتر میشه ولی در منطق اشتباه محاسبه میشه . میخام که بتونم از کوئری ریبل استفاده کنم چون IEnumerable برنامم رو کند میکنه . مشکل هم به این صورته که وقتی دیباگ میکنم میبینم... ادامه مطلب...

0
درخواست تقویم شمسی با fullcalendar برای asp.net mvc

با سلام چطور می تونم تقویم fullcalendar را شمسی کنم از این دستورات استفاده کردم ولی جواب نگرفتم $(document).ready(function(){ $(&#39;#calendar&#39;).fullCalendar({ defaultView: &#39;month&#39;, usePersianDigits: true, dialect: &#39;persian-modern&#39;, isJalaali: true, lang: &quot;fa&qu... ادامه مطلب...

0
ساخت Page Preview

سلام دوستان ، یه سایت نسبتا ساده طراحی کردیم ، برام جالبه بدونم چطور وقنی لینک برخی سایت ها رو توی تلگرام یا فیسبوک می زارم ، از اونها یک preview مثل عکس اول نشون میده ، اما از سایت ما عکسی رو نمیاره و فقط انگار Title رو میاره آدرس سایت http://deltashippingco.com هستش. نمونه سایت های دیگر : نمونه سایت ما :  ادامه مطلب...

0
حذف نام کاربری نوشته شده در Html.EditorFor

سلام یک صفحه کاربری داریم که هر کاربری نام کاربری را می خواهد واد کند نام کاربرهای قبلی نمی خواهم نمایش داده شود (درتمام مرورگرها) من کد زیر را نوشته ام اما در تمام مرگرها کار نمیکند باید چکارکنم @using (Html.BeginForm(&quot;Login&quot;, &quot;Home&quot;, null, FormMethod.Post, new { @class = &quot;login&quot;, autocomplete = &quot;off&quot; })  ادامه مطلب...

0
کنترل ورودی کاربر و پردازش متن در جاوا

با عرض سلام و ادب من دارم رو یه برنامه کار میکنم که ورودی کاربر رو کنترل کنه کاربر مجاز به انتخاب اعداد 0-9 و حروف a-z که ورودی از یه textfield همزمان با key pressed داده ها خوانده میشن در اصل خروجی برنامه م کارکترهای 0-9 و a-z که کاربر از این محدوده کارکتر های دلخواه خود رو وارد میکنه که از بین اینا حذف میشه و مابقی در خروجی چاپ میشن (البته اینو مشکل ندارم ) یه پترن [a-z0-9] براش تعریف کر... ادامه مطلب...

0
مشکل با دبل کوتیشن در XAML

در زمان نوشتن کد در XAML EDITOR در ویژوال استودیو زمان مقدار دهی Properties ها با فشردن کلید مساوی یه صورت خودکار دو عدد کوتیشن می گذارد و اشاره گر موس هم داخل کوتیشن ها قرار می گیرد تا کاربر مقدار مناسب را وارد کند. اما پس از وارد کردن مقدار مناسب با تایپ یک دبل کوتیشن (&quot;) دیگر به جای بسته شدن و خارج شدن از دبل کوتیشن یک دبل کوتیشن اضافی تایپ میشود. برای جلوگیری از این کار مجبور به استقاده ا... ادامه مطلب...

0
گیر کردن دیتابیس در وضعیت ریستور

درود وقت بخیر من یک دیتابیس دارم که در حال کار کردن بود و مشکلی هم باهاش نداشتم الان 3 روز هست وضعیتش restoring هست و الان هم در حال پاسخگویی به برنامه هست ولی نمیتونم بکاپ بگیرم 1-دلیل این وضعیت چیه؟ 2-راه حل رفع این مشکل چیه؟ ادامه مطلب...

0
ایجاد شماره تصادفی 5 رقمی در استیمول

سلام وقت بخیر دوستان عزیز چجوری میشه در استیمول یک شماره تصادفی 5 رقمی برای هر گزارش ایجاد کنه؟ البته در کد خود استیمول کد تولید اعداد رندوم نوشتم ولی جواب نگرفتم. البته شاید مشکل از کد من بوده باشه نمیدونم. Random generator = new Random(); for (int i = 1; i = 1; i++) { Console.WriteLine(generator.Next()); } تشکر ادامه مطلب...

0
فیلتر کردن یک table برای جستجو

با سلام برنامه ای نوشتم با linq تو قسمت سرچ دچار مشکل شدم، میتونم بگم از یه تیبل فیلتر کن یک پروژه و تاریخ رو بهم بده ولی نمیتونم بگم فیلتر کن یک شماره رو تا یک شماره دیگه تا تو دیتاگرید نشون بدم ممنون میشم راهنماییم کنید پایین یه نمونه از کدم رو هم گذاشتم  ادامه مطلب...

0
مطالب قدیمی تر